Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek én hozzam fel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én hozzam fel? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Össze szeretnék költözni párommal, egy éve már, hogy együtt vagyunk. Mondtam neki, hogy jó lenne többet lenni együtt. Azt mondta legalább egy városba lakhatnánk. Ez azt jelenti, hogy nem akarja, hogy odacuccoljak? Ha egy városba laknánk ugyanúgy keveset lennénk együtt szerintem. A másik, hogy így tette fel a kérdést : szerinted mennyi idő kell eltelnie ahhoz hogy ez megtörtenjen?

Nem tudom mennyi ez az idő! Volt akivel szinte első perctől együtt laktam és volt, akivel fél év után. És igen nem véletlenül nem élek már velük. Szóval hogy kéne jól csinálni? Én szeretnék már vele lakni, de persze nehéz is volna az itteni életemet hatrahagyni. Hogy mondjam ezt el neki?

2019. ápr. 28. 09:17
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja és egyszer megkértem, hogy másoljon nekem kulcsot, mert volt, hogy ő nem volt otthon és meg kellett ott várnom. Nem másolt, mondván az penzkidobás, helyette bekészítette egy helyre és amikor elmegyek mindig bedobom a postaládájába.
2019. ápr. 28. 09:21
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Kéne egy ilyen komment bot, ami beírja, hogy "nyílt, őszinte kommunikáció, ez minden kapcsolat titka. Használd te is, vedd rá a párod is, és nem teszel fel itt hülye kérdéseket olyan embereknek, akiknek semmi közük hozzá."
2019. ápr. 28. 09:27
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

🤭

Esetleg leültök és megbeszélitek, ahogy egy FELNŐTT PÁRHOZ illik, ahelyett, hogy a GYK-n vad idegenektől vársz gondolat olvasást?

Tudom, ez olyan ódivatú, de mi lenne, ha kipróbálnád, hogy beszéltek a közös jövőtökről, terveitekről, elképzeléseitekről

2019. ápr. 28. 09:28
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem tudtok bármiről nyíltan beszélni, addig ne erőltessétek szerintem.
2019. ápr. 28. 09:29
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

#2-es

Ez kiváló ötlet, egy ilyet fèl óra alatt össze tudok dobni, már csak a gyk-t kell rávenni, hogy telepítse 😀

2019. ápr. 28. 09:30
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Beszélni kell róla.

32/f

2019. ápr. 28. 09:31
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

+1 a 2. kommentelőnek.

Nyilván valami nem kerek, hogy te mindenáron költözni akarsz, ő pedig egyáltalán nem akarja, hogy ott élj vele...

2019. ápr. 28. 09:34
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Btw, a párod nem tervez veled komolyan, ez látszik a kulcs mizériából.

És még hülye is. Olyan záram van, amit át lehet kódolni, a kulcs amit valakinek adok (nő, szovafestő) kizárható a rendszerből. 😀

2019. ápr. 28. 09:34
 9/23 A kérdező kommentje:
Én nem akarok mindenáron költözni. Ami azt illeti szívesebben mennék bele abba, hogy ő jön hozzám. Mindkettőnknek külön lakása van. Az enyém nagyobb is. Neki viszont pénzesebb meloja. Ezért azt gondolom hülyeség lenne arra kérni, hogy ő lakjon itt, hiszen hitelt fizet, itteni fizuja kb a fele lenne a mostaninak.
2019. ápr. 28. 09:39
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Hiába az őszinte és nyílt kommunikáció ezzel a sráccal, ő csak kifogásokat keres hogy mit miért ne. Nem vesz komolyan és komolyabb kapcsolatba se akar veled bonyolódni. Jó neki ha néha feljársz hozzá, használ téged, de lakótársnak nem kellesz.

Felnőtteknél 1 éves kapcsolatnál már illő lenne az összeköltözés, főleg ha jó minden.

Mindenre van megoldás, össze lehet egyeztetni a még nem sima ügyeket, például új munkahely stb. Ha nyitott lenne rád akkor ő erőltetné hogy költözz hozzá.

2019. ápr. 28. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!