Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/178 anonim ***** válasza:
92%
Elég nehéz nem egybemosni, mert a tanítás nem olyan, mint a virágkötés. Egy labilis ember csodás csokrokat készíthet, de a gyerekemet már nem bíznám rá. Ha egy tanítványod, aki benned bízik és felnéz rád lenne ilyen helyzetben, te mit tanácsolnál neki? Optimális esetben ugyanazt, mint mi, de akkor te miért nem hallgatsz ezekre? Ha meg nem, akkor az élete teljes tönkretételéhez adsz útravalót. Szóval továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ebben az állapotban nem vagy alkalmas tanárnak a korábban már említett okok miatt.
2021. ápr. 8. 18:52
 102/178 anonim ***** válasza:
100%

#101: Ez azért hülyeség. Miért ne taníthatna kisgyerekeket nagyon jól a kérdező olvasni, vagy tarthatna remek előadásokat egy egyetemen.

Gimibe, osztályfőnöknek viszont már játszik, amit írtál.

2021. ápr. 8. 18:59
 103/178 A kérdező kommentje:
Nem vagyok labilis állapotban, egyedül az önbecsúlésem romlott, mióta van neki mellettem barátnője. Nem vagyok összehasonlítható élethelyzetben egy 14-18 évessel, így nem jó a példád. Az óráimon semmi sem változott a korábbiakhoz képest, ugyanolyan lelkesedéssel és színvonalon végzem a munkám.
2021. ápr. 8. 19:00
 104/178 anonim ***** válasza:
100%

Télleg romlott az önbecsülésed, hogy heti többször félrejár a kanid? Na ne.

Amúgy miért ne lennél összehasonlítható helyzetben velük? Fiatal, független, önálló, gyermektelen nő vagy. Ráadásul diplomával, munkával, előtted az élet. De akkor mit tanácsolnál kívülállóként egy hasonló helyzetben levő nőnek? Vagy egy korábbi tanítványodnak, aki felkeres?

A tanítás meg nem csak az óraadásról szól, pláne gimnáziumban. Nekem akik igazán jó tanáraim voltak egy életszemléletet akartak átadni. Te meg egy borzalmas példakép lennél akármilyen kislánynak ezzel a rongy mentalitásoddal. Bocs hogy ezt mondom, de eléggé rászolgálsz és magadat hozod ilyen iszonyat helyzetbe.

2021. ápr. 8. 19:06
 105/178 anonim ***** válasza:
100%

102

Tessék, a kérdező pont gimiben tanár...

2021. ápr. 8. 19:07
 106/178 anonim ***** válasza:
100%

Heti 3-4x másnál alszik, tehát félig vele él. Tudnak róla szülők, barátok, van aki már ismeri is. Nem veszed észre, hogy itt már te vagy a szerető a másik meg a felvállalt barátnő.

Elképzelem ahogy emberünk szerelmes lesz, őrlődik mi legyen, félrejár egy darabig, aztán dönt.

Összeszedi magát, eléd áll, hogy nagyon fontos vagy nekem, gyönyörű 12 év van mögöttünk, de nem tudok mit csinálni, beleszerettem Marikába. Arra számít, hogy sírsz, kiborulsz, nehéz beszélgetés lesz, de mindegy, legalább túl lesz rajta és mehet végre a másikhoz, nem csak titokban hébe-hóba.

Gondolatban már eljegyezte Marikát, elnevezte a gyerekeiket. Erre te vagy az 1 millióból 1, aki ahelyett, hogy elküldené a f@szba annyit reagálsz, hogy"oké, akkor sütök kiflit, reggel találkozunk, szeretlek".

Szerintem itt a pasi döbbent meg legjobban, ziher, hogy nem erre számított a nagy beszélgetés előtt.

Csávó már azt se tudja mit csináljon, heti többször ott alszik, felvállalja a csajt, te meg adod a bánatos Szűzmáriát, akinek nem kell más férfi, aki teper, hogy jól nézzen ki, mosolyog, lefekszik vele.

Marika meg már csinálja a feszkót, hogy nem erről volt szó, úgy volt már rég szakít veled.

Kérdező, zseniális vagy. Tudtodon kívül szétszivatod a pasit :D

2021. ápr. 8. 19:59
 107/178 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Tisztázni kéne, hogy ki is a szerető. A kérdező, vagy a hölgy, akivel a hét másik felét tölti.
2021. ápr. 8. 20:49
 108/178 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés most komoly?

Hát... További sok boldogságot.

2021. ápr. 8. 21:10
 109/178 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindent leírtak előttem. Ezek után csak reménykedem, hogy az én gyerekeimnek nem ilyen agyhalott a tanítójuk.

Nagyon bánni fogod hogy egy ilyenre pazaroltad az időd.

2021. ápr. 8. 21:25
 110/178 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó tanácsokat kaptál, ha megfogadod őket, még az is lehet, hogy megtalálod azt a társat, akivel szintet lépnél, családot alapítanál.

Ha pedig mégis maradsz ebben a végtelenül megalázó helyzetben, csak azt tudom mondani, hogy ha nyaralási terveken töröd a fejed, vedd számításba, hogy jobb, ha rögtön három személynek foglalsz, esetleg egymás mellé két apartmant, hogy ott is ide-oda járkálhasson a vőlegényed...

Ez nem egy botlás, két hónapja tart, kötődés van köztük, ami ráadásul még az újdonság varázsával is van fűszerezve.

2021. ápr. 8. 21:54
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!