Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden lány foglalt? Hol vannak a szingli csajok?
Mert egy lánynak elég annyi h pasit szeretnék és máris kap 10 ajánlatot, amiből persze a legjobbat választja ki.
Igazából az a helyzet h ha nem nézel ki jól és gazdag se vagy felejtsd el h lesz nőd v csak max a korábban említett nyomorék. A jó nők azok mindig foglaltak.
Hugóm is egy olyan pasival él akinek van kint Hollandiában háza és a segge alá rak mindent.
Ki is jelentette h ö többé nem jön haza BP-re.
Mondjuk megértem :)
"Nincsenek szingli csajok. Az én korosztályomban a nem szingli a házast jelenti....."
Ne forgasd ki a szavaimat! Nagyon jól tudod te is, miről írok a kérdésben... Amelyik lánynak pasija van, nyilván való, hogy foglalt! Erről nem nyitok vitát!
"Nagyon jól tudod te is, miről írok a kérdésben... "
Hajaj, jól tudom miről írsz. Csak szóltam, hogy jobb nem lesz, mert én már 29 éves vagyok, és az én korosztályomban mégúgysincs szingli nő, és egy csomó házas.
na, akkor 22-32 közötti csajok nekem írjatok, én szeretnék ismerkedni.
28/F Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!