Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy egy 30 éves nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy egy 30 éves nő, csak feltételekkel akar hozzám költözni, mikor semmire nem lenne gondja?

Figyelt kérdés
A Nőnek van egy 5eves gyereke, itt nem is ez a gond,hanem én örököltem egy házat a szülőktől!Ő csak azzal a feltétellel akar jönni hozzám lakni hogy megvasarolja a fele házat, mert hogy ő nem akar úgy járni mint a volt ferjenel hogy kirakta öt és mehetett haza a szüleihez ! Sokan mások szerint megse próbáljam ezt bevallalni, mert ha a vége szakítás, akkor lenyulhatja a házat tőlem! Szerintetek?!
2018. dec. 28. 12:30
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
13%

Esetleg veled megpróbálhat normálisabb lenni, mint a volt férjével és tán nem is rakod ki. Más gyerekével nagyon nem ő szabja a feltételeket...nagyon nem.

32/f

2018. dec. 28. 12:32
 2/40 anonim ***** válasza:
80%

Abban normális, hogy nem akar még egyszer olyat átélni.

De te is normális vagy, ha ezt nem hagyod, amit ő akar, hogy övé legyen a fél ház.

Itt nincs jó megoldás.

2018. dec. 28. 12:33
 3/40 A kérdező kommentje:
Apja 2hetenkent elviszi 2napra, nagyon nem foglalkozik vele!
2018. dec. 28. 12:35
 4/40 anonim ***** válasza:
22%

Annyi nő van mint égen a csillag! Részemről máris kereshet mást madarat.

Pont akkor van a baj, ha minden közös. Egy válásnál ott kezdődnek a gondok. Az a tiszta, ha az enyém minden, vagy az övé.

2018. dec. 28. 12:36
 5/40 anonim ***** válasza:
72%

Azért aki tud venni egy fél házat, az tud venni magának egy lakást, amit, ha a hapsijával lakik, kiadhat, ami passzív jövedelem neki. Ha minden kötél szakad, akkor meg odaköltözik és ennyi. Miért van olyan érzésem, hogy a fele házat "haveri áron" gondolta megvenni ? :D

32/f

2018. dec. 28. 12:37
 6/40 anonim ***** válasza:
43%
Ha meg eddig nem leptel bele a sz..ba ! akkor jobb ha most is kikerulod ezt !!
2018. dec. 28. 12:38
 7/40 anonim ***** válasza:
88%

Ha van pénze egy fél házra, arra nincs, hogy vegyen egy kis lakást amit kiad albérletbe? Még egy kisebb hitellel is megtehetné ezt.

Az a baj, hogy őt is meg lehet érteni, de maga a felvetés ijesztő: nem akarja hogy ha szakítotok, elküldhesd a saját házadból, ezért megvenné a felét. Tehát szerinte mi fog történni ha szakítotok és a ház fele-fele tulajdon? Ki fog elmenni onnan? Ezt így kérdezd meg tőle. És ne menj bele. Neki más módot kell találnia ahhoz hogy a lakhatása meg legyen oldva akár egyedül is.

N 40

2018. dec. 28. 12:40
 8/40 anonim ***** válasza:
28%
Ne legyen közös ház! Én is azt mondom, hogy a házad maradjon a tied, ő pedig vegyen a vagyonából egy garzont, amit kiad. Neked fizessen bérleti díjat. Ha különválnak az útjaitok, nem kell a szüleihez mennie.
2018. dec. 28. 12:47
 9/40 A kérdező kommentje:
Jó megertem öt is, apja kinnt dolgozik külföldön, anyja meg teljesen kinyirja öt, ő parancsol otthon, és semmit nem akar csinálni, mindent megszab barátnőmnek, még a gyerek nevelésbe is beleszol, meg hogy hova mehet hova nem, tudom hogy menekulne otthonról.....
2018. dec. 28. 12:48
 10/40 anonim ***** válasza:
53%
Képzeld el milyen jó lenne ha venne fel hitelt,hogy meg tudja venni a fél házat,és mivel egy háztartásban éltek,te segítenéd hozzá anyagilag még ehhez is :) Értem én,hogy nem akar alul-felül rendeltségi viszonyban lenni,mert így bármikor elküldheted,hozzávághatod mindig hogy itt minden az enyém.Amúgy bolond,mert örülhetne hogy csak a rezsit kell elfelezhetnek,nem albérlet,spórolhatna is ha nagyon akar,félre tudna rakni egy kis pénzt.Aztán ki tudja mit hoz a jövő,lehet összeházasodtok.Mondd meg neki nem adsz el semmit,ha így jó jöhet,ha nem ,akkor nem.
2018. dec. 28. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!