Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti felhoznátok az összeköltözés lehetőségét ilyen helyzetben?
20 éves vagyok, ő 32. Mindketten jól keresünk, a körúton van 1-1 bérelt lakásunk. Egy hónapja vagyunk együtt, minden iszonyatosan szuper. 2 hónap múlva lejár az albérletszerződésem és új lakás után kell néznem. Borzasztóak az albérletárak mostanában, nehéz is hozzájutni egy jóhoz, én se szeretem pazarolni a pénzt meg ő se, logikusnak érezném az összeköltözést. De vajon 3 hónap járás után fel lehet ezt hozni?
Mindketten elég független típusok vagyunk, akik imádják a munkájukat. Sose éreztem magam még ilyen jól senkivel és ő is évekig volt szingli előttem. Szóval nem csak a szex miatt járogatunk, hanem komolyan gondoljuk.
Mondjam el, hogy albérletet keresek, és várjam,hogy ő ajánlja fel vagy egyenesen kérdeznek rá majd?
Férfiak, nektek nem riasztó ilyen korán?
Pesten senkivel nem költöznék úgy össze, hogy nem is ismerem jó formán. Kevés az, hogy jól megvagytok együtt most még. Meg kell ismerni a másik pénzügyi kultúráját (nem, nem elég annyi, hogy nem szereti szórni a pénzt), hogy hogyan áll a házimunkához, hogy hogy áll hozzá egy problémához, mennyire tud kommunikálni ilyen esetben. Legalább az első komoly problémát meg kell várni mielőtt összebútoroztok. Csomó olyan dolog kijöhet, ami ellehetetleníti a kapcsolatot.
Semmi értelme összebútorozni aztán meg szétköltözni pár hónap múlva mikor kiderül, hogy amúgy csomó olyan tulajdonsága van amit nem tudsz tolerálni, vagy éppen nem jó a hozzáállása bizonyos dolgokhoz. Hogyha mondjuk vidéken laknátok ahol csomó olcsó, bármikor kiadó albi van akkor oké, nem nagy probléma 1-2 hét és költözöl. Pesten viszont keresgélhetsz hónapokig, addig meg össze leszel zárva vele egy olyan kapcsolatban ami nem működik.
Hogyha nehezen megoldható a költözés és az új albi akkor soha nem költöznék össze olyan emberrel akivel csak 1 hónapja vagyok együtt és alig ismerem. Pár hónapig bárki tudja mutatni a legjobb oldalát. Én azt mondanám, hogy mindenképpen várjatok ezzel még jó pár hónapot. Nagyon kevés az, hogy komolyan gondoljátok a másikkal. Pár hónapig úgy, hogy alig ismeritek egymást baromi könnyű komolyan gondolni. Meg persze az érzelmek is megkérdőjelezhetőek, ennyi ideig simán lehet akár fellángolás is.
En biztos senkivel nem költöznek össze pár hónap után.
Lehet, a tulaj nem is akar két lakót, tehát eleve nem koltozhetnel.
Megemlitheted neki, hogy új lakást kell keresnek, de ez biztos? Valószínűleg tudsz szerződés hisszabbitani.
En a helyedben keresnek lakást, mert röpke pár hetes ismerettsegre nem alapoznek. Ha valami történik, egyik napról a másikra kib.szhat a lakásból. Na az lenne gáz helyzet.
Van még két hónapod.
Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen az együttélés vele, szerintem gyakran aludj nála ebben a két hónapban.
Így azért sok dolgot le tudsz venni, szeret-e takarítani, vagy elvárja, hogy ha van valakije megcsinálja helyette, meg a természete így jobban lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!