Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Felhozzam az összeköltözést? Ti hogy reagálnátok?
Mindketten 30 felettiek vagyunk, a kapcsolat még friss (kb. egy hónapos), de már régebbről ismerjük egymást, tehát nem idegenként jöttünk össze.
Nagyon jól megvagyunk, szerelmesek.
Munka, ill. egyéb kötelezettségek, plusz a távolság miatt (a város két különböző végében lakunk) csak heti két-háromszor tudunk találkozni, de akkor együtt is alszunk, ill. a hétvége egy részét is együtt töltjük. Barátom mostanában egyre többször mondogatja, hogy szívesen ébredne mellettem akár minden reggel...
Nekem saját lakásom van, ő albérletben él, tehát logikus lenne, hogy idővel ő költözzön hozzám...
Felvessem? Vagy még korai?
Miután ő már pedzegeti, hogy szívesen ébredne melletted minden reggel, ezért ha te is úgy érzed, akkor vesd fel neki.
Szerintem ezzel megtette az első lépést, valószínű ő sem mert konkrétan rákérdezni. Jelezte feléd, hogy szívesen összeköltözne (nekem legalábbis egyértelműen ez jött le belőle) és innentől kezdve nálad a labda. Tied kell legyen a következő lépés.
Szóval ha úgy érzed nem korai neked, te is szívesen ébrednél mellett minden reggel, akkor kérdezd meg. Nem hiszem, hogy megijedne és kihátrálna, hiszen már ő is mondta.
Köszönöm. Én is így gondolom, hogy mivel ő már felhozta a témát, és tett egyéb utalásokat is, most nálam pattog a labda. (Már csak azért is, mert ugye nekem van saját lakásom.)
Hozzáteszem, van egy közös ismerősünk, akiről tudom, hogy elég bizalmasan megoszt vele dolgokat a barátom, és nemrég ez az illető kezdte el pedzegetni az összeköltözés témáját nekem. Nem tudom, hogy azért, mert a barátom mondott neki erről valamit, vagy a kapcsolatunk alakulásából magától gondolja, hogy errefelé haladunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!