Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 év után korainak érzi az összeköltözést, ez csak szerintem aggasztó?
Mindketten 25 éves egyetemisták vagyunk, most végzünk januárban. Eddig úgy nézett ki a kapcsolatunk, hogy az én albérletemben voltunk kb mindig (én egyébként vidéki vagyok), ő pedig hivatalosan a szüleivel él, de a gyakorlatban folyton nálam van, hetente max 1-2 estére ugrik haza, tehát lényegében együtt élünk már most is.
Felvetődött, hogy jó lenne azért, ha már nem csak vendégként lakna nálam, hanem ténylegesen is (aminek persze anyagi vonzata is lenne már, de nem emiatt szeretném főleg). Erre teljesen ledöbbent, és azt mondta hogy neki ez korai, és elkezdett minden mást is felsorolni, amilyen lemondásokkal ez járna, meg hogy egyébként maga a kapcsolat is mennyi minden lemondással jár...kicsit pánikba esett.
Nagyon csalódott vagyok emiatt, eddig abszolút úgy éreztem, hogy szeret és ő is vágyik erre, és a közös életünkre is, de most teljesen elbizonytalanodtam, és azt gondolom, hogy talán félreértettem, és neki ez csak szimplán jó móka, hogy velem jár, de nincs mögötte semmiféle tényleges elköteleződés és közös jövőkép. Mit tegyek, hogy lehet ezt megoldani és kideríteni, hogy ténylegesen szeret és velem képzeli-e a jövőjét?
Azóta már kérdeztem tőle és persze azt mondta, hogy nem úgy gondolta ezeket, de akkor mégis elég őszintének tűnt a reakciója...Kérlek segítsetek!
Az a nagy helyzet, hogy eddig nem igazán volt elkötelezve, de azzal, hogy te feltetted neki a kérdést, ő úgy érezhette, hogy magadhoz akarod láncolni. Ismertem én is olyan párt a baráti társaságomból, akik mindig nagyon jól elvoltak, és hiába volt mindkettőnek külön lakása, a fiú szinte mindig a lánynál aludt. Aztán történt az, hogy a lány megkérdezte tőle, nem bútoroznak-e hivatalosan is össze, mire a srác megijedt, mert azt hitte, ezzel elveszíti a szabadságát. Van ilyen.
Szerintem üljetek le, és nyugodtan beszéljétek meg. Legyetek őszinték egymáshoz. Rá is kérdezhetsz, hogy miért ijedt meg ennyire, mitől fél.
1# hülye vagy mint a f.aszom.
A kérdésre válaszolva 25 evesen ha 1,5 év után nem tudja eldönteni mit akar , akkor nem ő "az én emberem". Ennyi. Mondjuk bocsi de az is gáz, hogy 25 évesen még nem dolgoztok. Ha 20 evesek lennétek talán megérteném, hogy nem akar még senkivel összebútorozni.
8:
Ha valakik nem akarnak családot, akkor miért játsszák a családosdit és a papás-mamást?
Aki párok már együtt vannak mondjuk egy nem túl sok 10 éve, azoknál hány százalékban van gyerek? 90 mondjuk? Már közép távon is gyerek nélkül a kapcsolatok nagy része úgy is véget ér.
A szerelem nem egy cél, hanem egy eszköz, amit valami nagyobb, tartósabb, kiteljesítőbb dolog létrehozására kell használni amíg tart. Az a fajta őrült, rózsaszín ködös, kefélős szerelem amit mi a legtöbben ismerünk mindenképpen elmúlik néhány év után. A kapcsolatok 98%-ának egy valóban hosszú távú kötőanyaga van.
Kérlek csak annyira vedd a fáradtságot, hogy nem leírod mégegyszer hogy hülye vagyok, hanem válaszolsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!