Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden 30 közeli, szingli nőnek megvan a netes ismerkedős kérdéssora?
Ezt csak azért kérdezem, mert az utóbbi időben nagyon hasonló kérdéseket tesznek fel a hölgyek akik felfigyelnek rám ill én érdeklődöm feléjük netes társkeresőn, csevegő oldalon. Ilyenek: kereset, munkahely, függő kapcsolat, saját lakás, aztán persze a jellemre vonatkozó kérdések stb. persze ezek érthető dolgok, jó tudni a másikról, nem is baj, ha érdekli őket.
De! Úgy vettem észre, hogy ha csak egy- vagy kettő ilyen pontnál (ami szerintem nem lényeges információ) elhasalok, akkor egyből le is pattintanak, anélkül, hogy esetleg adnának lehetőséget egy személyes beszélgetésre.
Más is van/volt így ezzel?
Hát, sajnos ez ilyen. Még az egyetemen/főiskolán kell kialakítani egy stabil kapcsolatot, mert később már nehéz. Szerintem.
Egyébként szar a világ és tele van sekélyes emberekkel. Nem tudsz sajnos mit tenni, de ne add fel, mert biztos vannak azért még normálisabb lányok is... valahol... csak nem a neten. :)
"nem előre megtervezhetően, hanem amikor épp van rá időm"
És akkor a nő azonnal ugorjon és érjen rá? Egyáltalán egy netes ismerkedős találkozót hogy akarsz összehozni?
Nekem volt ilyen kapcsolatom, és szörnyű volt, hogy néha hetekig nem ért rá a pasi, rendre lefújta a találkozókat, aztán mikor ráért, elvárta volna, hogy én viszont dobjak félre mindent, és ugorjak...
Nos, kérdező, a nők ilyenek, pontosabban ilyenné váltak. Ők csak beleülnének a kényelembe, két kézzel szórnák a pénzt (a tiédet természetesen), elvárás az van dögivel. És amint látod, mindig találnak kifogást, hogy éppen miért nem jó az adott pasas, szépen körbemagyarázzák. Ahogy írták előttem is, ez egy önmagából kifordult szar világ.
Többek közt ez az oka hogy prostikhoz járnak a pasasok, ez bizony, nem más.
"netes ismerkedős kérdéssor"
Ez tetszik :)
Akkor mi pasik is kiválhatnánk egy ilyet, de szerintem óda 3 pont elég.
1. Jó külső
2.Jó az ágyba
3.Tudjon főzni
De attól függetlenül így jön le... azt írod, neked nincs időd, energiád egy kapcsolat fenntartására, csak néha fordul elő (nem előre tervezhető módon), hogy ráérsz.
Én meg tapasztalatból írom, hogy ez úgy működik, hogy akkor várom, hogy végre érjen már rá a pasi, hiszen szeretnék vele lenni, együtt tölteni vele az időt, de most se ér rá, most se ér rá, elhalasztja a megbeszélt programokat. És lehet, hogy nem várja el, viszont amikor már mondjuk 2 hete halasztódik a randi, akkor bennem van, hogy ha most ez sem jön össze (miattam), akkor megint hetekig nem fog ráérni, és persze, hogy azt érzem, hogy ott kell hagynom csapot-papot, ha találkozni szeretnék vele! Mondjuk nem bírtam így túl sokáig, elég gyorsan szakítás lett a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!