Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel viszonozhatnám azt, hogy a párom feladja értem a jelenlegi életét, és hozzám költözik vidékre?
A párommal már egy jó ideje tervezzük az összeköltözést, és az a döntés született, hogy ő jönne hozzám Pestről (vidéki nagyvárosba), mivel nekem itt van egy saját lakásom, és a családjaink is a közelben élnek stb. Viszont tudom, hogy számára ez hatalmas áldozat, és szeretnék valamivel én is kompenzálni. Rengeteget gondolkoztam ezen, ő pedig mindig azt mondja, hogy részemről az a kompromisszum, hogy megosztom vele az otthonom, de én ettől többet szeretnék adni neki.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mivel tudnám neki kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok ezért az egészért, és megkönnyíteni neki az itteni új életet?
* és a családjaink is a közelben élnek
Akkor nem is ad fel semmit, hiszen onnan származik..
1.Tartsd szem előtt, hogy ezt nem csak érted teszi, hanem magáért is.Ha nem akarna, akkor nem menne.
2.Értékeld, tiszteld.
3.Figyelj rá, hogy meg legyen a komfortérzete az új helyen, ha ez valamilyen formában rajtad múlik.
Ha lesz egyéb igénye, biztosan jelezni fogja.
Szerintem ennél egyszerűbb. Mivel most költöztök össze, ezért azzal is viszonozhatnád, hogy odafigyelsz rá. Ha zavarja, hogy széthagyod a zoknid, akkor fokozottan ügyelsz, hogy a zoknik a szennyesbe kerüljenek. És ehhez hasonló dolgok. Ezen kívül sétálhattok egy nagyot a városban, hogy ne érezze magát annyira elveszettnek.
Szabadíts fel neki helyet a szekrényben, legyen legetősége kirakni a saját tárgyait. Ez segít, hogy otthonérezze magát, vagy ne legyen honvágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!