Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/178 anonim ***** válasza:
92%

Annyi jó választ kaptál de igazából olyan mintha te ezt már eldontotted volna hogy minden marad így. Csak nem tudom akkor miért írsz ki kérdést.

Az lényegtelen hogy 12 évig nem volt ilyen. Most ilyen! És most eltűröd! Nem azért szeretett bele abba a nőbe mert az olyan különleges. Hanem mert téged már nem szeret. Akármilyen nehéz is ezt feldolgoznod. Így tulajdonképpen mindegy hogy vége lesz e előbb utóbb a mostani kalandjanak. Vagy elhagy érte, vagy folytatódik, vagy szakítanak aztán később lesz más. És lesz más, hidd el mert most vérszemet kap hogy megteheti, úgyis eltűröd. Értjük hogy szereted. De mennyi megalázás kell még? Hányszor hagyod még hogy beléd rugjon.

Te azt mondod szerelmes vagy belé. Képes lennél megcsalni? Ha nem akkor tedd fel magadnak a kérdést hogy ő hogyan képes rá. Te is tudod a választ.

Az meg egyszer sem biztos hogy visszafogadnad utolag. Szakitotok, eltelik egy kis idő, tullepsz a szakítás okozta borzasztó fajdalmon, ő jön könyörögni és tudod mit fogsz érezni?! Undort. Egyrészt tőle hogy ilyen gusztustalanul viselkedik és viselkedett, másrészt magadtól mert eszedbe jut hogy eltűrted.

Hidd el tudom, mert átéltem. És utólag azt kívánom bár abban a pillanatban hogy megtudtam kihajítottam volna.

2021. ápr. 8. 15:26
 62/178 anonim ***** válasza:
100%
Sógorom is rondább, kövérebb nővel van együtt, mint sogórnőm. de mivel ő hagyja, ezért el is járkál heti többször. szánalom a sógornőm, hogy ezt hagyja. egy fél percig nem sajnálom.
2021. ápr. 8. 15:28
 63/178 anonim ***** válasza:
90%
Fáj olvasni a válaszaidat, annyira szánalmas ez a történet. Kéne neked egy atyai pofon, hogy kicsit magadhoz térj. De ha az nem is, egy pszichológus mindenképp. Olyan vihar dúl benned, annyira rosszul látod a dolgot, hogy nem véletlenül kiabálunk ennyien. Felfoghatatlan mennyire megalázod magad minden ok nélkül. És valóban ezt már eldöntötted magadban, és rossz végignézni ezt a gyengeséget, megalázkodást, kapcsolatfüggőséget. Elkeserítő az egész, nagyon sajnállak és szánnak, mint nőtársamat. Egy lábtörlő vagy te, más B terve, egy senki. Akitől heti többször járhat a partnere más nők pinájára. Akárhogy mentegeted, ezt nem lehet kimagyarázni.
2021. ápr. 8. 15:41
 64/178 anonim ***** válasza:
100%

Úristen. 4 évvel ezelőtti önmagamat látom, csak nálunk vannak gyerekek. 7 napból 4-5öt másnál aludt. Mondjuk nem vállalta fel. Kábított mindenféle új hobbikkal, barátokkal, akiket csak hallomásból ismertem. Elhittem, mert el akartam hinni. Fájt nagyon szembenézni az igazsággal és kidobni 15 szép évet a kukába.

Ma már csak azt bánom, hogy nem lett vége hamarabb és hogy megvártam, hogy ő lép le, nem adtam meg magamnak még azt a pici elégtételt sem, hogy azok után ahogy ámított másfél évig legalább kiadjam az útját, hanem ezek után még ő hagyott ott engem mikor jött egy olyan lány, akivel már normálisan akart együtt lenni.

2021. ápr. 8. 15:51
 65/178 anonim ***** válasza:
83%
Kamu. Van itt egy pasi, a múltkor azt írta ki, nem érti miért nem tetszik az embereknek hogy ő elfogadja a felesége szeretőjét. Ugyanez az agyament, értetlenkedő stílus. Ilyen hülye nő nincs.
2021. ápr. 8. 16:34
 66/178 A kérdező kommentje:
Nem szoktam sírni csak nagyon ritkán, utoljára majdnem 3 éve sírtam egy számomra rendkívül fontos ember temetésén. Számtalanszor eljátszottam fejben azzal, hogy mi lenne fordított esetben, arra jutottam magamban, hogy megpróbálnám elfojtani az érzeseimet iránta, és tudatosan kerülném az illetőt. Az egyedüli estéimet igyekszem hasznosan tölteni: elkezdtem kenyeret, kiflit, zsemlét sütni, új recepteket kipróbálni, olyasmiket, amiket tudom, hogy nem szeret, nézem azt a sorozatot, ami őt nem érdekli, tervezgetem nyárra a lehetéges nyaralási/kirándulási helyszíneket stb., tehát igyekszem elfoglalni magam, és nem mindig csak a jelenlegi helyzeten rágódni. Mint írtam, gyerekünk nincs, nem is szeretnénk, viszont közös lakáshitelünk, illetve közös macskánk van. Az egyedülléttől való félelmemnél sokkal többet nyom a latba az iránta érzett szerelmem és az eddigi számtalan közös élményünk.
2021. ápr. 8. 16:36
 67/178 anonim ***** válasza:
100%

Ő már nem szerelmes beléd, és nem is lesz az. Ha netán nem hagy ő el téged, az csak azért lesz, mert te másokkal ellentétben eltűrsz mindent, csajozhat melletted, aludhat a szerteőknél, míg te neveled a közös gyereket.

20 év házasság és két közös gyerek után kicsit más a helyzte, de ti a családalapítás előtt vagytok. Komolyan így akarsz belevágni, hogy már előtte rommá csaltak és másba szerelmes a pasid?

2021. ápr. 8. 16:37
 68/178 A kérdező kommentje:
Nem fogadom el a helyzetet, ellenkezőleg, nagyon is zavar, őrlődöm, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Felötlött bennem lehetséges előrelépési, megoldási lehetőség gyanánt a párterápia, esetleg mediáció. Ezekről van valakinek közvetlen tapasztalata?
2021. ápr. 8. 16:41
 69/178 anonim ***** válasza:
100%

És hogy kell elképzelni az egészet? Valami hasonló párbeszéd zajlik le?

A: Mik a terveid a hétre, Drágám?

B: Kedden, csütörtökön és vasárnap a szeretőmnél alszom. Töltsd hasznosan az időt, míg mi kufircolunk.

A: Úgy lesz. Frissen sütött kenyérrel és kiflivel várlak haza, biztos lefáraszt a szeretőd.

2021. ápr. 8. 16:43
 70/178 A kérdező kommentje:
Nem akarunk gyereket, ezt már többször leírtam. Ma reggel is meglepett a kedvenc virágommal, illetve megfőzte a kedvenc ételem ebédre. Ha nem szeretne, akkor nem tenne ilyesmiket, senki sem kényszeríti ezekre. Nem mond ilyeneket, mint az általad elképzelt párbeszédben. Egyszerűen közli, hogy A és B, esetleg C napon L.-nél alszik, én meg maximum azt mondom neki erre, hogy oké, tudomásul vettem. Nem eszik sosem a kifliből, zsemléből, kenyérből, mert teljes kiőrlesűek és magvasak, nem szereti, magamnak csinálom. 1-2 tálca több hétre elég, lefagyasztom, ilyenkor nem kell járjak pékségbe, maximum neki veszek pékárut, de legtöbbször magának intézi ezt.
2021. ápr. 8. 16:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!