Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
Annyi jó választ kaptál de igazából olyan mintha te ezt már eldontotted volna hogy minden marad így. Csak nem tudom akkor miért írsz ki kérdést.
Az lényegtelen hogy 12 évig nem volt ilyen. Most ilyen! És most eltűröd! Nem azért szeretett bele abba a nőbe mert az olyan különleges. Hanem mert téged már nem szeret. Akármilyen nehéz is ezt feldolgoznod. Így tulajdonképpen mindegy hogy vége lesz e előbb utóbb a mostani kalandjanak. Vagy elhagy érte, vagy folytatódik, vagy szakítanak aztán később lesz más. És lesz más, hidd el mert most vérszemet kap hogy megteheti, úgyis eltűröd. Értjük hogy szereted. De mennyi megalázás kell még? Hányszor hagyod még hogy beléd rugjon.
Te azt mondod szerelmes vagy belé. Képes lennél megcsalni? Ha nem akkor tedd fel magadnak a kérdést hogy ő hogyan képes rá. Te is tudod a választ.
Az meg egyszer sem biztos hogy visszafogadnad utolag. Szakitotok, eltelik egy kis idő, tullepsz a szakítás okozta borzasztó fajdalmon, ő jön könyörögni és tudod mit fogsz érezni?! Undort. Egyrészt tőle hogy ilyen gusztustalanul viselkedik és viselkedett, másrészt magadtól mert eszedbe jut hogy eltűrted.
Hidd el tudom, mert átéltem. És utólag azt kívánom bár abban a pillanatban hogy megtudtam kihajítottam volna.
Úristen. 4 évvel ezelőtti önmagamat látom, csak nálunk vannak gyerekek. 7 napból 4-5öt másnál aludt. Mondjuk nem vállalta fel. Kábított mindenféle új hobbikkal, barátokkal, akiket csak hallomásból ismertem. Elhittem, mert el akartam hinni. Fájt nagyon szembenézni az igazsággal és kidobni 15 szép évet a kukába.
Ma már csak azt bánom, hogy nem lett vége hamarabb és hogy megvártam, hogy ő lép le, nem adtam meg magamnak még azt a pici elégtételt sem, hogy azok után ahogy ámított másfél évig legalább kiadjam az útját, hanem ezek után még ő hagyott ott engem mikor jött egy olyan lány, akivel már normálisan akart együtt lenni.
Ő már nem szerelmes beléd, és nem is lesz az. Ha netán nem hagy ő el téged, az csak azért lesz, mert te másokkal ellentétben eltűrsz mindent, csajozhat melletted, aludhat a szerteőknél, míg te neveled a közös gyereket.
20 év házasság és két közös gyerek után kicsit más a helyzte, de ti a családalapítás előtt vagytok. Komolyan így akarsz belevágni, hogy már előtte rommá csaltak és másba szerelmes a pasid?
És hogy kell elképzelni az egészet? Valami hasonló párbeszéd zajlik le?
A: Mik a terveid a hétre, Drágám?
B: Kedden, csütörtökön és vasárnap a szeretőmnél alszom. Töltsd hasznosan az időt, míg mi kufircolunk.
A: Úgy lesz. Frissen sütött kenyérrel és kiflivel várlak haza, biztos lefáraszt a szeretőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!