Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
Akkor akaratgyenge vagy, kérdező.
Azt valóban nem dönthetjük el, kibe szeretünk bele, de azt igen is, eldönthetjük, hogy kit szeretünk egy életen át. Én nem egy olyan embernek adnám az életemet, aki szeretőt tart mellettem, de te tudod.
" Ilyen szakítunk, majd újra összejövünk játszmákat nem szeretnék játszani."
Oké. Éppen most fektetted le annak az alapját, hogy téged bármikor folyamatosan megcsalhat, és teljesen nyíltan vonaulhat hetente többször a szeretőhöz aludni. Következmény nincs.
Sok boldogságot!
Kérdező meg kell tanulnod valami nagyon fontosat az életben, amit úgy tűnik eddig nem kellett, mert nem tett próbára az élet: az elengedést.
Nem mindig az van amit mi akarunk.
Abba gondolj bele, hogy neked mi kéne ahhoz, hogy a párod mellett heti 2-3 éjszakát inkább más férfival tölts. Mennyire szeretnéd őt, és mennyire lenne neked akkor fontos!
Csak gondolkod el ezen.
#53 Elhatároztad, hogy olyan ember mellett maradsz, aki folyamatosan megaláz. Ebből most leszűrted, hogy juhú, te minden áron véghez viszed, amit elhatároztál. Pedig itt maga a döntés gyengeség, mert nyilván egyszerűbb megülni a langyos vízben, mint egyedül maradni bizonytalan időre, amíg nem találsz új párt a szakítás után.
"Ha nem is én, akkor a hozzá közel álló emberek hátha jobb belátásra tudják bírni."
Szomorú, ha egy felnőtt embert másoknak kell jobb belátásra bírniuk. Magától nem tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!