Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én hozzam fel? Vagy mit csináljak?
Össze szeretnék költözni párommal, egy éve már, hogy együtt vagyunk. Mondtam neki, hogy jó lenne többet lenni együtt. Azt mondta legalább egy városba lakhatnánk. Ez azt jelenti, hogy nem akarja, hogy odacuccoljak? Ha egy városba laknánk ugyanúgy keveset lennénk együtt szerintem. A másik, hogy így tette fel a kérdést : szerinted mennyi idő kell eltelnie ahhoz hogy ez megtörtenjen?
Nem tudom mennyi ez az idő! Volt akivel szinte első perctől együtt laktam és volt, akivel fél év után. És igen nem véletlenül nem élek már velük. Szóval hogy kéne jól csinálni? Én szeretnék már vele lakni, de persze nehéz is volna az itteni életemet hatrahagyni. Hogy mondjam ezt el neki?
Lehet, hogy ő sem teper, de hogy az utolsó pár kommented alapján épeszű ember nem is tenné ezt, az is biztos. Mi abban a megalázó, hogy 2 felnőtt ember beszélget a jövőjéről? Én tegnap megkérdeztem a férjem, hogy mit gondol, várjunk-e még a 3. babával, v jöhet most. Most akkor nincs érteklme a házasságunknak, mert nem telepatikusan jutottunk erre az elhatározásra?
Azért van szád, hogy beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!