Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/178 anonim ***** válasza:
100%
Most erre a kérdésre válaszoljál: hogy vagy képes hozzáérni egyáltalán, amikor tudod, hogy nemrég más nő pináját nyalta azzal a szájjal, amivel téged csókolgat?? Ennyire nincs semmi igényed? A betegségekről nem is beszélve, fujjjj.
2021. ápr. 8. 16:53
 72/178 A kérdező kommentje:
Nem gondolok ilyesmire. Egy dolgot kértem tőle, hogy használjanak óvszert, erre mondta, hogy ezt mondanom sem kéne, természetes.
2021. ápr. 8. 16:55
 73/178 anonim ***** válasza:
100%
jaj sógor ugyanez viszi a kedvenc sütit meg stb... szánalom.
2021. ápr. 8. 16:56
 74/178 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen közli, hogy A és B, esetleg C napon L.-nél alszik, én meg maximum azt mondom neki erre, hogy oké, tudomásul vettem."

Elképzelem ezt: jól van szívem, mulass jól, én addig olyan péksütiket sütögetek itt egyedül bosszúból, amiket te nem szeretsz. Vigyázz nehogy meghúzd a nyakad, mikor az arcodra ül a barátnőd! Illetve vettem neked egy csomag óvszert itt ne hagyd. Hazafele ugorj be majd egy tejért, szeretlek kicsim, tudom te is engem 😍

2021. ápr. 8. 16:57
 75/178 anonim ***** válasza:
100%

végül is becsületes férfi biztos mindig húz gumit...ja nem :D

amúgy a nő tudja hogy ő a 3. vagy ott te vagy a 3.? mert ha tudja neki se lehet sok önbecsülése.

2021. ápr. 8. 16:57
 76/178 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem gondolsz ilyesmire???? Úristen mit gondolhat rólad a pasid meg a nője, hogy te ekkora szerencsétlenség vagy? A pasid egy nagy büdös semmire tart mert hetente többször az engedélyeddel baxsza a nőjét. Semmit nem bizonyít hogy főz egy szaros ebédet. Kikészítesz komolyan, hogy lehetsz ekkora lábtörlő?
2021. ápr. 8. 16:59
 77/178 anonim ***** válasza:
100%
71: én is pont erre gondoltam, hogy reggel még a másikat nyalta, aztán hazajön és megcsókol?!
2021. ápr. 8. 16:59
 78/178 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi gavallér a párod, hogy óvszerrel qrja a nőjét. Bár engem is így szeretne valaki ❤
2021. ápr. 8. 17:00
 79/178 A kérdező kommentje:
Mi is óvszerrel védekezünk, trombóziskockázat miatt nem szedhetek tablettát. Ugyan nem tudom biztosan, hogy tud-e rólam, de szerintem igen.
2021. ápr. 8. 17:01
 80/178 anonim ***** válasza:
100%
amúgy kíváncsi lennék ha kiflisütögetés helyett átmenne hozzád valaki és reggel arra menne haza a kedves párod, hogy épp nagyon dugnak, akkor örülne vagy szétkapná a pasit meg téged?
2021. ápr. 8. 17:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!