Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti Boldogok vagytok a jelenlegi párotokkal?
Hát, legszívesebben szarrálőnném mindkét párom egy kalasnyikovval. Igen, kettő van. Már az agyamra mennek, már nagyon nem bírom őket, néha..sőt mindig az van bennem, hogy a szart is kiverjem belőlük. De nem tehetem, mert okkal vannak velem, okkal vannak itt, szóval tűrnöm kell őket, az egyiket úgy hívják Magány, a másikat meg Fájdalom.
Bocsánat.
Exemmel voltam így. Jobb volt, mint egyedül. Két év után már azt vártam, mikor költözhetek el.
A párommal viszont nagyon boldog vagyok, hiányzik, ha dolgozunk, imádom, mikor hazaér (ugrok a nyakába és csókolom), legjobb a másik mosolyára ébredni. Hétvégén akár órákig is feküdni az ágyban egy bögre forró kávéval és beszélgetni, vagy álmosan simogatni egymást.
Szeretünk utazgatni, sokat nevetünk, néha vitázunk, de vele vitatkozni is jó, mert rendesen érvel, nem sértődik, mitn ex. pl.
Mindketten úgy érezzük, megtaláltuk a másikban a társat, akivel leélnénk egy életet is (két éve együtt).
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!