Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden 30 közeli, szingli nőnek megvan a netes ismerkedős kérdéssora?
Ezt csak azért kérdezem, mert az utóbbi időben nagyon hasonló kérdéseket tesznek fel a hölgyek akik felfigyelnek rám ill én érdeklődöm feléjük netes társkeresőn, csevegő oldalon. Ilyenek: kereset, munkahely, függő kapcsolat, saját lakás, aztán persze a jellemre vonatkozó kérdések stb. persze ezek érthető dolgok, jó tudni a másikról, nem is baj, ha érdekli őket.
De! Úgy vettem észre, hogy ha csak egy- vagy kettő ilyen pontnál (ami szerintem nem lényeges információ) elhasalok, akkor egyből le is pattintanak, anélkül, hogy esetleg adnának lehetőséget egy személyes beszélgetésre.
Más is van/volt így ezzel?
Sajnos a netes ismerkedésben ez a buktató. Amire én rájöttem az utóbbi időben az, hogy még ez az oldal is jobb az ismerkedésre.
Engem is pattintott már úgy le lány (akit facebookról ismertem meg ráadásul), hogy egy-két dolog nem jött be neki és már ment is tovább. Azóta is ezt csinálja minden fiúval, hetente többször randizik különböző emberekkel.
Én meg beleszerettem, úgyhogy rághatom a kefét is ez miatt.
Nevetséges hogy a nők képesek a társkeresést ilyen munkahelyi interjú szintjére süllyeszteni. Ezért nem érdemes a társkeresőkkel se próbálkozni, ezeknek sétáló pénztárca kell, nem partner meg társ...
Azonkívül erőltetett marhára. Ha a társkereső lenne az utolsó hely a Földön ahol lányok vannak, akkor se próbálkoznék. Szégyen.
Én nem kérdezgetek (ki nem állhatom a kérdezz-felelek típusú beszélgetéseket), de bizony megvannak a "szempontok". Viszont - sokakkal ellentétben - barátkozásra nyitott vagyok abban az esetben is, ha valamilyen szempontnak nem felel meg a beszélgetőpartnerem, de egyébként megvan a közös hullámhossz...
Hogy miért... hát sok-sok év tapasztalata megmutatta már, hogy kikkel tudok bármit kezdeni.
Tehát ha pl. valaki házas és szeretőt keres, vagy 200 km-re lakunk egymástól, vagy kapcsolatfüggő, betegesen féltékeny, vagy éppen ostoba, akkor nem tudok vele mit kezdeni, hiába is adnék esélyt. (Azért egy nőnél naponta akár többen is bepróbálkoznak, ha mindenkinek esélyt adnék, akkor a fél életemet randizással tölteném!)
Egyébként óvatosan kérdezem: ha ismerkedésre nincs IDŐD, akkor egy kapcsolatra hogy lesz?
Tudjátok mit 8-as, 9-es, igazatok van! Én vagyok a hibás mert ilyen munkát találtam, amiből élek, hogy nincs időm szinte ismerkedni sem, éppen ezért legjobb lesz, ha feladom és egyedül döglök meg!!!!!
nekem nincs időm kapcsolatot pátyolgatni! Elmondom mire van időm, bizonyos időszakokban nincs annyi munka, akkor 4-kor végzek mint a legtöbb ember, de ha többet is kell dolgoznom akkor is szakítanék egy kis időt egy vacsorára, mozira, sétára, akármire, DE! nem előre megtervezhetően, hanem amikor épp van rá időm, de igazatok van! A magamfajta rohadjon meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!