Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Új lakást venni vagy várni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új lakást venni vagy várni a lehetőségre csak szerintem hülyeség?

Figyelt kérdés
Ha adott mindkettőnknek egy-egy lakás, de különböző városban. Mondták azt "ők máshoz nem költöznének és csakis közösen". Ha most nem tudunk és nem is akarunk közös lakást venni, akkor nem egyértelműbb az egyikünkhöz költözni? Mi értelme lenne kivenni egy közös albérletet kivenni és a másik lakást kiadni? Inkább közössé kellene tenni a meglévő lakást.
2017. ápr. 3. 21:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Előbb meg kéne próbálni. Plusz szempont hogy kinek hol a melóhelye stb. A beköltözéssel saját tapasztalatom hogy a beköltöző fél sose érzi magát 100%-ig otthon. Már egy meglévő élettérbe csöppen és a módosítások (hisz az ő otthona is lesz) rossz szájízzel történhetnek, hogy eltennéd a cuccod innen? kidobjuk? stb. nem együtt alakul ki egy otthon, hanem amennyit teret enged neki a másik...

Ha pl elmentek pl 1 évre albiba mindketten akkor ott új lappal indultok, közösen alakul ki minden. Mindkét fél megmutatja az igazi énjét, nincs senki otthoni pályán!

Én is akkor lettem felszabadult és akkor jött el igazán a MI amikor közös új otthont alakítottunk ki.

Pénzügyileg is kellemetlen hogy most akkor adjon-e pénzt az ember annak akihez megy, vagy csak a rezsi felesbe stb. Ha szakítás van, nem mindenki megy ahová akar, hanem ott van még egy darabig az illető...

Szerintem próbáljátok meg valahol fél-egy évre, aztán kialakul a rutin, hogy ki hogyan jár be stb és akkor tudtok dönteni hogy hová mentek, hogyan oldjátok meg ezt.

2017. ápr. 7. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!