Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/178 anonim ***** válasza:
100%

Akkor akaratgyenge vagy, kérdező.

Azt valóban nem dönthetjük el, kibe szeretünk bele, de azt igen is, eldönthetjük, hogy kit szeretünk egy életen át. Én nem egy olyan embernek adnám az életemet, aki szeretőt tart mellettem, de te tudod.

2021. ápr. 8. 14:53
 52/178 anonim ***** válasza:
100%

" Ilyen szakítunk, majd újra összejövünk játszmákat nem szeretnék játszani."

Oké. Éppen most fektetted le annak az alapját, hogy téged bármikor folyamatosan megcsalhat, és teljesen nyíltan vonaulhat hetente többször a szeretőhöz aludni. Következmény nincs.

Sok boldogságot!

2021. ápr. 8. 15:03
 53/178 A kérdező kommentje:
Majdnem 12 év alatt a mostani esetet leszámítva nem volt neki senkije rajam kívül, bizakodom, hogy ez az első, egyben utolsó eset. Nem, a jelenlegi helyzetük eléggé atipikus, a normálistól messze van. A legközelebbi barátnőim, szüleim tudják mi a helyzet, mást nem avatok be ilyen mélységig az életembe. Sok rossz tulajdonságom van, lehet velem szemben kritikát megfogalmazni,de az akaratgyenge egyáltalán nem rám illő jelző. Pont az ellenkezője igaz rám, amit elhatározok, azt végez is viszem, bármi áron.
2021. ápr. 8. 15:05
 54/178 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező meg kell tanulnod valami nagyon fontosat az életben, amit úgy tűnik eddig nem kellett, mert nem tett próbára az élet: az elengedést.

Nem mindig az van amit mi akarunk.

Abba gondolj bele, hogy neked mi kéne ahhoz, hogy a párod mellett heti 2-3 éjszakát inkább más férfival tölts. Mennyire szeretnéd őt, és mennyire lenne neked akkor fontos!

Csak gondolkod el ezen.

2021. ápr. 8. 15:11
 55/178 A kérdező kommentje:
Azzal semmit nem érnék el, ha elkezdenék vele kiabálni vagy kidobálmám/összepakolnám a cuccait, hogy lehet itthonról elköltözni. A saját szülei is azt mondták neki, akik imádják a fiukat, hogy becsüljön meg engem jobban, mert ennyire megértő, mindenben az ő javait szem előtt tartó, házias társa nem lesz még egyszer az életben. Egyik barátjával is beszéltünk hosszabban erről a helyzetről (párom erről nem tud), ő is azt mondja, hogy fogalma sincs mit eszik ezen a csajon, vele már találkozott többször, nem volt neki túl szimpatikus. Ha nem is én, akkor a hozzá közel álló emberek hátha jobb belátásra tudják bírni.
2021. ápr. 8. 15:16
 56/178 anonim ***** válasza:
100%
Azt tenném, hogy elengedném. Örökre. A te gyűrűd egy tökéletesen zárt karika. Az övé eltört, innentől nyitva van. Hiába vannak egymásba kapcsolva: ahogy az élet rázósabb eseményein keresztülmentek, újra és újra szétcsúszik majd. Csináld, ha neked ez kell, ha ennyire tartod magad. Te túlértékeled a kpcsolatot, ő mrg alul. De azt írod, te makacs vagy és csakazértis. Hát csak tessék. Ha a lányom lennél, a lányszobádat fenntartanám neked, és a nappalit is, ha volnál olyan ostoba (és törvényszerűen igen), hogy gyereket vállalnál vele.
2021. ápr. 8. 15:19
 57/178 anonim ***** válasza:
100%

#53 Elhatároztad, hogy olyan ember mellett maradsz, aki folyamatosan megaláz. Ebből most leszűrted, hogy juhú, te minden áron véghez viszed, amit elhatároztál. Pedig itt maga a döntés gyengeség, mert nyilván egyszerűbb megülni a langyos vízben, mint egyedül maradni bizonytalan időre, amíg nem találsz új párt a szakítás után.

"Ha nem is én, akkor a hozzá közel álló emberek hátha jobb belátásra tudják bírni."

Szomorú, ha egy felnőtt embert másoknak kell jobb belátásra bírniuk. Magától nem tudja?

2021. ápr. 8. 15:19
 58/178 anonim ***** válasza:
100%
Az már régen rossz, ha másnak kell őt "jobb belátásra téríteni". Nézd... tudom, hogy sz*r helyzet, és iszonyatosan tud fájni, de te el tudnád képzelni ezt fordított esetben? És nem csak a szexről van szó, hanem hogy konkrétan szerelmes! Érzelmekről van szó, nem csak testiségről... egy másik nőt ölel hetente többször, szeretkeznek, szereti őt, összebújva alszanak, időt töltenek együtt, te meg otthon sírsz egyedül. Ennyit senki sem ér! Miért teszed ezt magaddal? 12 év nem kevés idő, mi 16 év után mentünk szét, mégis túléltük, ahogy sokan mások. Ne maradj egy olyan kapcsolatban, ahol a másiknak nem te vagy az első, nem te vagy a legfontosabb, nem te számítasz neki a legjobban. Elmennek majd így melletted az évek szenvedve, tele fájdalommal, miközben új életet kezdhetnél, akkor is, ha nagyon ijesztő lesz az elején. Nem az számít, hogy mások mit mondanak, akár itt, akár család, barátok, neked kell meghoznod azt a döntést, ami a legjobb, a jövőre nézve is. Tényleg úgy akarod leélni a következő éveidet, hogy egy mindent megengedő, megbocsátó bólogató háziasszony leszel?
2021. ápr. 8. 15:21
 59/178 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem...🤦 Te egyre szánalmasabb vagy, már ne is haragudj.
2021. ápr. 8. 15:22
 60/178 anonim ***** válasza:
100%
szánalom az egész. ő hol szeret téged? sehol. ha szeretne akkor elsőkörben veled töltené az estéket megoldani a dolgokat. de mivel tudja hogy buta vagy, elmegy máshova és reggel jön más nő pinaszagával haza
2021. ápr. 8. 15:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!