Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok hozzá, ha a többi fiú így viszonyulna a barátnőtökhöz?
Figyelt kérdés
Kapcsolatban tudok nőies lenni, de amúgy teljesen fiúsan viselkedek. Mindig is fiúkkal barátkoztam, és pl a suliba is totál fiúnak kezelnek. Az összes többi lányt ölelgetik meg puszilgatják, én vagyok az egyetlen akivel csak kezet fognak. Nagyon sok fiú haverom van, de sulin kívül vagy kettesben soha sem szoktam velük találkozni, bár a barátomnak nem is lenne oka rá hogy féltékenykedjen mert eddig még tényleg nem próbálkozott be nálam senki.
Örülnétek neki ha ilyen lenne a barátnőtök, vagy ha így lenne akkor nem lenne semmi kihívás?
2014. dec. 24. 13:10
1/1 anonim válasza:
En nem orulnek neki. Allandoan korulveszik es ki tudja kiben mikor alakul ki tobb erzes baratnal igy allandoan felnem kene melyik akar rammaszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!