Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok párom 41.2 éve vagyunk együtt. Beválalnátok az összeköltözést?
Nem igazán. 47 éves lesz amikor szül kb.
Mire a gyerek megéri a 20-at addigra lehet hogy meg fog halni.
Gyerek már elég kockázatos ha valakinek 47 évesen születik. Most próbálkozzatok vagy hagyjátok szerintem.
Mindenképp érdemes szerintem kipróbálni a kapcsolatot gyerekvállalás előtt.Ha kelletek egymásnak....
Ezt ti tudjátok.Nyilván vannak buktatói a dolognak.
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem ekkora korkülönbség már nem egészséges.
5 év múlva a párod már 46 lesz.
Mire a gyereketek iskolába megy már 50 fölött és mire érettségizik már jobb esetben 59.
Azért szerintem az a normális, ha egy veled közel egykorúval tervezel jövőt.
,,Mire a gyereketek iskolába megy már 50 fölött és mire érettségizik már jobb esetben 59.''
Ez hogy is fog megvalósulni?:D
4 évesen iskola és 13 évesen érettségizik?
Ritkán van jövője ilyen korkülönbséggel, de ha úgy gondoljátok, próbáljátok ki. Nálunk, a sokkal idősebb volt barátommal például akkor derült ki, hogy nem illünk össze, miután összeköltöztünk.
Az együtt élés más, mint az együtt járás. Ki lehet próbálni, aztán majd látjátok.
Ő is egyetért veled egyébként abban, hogy legyen kisbaba és kb. öt év múlva, mikor már ő 46 éves lesz? Mert ez nagyon fontos kérdés a jövővel kapcsolatban.
Ha tenyleg szeretitek egymast akkor koltozzetek ossze es ha minden ok akk legyen baba.
En 23 voltam a parom 41 mikor megismerkedtunk,most 27 vagyok o 45.a kisfiunk 1eves.eddig nalunk minden okes.:)a legjobb apa a vilagon.
Ha szereted és boldog vagy, akkor miért kérdés az, hogy hány évesek vagytok? Ha tényleg szereted, és tényleg boldog vagy.
Amíg bizonytalan vagy, addig ne költözzetek össze. A legőszintébb barátodnak mi a véleménye? Ismered a családját, szüleit?
Egy kapcsolat jövője sok mindentől függ, függ természetesen attól is, hogy mennyire tudjuk elfogadni a másikat, és persze magunkat is olyannak, amilyenek, akik vagyunk.
A mi családunkban is előfordultak nagy korkülönbségek, és élethosszig tartó házasságok voltak, a dédszüleimnél volt 20 év is, a nagyszülőknél és a szüleimnél 10-10. Amikor születtem az apám már elmúlt 40, és nem a kora, hanem a munkával hajszolt élete miatt nem tudott az apám lenni, szóval egy gyereknek teljesen mindegy, hogy hány évesek a szülei, neki az természetes.
Azt javaslom még neked - 21 éves korodra való tekintettel - hogy ne aggódj azon, hogy milyen jövője van valaminek, ha boldog vagy a jelenben!!
Két éve együtt, akkor miért is ne?
HA viszont nem bízol a kapcsolat jövőjében, akkor meg ne, de hát akkor minek az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!