Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden lány foglalt? Hol vannak a szingli csajok?
Figyelt kérdés
Bármerre megyek(suli, vagy munkahely, internet stb.), mindenütt olyan lányok vannak, akik foglaltak, és nem kamuznak, tényleg azok! Miért van ez? Ja, és itt most nem csak felnőtt lányokra gondolok, hanem bizony a 16-17 évesek is pasival vannak már jócskán. Nincsenek szingli lányok, vagy azok nem mutatkoznak sehol a nyilvánosság előtt? Miért van ez? A szingli pasik hol találhatnak így maguknak társat?2013. okt. 11. 22:41
1/25 anonim válasza:
Csak addig foglalt míg fekszik rajta valaki.
2/25 anonim válasza:
Érdekes, nekem az egyetemen rengeteg szingli csoporttársam van, köztük én is.
3/25 anonim válasza:
Én szingli vagyok:) 18L ,nem szeretnek ismerkedni.
4/25 anonim válasza:
Ja, mert csak a legszebbeket nézed meg :) Az is lehet, azt mondod, az átlagosakat is. De nem, tulajdon képpen ők is különösen szépek, kirívóak, feltűnősködőek. A többi meg nem érdekel. Na ott vannak ők is, de hát azok nem hoznak lázba. :D Viszont az állításod itt megdőlt.
5/25 anonim válasza:
reméljük nem holmi páwa kötsögök fekszenek rajtuk xD
hát mert matematikai törvényszerűség kisfiam. szerinted ami finom étel, azt ott hagyják magában a tányéron? vki lecsap rája. na így van ez a jó csajokkal is. a maradék meg mehet a kutyának....
6/25 anonim válasza:
én is szingli vagyok és az is maradok :D nekem nem kell egy olyan kapcsolat ami csak azért van, hogy legyen valakim akit tudok mutogatni mert a legtöbb kapcsolat csak érdekkapcsolat na a szingliknek ilyen nem kell
7/25 anonim válasza:
Mármint úgy érted, hogy minden jó csaj foglalt, ugye? Mert ahogy te írtad, általánosságban a lányok, na az úgy nagyon nem helytálló..
8/25 anonim válasza:
A nő olyan mint a parkoló, a jó az már foglalt a többi vagy fizetős vagy nyomorék.
25F
9/25 anonim válasza:
15/l vagyok én is szingli és ráadásul szeretek focizni és mindegyik fiú azt mondja nekem, hogy te miylen fius vagy ...
Ja meg nem vagyok full tökély kinézetre.
sztem átlagon aluli vagyok.
és akik ezt már hallodták nem nagyon akarnak ismerkedni vagy is félnek a csalodástol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!