Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 21 éves vagyok párom 41.2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok párom 41.2 éve vagyunk együtt. Beválalnátok az összeköltözést?

Figyelt kérdés
van jövöje az ilyen korkülömbségű kapcsolatoknak? (szeretnénk kisbabát is. én csak olyan 5 év múlva)
2015. máj. 15. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem igazán. 47 éves lesz amikor szül kb.

Mire a gyerek megéri a 20-at addigra lehet hogy meg fog halni.

Gyerek már elég kockázatos ha valakinek 47 évesen születik. Most próbálkozzatok vagy hagyjátok szerintem.

2015. máj. 15. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp érdemes szerintem kipróbálni a kapcsolatot gyerekvállalás előtt.Ha kelletek egymásnak....

Ezt ti tudjátok.Nyilván vannak buktatói a dolognak.

2015. máj. 15. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem ekkora korkülönbség már nem egészséges.

5 év múlva a párod már 46 lesz.

Mire a gyereketek iskolába megy már 50 fölött és mire érettségizik már jobb esetben 59.

Azért szerintem az a normális, ha egy veled közel egykorúval tervezel jövőt.

2015. máj. 15. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség.Ez már túl sok korkülönbség,főleg gyerekhez.
2015. máj. 15. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

,,Mire a gyereketek iskolába megy már 50 fölött és mire érettségizik már jobb esetben 59.''

Ez hogy is fog megvalósulni?:D

4 évesen iskola és 13 évesen érettségizik?

2015. máj. 15. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Ritkán van jövője ilyen korkülönbséggel, de ha úgy gondoljátok, próbáljátok ki. Nálunk, a sokkal idősebb volt barátommal például akkor derült ki, hogy nem illünk össze, miután összeköltöztünk.

Az együtt élés más, mint az együtt járás. Ki lehet próbálni, aztán majd látjátok.

Ő is egyetért veled egyébként abban, hogy legyen kisbaba és kb. öt év múlva, mikor már ő 46 éves lesz? Mert ez nagyon fontos kérdés a jövővel kapcsolatban.

2015. máj. 15. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha 21 éves vagy,hogy az ördögbe vagytok 41.2 éve?????Fizikailag hogy????? Aszem most fel adtátok a kihívást az asztrofizikusoknak.
2015. máj. 15. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha tenyleg szeretitek egymast akkor koltozzetek ossze es ha minden ok akk legyen baba.

En 23 voltam a parom 41 mikor megismerkedtunk,most 27 vagyok o 45.a kisfiunk 1eves.eddig nalunk minden okes.:)a legjobb apa a vilagon.

2015. máj. 16. 07:22
 9/11 anonim válasza:

Ha szereted és boldog vagy, akkor miért kérdés az, hogy hány évesek vagytok? Ha tényleg szereted, és tényleg boldog vagy.

Amíg bizonytalan vagy, addig ne költözzetek össze. A legőszintébb barátodnak mi a véleménye? Ismered a családját, szüleit?

Egy kapcsolat jövője sok mindentől függ, függ természetesen attól is, hogy mennyire tudjuk elfogadni a másikat, és persze magunkat is olyannak, amilyenek, akik vagyunk.

A mi családunkban is előfordultak nagy korkülönbségek, és élethosszig tartó házasságok voltak, a dédszüleimnél volt 20 év is, a nagyszülőknél és a szüleimnél 10-10. Amikor születtem az apám már elmúlt 40, és nem a kora, hanem a munkával hajszolt élete miatt nem tudott az apám lenni, szóval egy gyereknek teljesen mindegy, hogy hány évesek a szülei, neki az természetes.

Azt javaslom még neked - 21 éves korodra való tekintettel - hogy ne aggódj azon, hogy milyen jövője van valaminek, ha boldog vagy a jelenben!!

2015. máj. 16. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Két éve együtt, akkor miért is ne?

HA viszont nem bízol a kapcsolat jövőjében, akkor meg ne, de hát akkor minek az egész?

2015. máj. 16. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!