Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy 30 éves nő, csak feltételekkel akar hozzám költözni, mikor semmire nem lenne gondja?
Figyelt kérdés
A Nőnek van egy 5eves gyereke, itt nem is ez a gond,hanem én örököltem egy házat a szülőktől!Ő csak azzal a feltétellel akar jönni hozzám lakni hogy megvasarolja a fele házat, mert hogy ő nem akar úgy járni mint a volt ferjenel hogy kirakta öt és mehetett haza a szüleihez ! Sokan mások szerint megse próbáljam ezt bevallalni, mert ha a vége szakítás, akkor lenyulhatja a házat tőlem! Szerintetek?!2018. dec. 28. 12:30
21/40 anonim válasza:
Miért nem vett eddig lakást? Ha úgyis otthon lakik, akkor tud félrerakni
22/40 anonim válasza:
amúgy mivel nálad se kéne lakbért fizetnie (gondolom) így azt szépen félreteszi, és ha szétmentek X év múlva, lesz mihez nyúlnia. amúgy ha odacuccol a gyereket is te tartod majd el?
23/40 anonim válasza:
Most menj bele, még egy ilyen balféket nem találsz, aki a mostani árak mellett falun venne egy fél házat. Életed üzlete lesz.
24/40 anonim válasza:
Ha megveszi a felét, ugrik a saját házad. Én biztos nem mennék bele.
25/40 anonim válasza:
Egy baráromat ilyen módon rakták ki a házából.
26/40 anonim válasza:
"menekulne otthonról" Miss Münchausen. Fél házra van pénze, de hitelre lakásra nincs. Csóró mint templom egere. Szülei baráti áron kicsengetnének egy kedvezményes árat. Válás esetén neked tipli. Hozzájutnak baráti fél áron egy házhoz.
27/40 anonim válasza:
Dobd ki. Ha hozzádköltözik, az lesz a következő kérése, hogy adjátok el és vegyetek egy közös nagyobbat.
28/40 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, folytasd a csaj gondolatmenetét!
MEgveszem a fele házad, mert ha szakítunk, nem akarok az utcára menni a gyerekemmel. Inkább te menj lakni a fél házaddal, ahová akarsz, mert kiskorúval nincs az a bíróság, aki kitesz engem a fél tulajdonjogomból.
Magyarán ha fasírtba lesztek, akkor neked tipli, és árulhatod a fél házad, mert nem veszi meg senki kiskorú lakóval.
Én ezzel a nővel nem akarnék összeköltözni.
29/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek,azért megnyutató ,hogy idősebb nők is hasonlóan gondolkodnak mint a többségetek!
2018. dec. 29. 16:55
30/40 anonim válasza:
Sztem itt sokaknak van igaza kérdező. Nemáll összes kép?! Honnan tudod hogy mi volt az előző kapcsolatában. Messziről jött ember aztmond amit akar. Menekülsz anyjaelől de azért ő szabja meg azt hogy ő csak úgy költözik hozzád ha még veszi a hátad felét. Az anyja parancsol neki. Sztem az sincs kizárvahogy az anyukával terelték ki. Én nem ennék bele az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!