Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve szingli vagyok és attól félek, hogy már az is maradok örökre. Hol ismerkedjek, Ti hol találkoztatok a jelenlegi párotokkal? 21/L
Türelem, másfél év igazán nem sok. Két kapcsolat között sok idő is eltelhet, nincs ezzel semmi gond.
Legyél nyitott, élj aktív életet, ismerkedj az emberekkel. Én a párom az exem révén ismertem meg, de például volt olyan barátom, akivel egy balatoni nyaraláson találkoztunk (odajött hozzám tüzet kérni) és kiderült, hogy egyébként nagyon közel is lakik hozzám. Oké, nem ő lett a férjem, de egy jó ismerkedési példa.
"Ti hol találkoztatok a jelenlegi párotokkal?"
Nem (csak a) jelenlegi:
1. iskolaváltáskor ő lett az új haverom
2. feladtam egy hirdetést egy szerepre
3. ugyanitt egy másik kolléga
4. társkereső weboldal
5. szintén hirdetés, csak most zenészkereső
6. webes fórum
7. facebookon egy régi zenész ismerős rámírt
Lehet találni komoly embereket... és nem kell ehhez bulizni se járni ;) 21 évesen még nagyon az elején vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!