Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy egy 30 éves nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy egy 30 éves nő, csak feltételekkel akar hozzám költözni, mikor semmire nem lenne gondja?

Figyelt kérdés
A Nőnek van egy 5eves gyereke, itt nem is ez a gond,hanem én örököltem egy házat a szülőktől!Ő csak azzal a feltétellel akar jönni hozzám lakni hogy megvasarolja a fele házat, mert hogy ő nem akar úgy járni mint a volt ferjenel hogy kirakta öt és mehetett haza a szüleihez ! Sokan mások szerint megse próbáljam ezt bevallalni, mert ha a vége szakítás, akkor lenyulhatja a házat tőlem! Szerintetek?!
2018. dec. 28. 12:30
1 2 3 4
 11/40 Zzzz90 ***** válasza:
33%

Hm, miért kellene visszaköltöznie a szüleihez, ha csak úgy kipengetné a házad értékének a felét?

Szakítás esetén mehet albérletbe is lakni (vagy akár vehetne magának is lakást hitel felvételével).

Ne engedj neki. Nem szabad.

2018. dec. 28. 12:57
 12/40 anonim ***** válasza:
20%
Én nem adnám el neki az én örökségem felét, add el te is, és felesben vegyetek akkor valamit, vagy add ki és menjetek albiba.
2018. dec. 28. 13:08
 13/40 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem se tedd ezt. Mi lesz, ha szakítotok? Valamelyikőtöknek mennie kell és kifizetni a másikat. És igen, mert ha a fele ház az övé, ő fog maradni a gyerekkel.

De nem értem. Ha van pénze megvenni a fele házat és esetleg, ha úgy alakul, kifizetni a másik felét neked, akkor mi értelme az egésznek, hisz bármikor tud venni magának.

Szóval SEMMIKÉPPEN ne menj ebbe bele.

N

2018. dec. 28. 13:10
 14/40 anonim ***** válasza:
83%
amúgy ha nem valami zsákfalu végén van a ház, a fele is biztos 10-15 milla, miért nem vesz magának lakást/házat? vagy hogy akarná akkor kifizetni a felét? amúgy meg gondolom a volt férjéé volt a ház, ahol laktak azért tudta kitenni. miért is engedte volna hogy övé legyen az ő háza???
2018. dec. 28. 13:18
 15/40 anonim ***** válasza:
67%
Beszéld meg vele, hogy nem rakod ki,ha szêtmentek, sőt, akár ügyvéddel szerződést is köthettek erről. Persze nyilván x hónapot adsz neki, ami alatt lakást keres.
2018. dec. 28. 13:24
 16/40 anonim ***** válasza:
73%
Nehogy belemenjél ilyesmibe,ez egy jól kidolgozott stratégia.1-2 év,és kirak a saját lakásodból.Lakás nélkül akarsz maradni?
2018. dec. 28. 13:26
 17/40 anonim ***** válasza:
88%
A ház a Tied!!! Nem az övé... Benne lehet a pakliban ha vege elmegy!!! Ne hulyeskedj hogy a ház felét neki adod... Nem tudhatod idővel mi fog történni mennyire mergesedhet el egy kapcsolat... Fogalmad sincs olyankor mire képesek az emberek!! Nekem is van házam a páromtl két gyermekem de a ház az enyém és ha kérné sem adnám a felét. Mi mégis beszéltük így korrekt. Nem is téma! Tulajdonképpen beakarja biztosítani magát de ezt nem így kell hogy feltételnek szabja a ház felét maga részére...Ezt jól gondold at nem játék...
2018. dec. 28. 13:32
 18/40 anonim ***** válasza:
89%
Ha valaki feltételeket szab hohy kíhúzd a $z@rból az rég rossz. Ha annyira tré lenne neki otthon anyunál, akkor ujjongva költözne hozzád.
2018. dec. 28. 13:40
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet érteni őt is igen, nagyon helyes hogy nem akar hoppon maradni.

De akkor inkább tenyleg vegyen egy lakást akar hitelre és adja ki. Így ha ti szétmentek mindenkinek lesz helye.

Ilyenbe te bele ne menjél hogy eladod a házad felét!! Azt TE örökölted és ha szétmentek és elmérgesedik a dolog saját magadat fogod okolni a hülyeségedért.

2018. dec. 28. 14:00
 20/40 A kérdező kommentje:
Falun van ház tulajdonképpen! De aránylag egybe van, lakható csak pár minimális dologra kell költeni de én azt megcsinálom, otthon ő csak a kajára költ amit vesz maguknak, semmi másra, szóval úgy mond ebből a szempontból elég kényelmes neki....
2018. dec. 28. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!