Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
89
Ez nagyon jó lenne, de a kérdező szereti, ha fáj, így aztán kiflizik egyedül otthon mint egy igazi szerencsétlen. Én a helyében fordított esetben a hitvesi ágyban keféltetném magam orrba-szájba a pasika legjobb barátjával, jobb esetben testvérével, csak hogy érezze a törődést. Majd a kedvenc ruháit miszlikbevágva bezsákolnám és kivágnám az ablakon. Aztán mehet a szeretőjéhez a pofátlan senkiházija.
"Ilyen nem fog sosem előfordulni, ha mégis fejben eljátszok ezzel a gondolattal, akkor biztos nagyon mérges lenne, de sosem emelne kezet rám."
Azért zseniális lenne, ha elverne vagy mérges lenne olyanért, amit ő hetente többször csinál :D nagyon vicces lány vagy te.
Az elején még sajnáltam a kérdezőt és próbáltam neki segíteni.
De akkor hülye hogy már nem tudok mit mondani. Semmi nem jut el az agyaig aminek kellene. Kiragadja a legkevésbé lényeges dolgokat a kommentekbol és azokon lovagol ahelyett hogy osszeszedne magát és a fsz elé állna majd jól a képébe vagnal hogy te engem így nem alazhatsz meg, vagy én vagy a másik.
Végigolvastam, hiba volt. Előjöttek a traumáim, a migrénem, és konkretan kidobtam a taccsot. Szégyellem magam a nők nevében helyetted. Csoda, hogy miket meg nem próbálnak tenni velünk az ilyen csipkével meg habcsókkal töltött agyhelyű libák mintája
miatt? Köszönjük b****i, sokat lendítesz a hozzáállásoddal a nők megítélésén ezen az istenverte, középkori gondolkodásban ragadt, patriarchális játszótéren!
95
Amúgy én is hasonlókat éltem meg. És ez a nő elvileg tanár. Na ha valamit nem hiszek el a sztoriból, akkor az ez. Vagy ha mégis igaz, és ilyen súlyos önértékelési zavarokkal küzdő, kodependens kiégett emberek tanítják a gyerekeinket, akkor tényleg minden elveszett ebben az országban.
"akkor biztos nagyon mérges lenne"
Kész. Kiégtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!