Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én hozzam fel? Vagy mit csináljak?
Össze szeretnék költözni párommal, egy éve már, hogy együtt vagyunk. Mondtam neki, hogy jó lenne többet lenni együtt. Azt mondta legalább egy városba lakhatnánk. Ez azt jelenti, hogy nem akarja, hogy odacuccoljak? Ha egy városba laknánk ugyanúgy keveset lennénk együtt szerintem. A másik, hogy így tette fel a kérdést : szerinted mennyi idő kell eltelnie ahhoz hogy ez megtörtenjen?
Nem tudom mennyi ez az idő! Volt akivel szinte első perctől együtt laktam és volt, akivel fél év után. És igen nem véletlenül nem élek már velük. Szóval hogy kéne jól csinálni? Én szeretnék már vele lakni, de persze nehéz is volna az itteni életemet hatrahagyni. Hogy mondjam ezt el neki?
Szerintem le kéne ülnötök és őszintén el kellene mondanod neki, hogy szerinted ideje lenne szorosabbra fűzni a viszonyotokat, megpróbálni együtt a hétköznapokat. Te arra gondoltál, hogy feladnád az életedet helyben és hozzá költöznél. Ő mit gondol erről?
Nem célozgatni kell, hanem elmondani, hogy neked ez a vágyad. A reakcióból érezni fogod, hogy mi a következő lépés. Lehet neki eszébe sem jutott, hogy te már késznek érzed magad erre. Főleg, ha férfi. Néha szög egyszerűen gondolkoznak és az orrukig sem látnak.
Ha elzárkózik egyértelműen és nem igazán tud erre értelmes indokot adni, akkor pedig érdemes elgondolkozni azon, hogy felnőtt fejjel kell-e erőltetni egy olyan kapcsolatot, aminek úgy tűnik nincs jövője.
"Ertem. Akkor szerintem hagyom is a hapsit, ha ennyire nem akarja, hogy ott éljek. Nyilvánvaló, hogy nem akarná sosem hogy összeköltözzünk. Sajnálom, mert amúgy szeretem. De így semmi értelme számomra. Köszönöm a válaszaitokat."
Kérdező, te semmiből nem tanulsz!?
És ha azt mondtuk volna, hogy ugorj kútba, mert az a megoldás, akkor beugrasz?
Elmondtuk a véleményünk az alapján, amit kívülről, idegenként látunk abból, ami te elmeséltél. Ennyi!
Mielőtt kirúgod, akit állítólag szeretsz, mi lenne, ha fognál két csésze kávét, LEÜLNÉL vele, és elmondanád neki, amit itt nekünk, hogy a kulcs dolog neked fura, hogy úgy érzed, hogy nincs meg az elköteleződés részéről, ha átbeszélnétek az egészet.
Ha a szemébe nézve is azt fogod látni, hogy maszatol, akkor szakítasz vele, ha ott őszinte és látszik, hogy csak rosszul kezelte a helyzetet, akkor dönthetsz, hogy mégis maradsz.
Nemár, hogy egy fél tucat vad idegen mondja meg, hogy mit tegyél. Van egy kiégett 100-as izzóm, de azért jósgömbnek nem mondanám.
Gratulálok. Annyira fogyatékos vagy, hogy arra szavak nincsenek.
Tényleg inkább szakítasz, minthogy megbeszéld vele? Mert néhány itteni komment alapján azt állapítottad meg, hogy nem akar összeköltözni? Neki egy szava se lehet? Komolyan?
Te vagy az, akinek nem való kapcsolat.
Én úgy gondolom mások mindig jobban átlátják a helyzetet, mint aki nyakig benne van.
Nos fogyatékos nem vagyok.
De mint kivulállok 90 %ban azt gondoljátok, hogy ez a férfi csak terel, nem is akar engem igazán. Egy kicsit én is ezt érzem, csak szeretem és ezt nehéz elfogadnom. Ti csak segítettek meghozni ezt a döntést, hogy ne telepedjek senki nyakára és csináljak magamból idiótát.
Nem akarom leültetni megbeszelni. Kicsikarni egy igent. Úgyse tudna Mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!