Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
#18 És ezért meg kell csalni a másikat? Mindenki szokott ingerült lenni. Ha valaki túlzottan az, és nem változtat, azzal meg tisztességesen szakítani kell, nem más nőhöz/más pasihoz járni mellette.
Most én kérdezek:
Miért írtál ki kérdést, ha nem vagy hajlandó figyelembe venni a válaszokat? Ha szinte mindenki ugyanazt írja, csak más szavakkal, akkor esélyes, hogy nekünk van igazunk, nem a pasidnak.
"Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. "
Mi van? És még nem baxarintottad ki?
Amugy ti is szexeltek meg?
Hogy zajlik mikor bejelenti, h megy a masik nohoz?
Megszaporodtak az ilyen kérdések a napokban. Tegnap is olvastam, hogy a hapsi mellett ott fekszik az új nője az ágyban miközben videochatel az ex-el, akit ott hagyott gyerekestül, az meg azon sírt oldalakon keresztül hogyan csábítsa vissza a pasit. Előtte való nap megcsalt feleség, aki verte magát arra, hogy a 7 hónapos viszony után őt választotta a férje mégis, akit majdnem szenté avatott, bezzeg a csúnya szemét szerető...
Szerintem ezeket valami pasi irogatja ki, higy alázza a nőket. Nem akarom elhinni, higy hirtelen ennyi agyatlan nő lett itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!