Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
Kedves Kérdező, 41 éves nő vagyok és amit leirtal szinte szóról szóra megtörtént velem. Én 22 voltam amikor megismerkedtem a ferjemmel aki akkor 27 éves volt. 13 év után bejelentette, hogy szerelmes. Egy nála 16 évvel fiatalabb lányba akivel együtt dolgoztak. Gondoltam futó kis románc, tűrtem, reménykedtem, homokba dugtam a fejemet. 5 hónap eltelt mikor egyik éjjel őrült vibrálásba kezdett a telefonom, vagy 100 üzenet érkezett. Igen, a lány volt. Atkuldte a rengeteg üzenet váltást, fényképet, mindent. Ők összekaptak, a lány így akart bosszút állni rajta.
Kiderult, hogy neki azt adta elő, hogy én mekkora egy házisárkány vagyok, csak nem akar utcára tenni (az én örökölt lakasomban éltünk), 4 éve nem volt közöttünk szex mert aszexualis fapina vagyok (még akkoriban is legalább hetente 1x szeretkeztünk egymással) és rengeteg egyéb hazugság.
A félrelépést meg tudtam volna bocsátani de ezt így nem tudtam lenyelni, akkor tetőzött bennem minden és kiadtam az útját.
Mondhatnám, hogy egyből boldog életet éltem, de nem így volt. 1 év szenvedés, kapcsolat gyaszolasa, magam hibaztatasa kovetkezett, többször is vissza akartam fogadni de nem tettem. 2 évre rá rám talált ujra a szerelem, nagyon nehéz volt újra bízni de sikerült.
A volt férjem azóta teherbe ejtett egy másik huszonéves lányt akivel már szintén nincsenek együtt, azóta is érkezik párhavonta egy uzenet tőle, hogy bekuljunk ki.
Őszintén, tiszta szívemből kívánom, hogy nálatok jobb legyen a helyzet! Értelmes nőnek tűnsz, remélem jó döntést fogsz hozni és nem bánod meg! Kérlek írj majd hogyan alakul a sorsod!
Kérdező, szerintem te nagyon súlyosan kapcsolatfüggő vagy.
Legalább ne alázna meg azzal, hogy ott is alszik.
Ez nem egy kis kikacsintás, megmondta, hogy szerelmes, ott alszik, stb.
Nem azért vallott színt, mert ennyire egyenes, hanem mert nem elég neki a heti 1-2 lopott óra, hanem ott akar vele lenni, vele is főzőcskézni, filmezni, aludni.
Ne engedd már, hogy ennyire megalázzon.
Kérdező, ne vergődj, egy ideig csinálja ezt, aztán majd egyik nap lelép a másikhoz.
Ismerősöméknél dettó ugyanez volt. Pasas egyévig csalta a nejét - nyíltan -, a hülye nő meg eltűrte, mert néha kapott pár kedves szót.
Aztán a pasi egyik este összeszedett egy bőröndnyi cuccot és közölte, hogy a másikhoz költözik, mert vele szeretne megöregedni.
Ennyi, eltelt azóta... 8 év.
Mi újság kérdező?
Beszéltetek?
Kicsit megállt itt a beszélgetés. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!