Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másfél éve szingli vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve szingli vagyok és attól félek, hogy már az is maradok örökre. Hol ismerkedjek, Ti hol találkoztatok a jelenlegi párotokkal? 21/L

Figyelt kérdés
Utoljára 2013ban csókolóztam, azóta nem is randiztam. Akik akarnak tőlem valamit kiderül róluk, hogy nem elég okosak, nincs humoruk, vagy teljesen mást várnak egy kapcsolattól.
2015. máj. 27. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Másfél éve szingli vagy? Úr isten, ne hogy bele halj itt nekem. Én vagy 10 éve vagyok egyedül, ha nem több, leszámítva egy két kalandot, pár napos ”kapcsolatot˝, ami említésre sem méltó.
2015. máj. 27. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

Figyelj, ha törődéshiányod van, akkor egy kis kalandnak megteszi egy nem elég okos, vagy nem elég humoros valaki is... De tényleg, nem kell mindenkitől komolyat akarni rögtön, csak amennyi neked jó belőle. :)

Aztán onnantól majdcsak lesz több önbizalmad is, nyitottabb is leszel, és a pasik azt megérzik. :)

21L

2015. máj. 27. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
32%
De azért, ha valaki rád privátkozna, jönne a sablon válasz, hogy neten nem ismerkedem, meg itt sem. Ám közben álmodozol az esélyről. Nice.
2015. máj. 27. 23:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy full veréb? Bocs a mai szlengben nem vagyok jártas.
2015. máj. 28. 10:27
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
a kérdező egy troll ...
2015. máj. 28. 12:05
 16/19 omba ***** válasza:
Másfél év múlva kiröhögöd ezt a kérdést! :D
2015. máj. 29. 09:10
 17/19 anonim ***** válasza:
25%

"nem elég okosak"

Mert te egy Marie Curie v mi ???

Mi az h nem elég okos, szerintem am ezért vagy egyedül mert aki próbálkozna is azt is lepasszolod mert egy beképzelt liba vagy.

Remélem h ha majd jön a nagy Ő, ő kérni fogja a fizikai Nobel Díjad különneműben nagyot csalódnék benne.

2015. máj. 29. 19:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Nyugi, én négy éve vagyok szingli, és az az egy „kapcsolatom” 2011-ben is gáz volt.

Hiába próbálkozom azóta, pontosan ugyan azt csinálom, mint bármelyik más társkereső ember, és nem jön semmi. Nincs szerencsém, ennyi. Lehet, hogy neked sem, de azért remélem, hogy neked össze fog jönni :)

2015. júl. 6. 16:43
 19/19 anonim ***** válasza:
8-as. Nekem is csak 1 randim volt ami annak nevezhető. ( moziban voltunk ) De gyertyafényes vacsorán nem voltam még. 26 éves vagyok nem igazán aggódom mert a karrierem jelen állása mindenért kárpótol. Ez van. Valakinek pénz jut valakinek nő, valakinek egyik sem. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy legalább az egyik területen sikeres vagyok. :) A kérdezőnek pedig azt javaslom, hogy várjon. Még 1-2 év simán belefér addig legalább élje ki magát tapasztaljon, utána majd jöhet a párkapcsolat.
2015. szept. 29. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!