Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
 121/178 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező, 41 éves nő vagyok és amit leirtal szinte szóról szóra megtörtént velem. Én 22 voltam amikor megismerkedtem a ferjemmel aki akkor 27 éves volt. 13 év után bejelentette, hogy szerelmes. Egy nála 16 évvel fiatalabb lányba akivel együtt dolgoztak. Gondoltam futó kis románc, tűrtem, reménykedtem, homokba dugtam a fejemet. 5 hónap eltelt mikor egyik éjjel őrült vibrálásba kezdett a telefonom, vagy 100 üzenet érkezett. Igen, a lány volt. Atkuldte a rengeteg üzenet váltást, fényképet, mindent. Ők összekaptak, a lány így akart bosszút állni rajta.

Kiderult, hogy neki azt adta elő, hogy én mekkora egy házisárkány vagyok, csak nem akar utcára tenni (az én örökölt lakasomban éltünk), 4 éve nem volt közöttünk szex mert aszexualis fapina vagyok (még akkoriban is legalább hetente 1x szeretkeztünk egymással) és rengeteg egyéb hazugság.

A félrelépést meg tudtam volna bocsátani de ezt így nem tudtam lenyelni, akkor tetőzött bennem minden és kiadtam az útját.

Mondhatnám, hogy egyből boldog életet éltem, de nem így volt. 1 év szenvedés, kapcsolat gyaszolasa, magam hibaztatasa kovetkezett, többször is vissza akartam fogadni de nem tettem. 2 évre rá rám talált ujra a szerelem, nagyon nehéz volt újra bízni de sikerült.

A volt férjem azóta teherbe ejtett egy másik huszonéves lányt akivel már szintén nincsenek együtt, azóta is érkezik párhavonta egy uzenet tőle, hogy bekuljunk ki.

Őszintén, tiszta szívemből kívánom, hogy nálatok jobb legyen a helyzet! Értelmes nőnek tűnsz, remélem jó döntést fogsz hozni és nem bánod meg! Kérlek írj majd hogyan alakul a sorsod!

2021. ápr. 9. 09:05
 122/178 anonim ***** válasza:
100%
Végülis jobb később, mint soha, ami a beszélgetést illeti. De ez sem biztos, mert amikor ez az egész egyáltalán felmerült, akkor kellett volna rövidre zárni, és megmondani, hogy ebben te nem vagy partner. Most így utólag azt fogod mondani, hogy azt hitted, együtt tudsz ezzel élni, ne most mégis úgy érzed, hogy nem? A bizalom oda van egy életre, ez egészen valószínű. Ha azt is mondja, hogy befejezi, innentől mindig benned lesz a kétség, tényleg megtette-e. A kezében a telefonja, kinek pötyög? Később ér haza, vajon hol volt? Nem lesz ezután egy nyugodt perced sem. De ne legyen igazam.
2021. ápr. 9. 10:21
 123/178 anonim ***** válasza:
100%
jesszus mi is adunk szabadságot egymásnak, de nem azt, hogy elmenjen máshova dugni
2021. ápr. 9. 11:16
 124/178 anonim ***** válasza:
100%
ha kedves párom elámállt volna, hogy a gizinél alszik, akkor mondtam volna OK. este szépen minden cuccát bedobozoltam volna, és ki lett volna téve a ház elé reggel.
2021. ápr. 9. 11:19
 125/178 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem te nagyon súlyosan kapcsolatfüggő vagy.

Legalább ne alázna meg azzal, hogy ott is alszik.

Ez nem egy kis kikacsintás, megmondta, hogy szerelmes, ott alszik, stb.

Nem azért vallott színt, mert ennyire egyenes, hanem mert nem elég neki a heti 1-2 lopott óra, hanem ott akar vele lenni, vele is főzőcskézni, filmezni, aludni.

Ne engedd már, hogy ennyire megalázzon.

2021. ápr. 9. 11:28
 126/178 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy nem lehet rá úgyse hatni, 120+ válasz nem volt elég. Valaki szereti, ha rongyként bánnak vele, hát egészségére. Értelmes kommentekre, kérdésekre érdemben nem reagál, utolsó vérig védi az áruló pasiját. Semmi sajnálnivaló nincs ebben a nőben, a saját neme szégyene.
2021. ápr. 9. 12:02
 127/178 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne vergődj, egy ideig csinálja ezt, aztán majd egyik nap lelép a másikhoz.

Ismerősöméknél dettó ugyanez volt. Pasas egyévig csalta a nejét - nyíltan -, a hülye nő meg eltűrte, mert néha kapott pár kedves szót.

Aztán a pasi egyik este összeszedett egy bőröndnyi cuccot és közölte, hogy a másikhoz költözik, mert vele szeretne megöregedni.

Ennyi, eltelt azóta... 8 év.

2021. ápr. 9. 17:45
 128/178 anonim ***** válasza:
100%

Mi újság kérdező?

Beszéltetek?

Kicsit megállt itt a beszélgetés. :(((

2021. ápr. 9. 23:02
 129/178 A kérdező kommentje:
Tegnap borzasztó napom volt, defektet kaptam a boltból hazafele, illetve a telefonom délután egyik pillanatról a másikra megadta magát úgy, hogy nem is javítható. Az új készülékem csak szerdán jön meg, 11 üzletben voltam, online is néztem, mindenhol elfogyott. Addig viszont szükségem van egyre ideiglenesen, a páromnak az egyik telefonja dual SIM-es, így legalább abba bele tudtam tenni a kártyám. Nagyon aranyos volt, ő ajánlotta fel egyből ezt a megoldást, és próbált nyugtatni, én hirtelen azt sem tudtam mihez kezdjek idegességemben. Tehát itt lehetne az alkalom, hogy belenézzek a lánnyal való beszélgetéseibe, de nem hinném, hogy ennek sok értelme lenne. Délelőtt átbeszéltük a kapcsolatunkra vonatkozó kérdéseket, a konklúziója az volt a beszélgetésünknek, hogy igazam van mindenben, megérti a problémám, kettőnk közül gondolkodás nélkül engem választana. Szerinte nagyon csinos vagyok, ő az utóbbi időben felszedett kb. 5 kg-ot, jólesik neki, hogy rajtam kívül más is vonzónak tartja, kvázi egonövelő neki L. Megígérte, hogy fokozatosan leépíti, mivel az én párkapcsolati viszonyulásommal összeegyeztethetetlen mindez, de hirtelen nem tudna elszakadni tőle. Holnap megyünk kirándulni, kicsit kiszakadunk az itthoni légkörből, igyekszem rendszeresebbé tenni a közös programjainkat, a mókuskerékből való kiszakadás biztosan jó hatással lesz mindkettőnkre.
2021. ápr. 10. 15:01
 130/178 anonim ***** válasza:
100%
Ámen
2021. ápr. 10. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!