Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel viszonozhatnám azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel viszonozhatnám azt, hogy a párom feladja értem a jelenlegi életét, és hozzám költözik vidékre?

Figyelt kérdés

A párommal már egy jó ideje tervezzük az összeköltözést, és az a döntés született, hogy ő jönne hozzám Pestről (vidéki nagyvárosba), mivel nekem itt van egy saját lakásom, és a családjaink is a közelben élnek stb. Viszont tudom, hogy számára ez hatalmas áldozat, és szeretnék valamivel én is kompenzálni. Rengeteget gondolkoztam ezen, ő pedig mindig azt mondja, hogy részemről az a kompromisszum, hogy megosztom vele az otthonom, de én ettől többet szeretnék adni neki.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mivel tudnám neki kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok ezért az egészért, és megkönnyíteni neki az itteni új életet?

2018. okt. 17. 14:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelet, becsület, odaadás! Szerintem mondani sem kell neked érezni az írásodból hogy hogy ez mind megvan benned több is! Érezni fogja ő is más nem kell!
2018. okt. 17. 21:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom azokhoz akik azt mondják, segíts neki új életet építeni ahelyett amit ott hagy.

Menjetek el sétálni a városba, mutogasd meg neki a kedvenc helyeidet vagy azokat amikhez valami kellemes emlék fűz, üljetek be a város legjobb éttermeibe, cukrászdáiba, bárjaiba, ha van a városnak valami nevezetessége (állatkert, vár, múzeum, kilátó, stb) azt látogassátok meg, keressetek valami koncertet/mozifilmet/színdarabot ami mindkettőtöket érdekel, mutasd be az ottani barátaidnak, ilyenek. Vond bele az ottani életbe, hogy ne érezze idegennek magát.

(Persze ezek közül csak azt amire amúgy is nyitottak lennétek, csak azért mert van egy híres kilátó, nem muszáj megnézni ha amúgy gyűlöltök hegyet mászni mindketten, ha erőltetett a dolog az nem ér semmit)

2018. okt. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!