Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/178 anonim ***** válasza:
98%

#18 És ezért meg kell csalni a másikat? Mindenki szokott ingerült lenni. Ha valaki túlzottan az, és nem változtat, azzal meg tisztességesen szakítani kell, nem más nőhöz/más pasihoz járni mellette.

Most én kérdezek:

Miért írtál ki kérdést, ha nem vagy hajlandó figyelembe venni a válaszokat? Ha szinte mindenki ugyanazt írja, csak más szavakkal, akkor esélyes, hogy nekünk van igazunk, nem a pasidnak.

2021. ápr. 8. 12:58
 22/178 anonim ***** válasza:
98%
Ha még ott lenne a nyakadon a gyerek, meg a ház, meg a hitel és nem lenne hova menned azt mondanám oké, a túlélésre játszunk. De független önálló nőként ilyen szinten megaláztatni saját magad és még tapsikolni is hozzá ez valami eszelős.
2021. ápr. 8. 13:02
 23/178 anonim ***** válasza:
98%

"Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. "

Mi van? És még nem baxarintottad ki?

2021. ápr. 8. 13:09
 24/178 anonim ***** válasza:
98%
És nem is szeretnéd megismerni a sogórnődet? Ki tudja, lehet jó barátnők lennétek!
2021. ápr. 8. 13:13
 25/178 anonim ***** válasza:
98%
Jaj de jó,hogy nem akartok gyereket.. ez azért kicsit megnyugtatott, hogy nem csesztek szét ezekkel a baromságokkal ártatlan életeket. Osztom az előttem lévők véleményét és szomorú, nagyon szomorú ha valóban komolyan írtad ki a kérdést...
2021. ápr. 8. 13:27
 26/178 anonim ***** válasza:
98%

Amugy ti is szexeltek meg?

Hogy zajlik mikor bejelenti, h megy a masik nohoz?

2021. ápr. 8. 13:31
 27/178 anonim ***** válasza:
98%

Megszaporodtak az ilyen kérdések a napokban. Tegnap is olvastam, hogy a hapsi mellett ott fekszik az új nője az ágyban miközben videochatel az ex-el, akit ott hagyott gyerekestül, az meg azon sírt oldalakon keresztül hogyan csábítsa vissza a pasit. Előtte való nap megcsalt feleség, aki verte magát arra, hogy a 7 hónapos viszony után őt választotta a férje mégis, akit majdnem szenté avatott, bezzeg a csúnya szemét szerető...

Szerintem ezeket valami pasi irogatja ki, higy alázza a nőket. Nem akarom elhinni, higy hirtelen ennyi agyatlan nő lett itt.

2021. ápr. 8. 13:34
 28/178 A kérdező kommentje:
Nem szórakoznék ilyesmivel. Tanárként dolgozom, valószínű onnan van bennem az a mentalitás, hogy amit lehet, azt megteszem egy adott ügyért, legyen szó a diákjaimról vagy a páromról. Csak képeken láttam még a lányt, személyesen nem találkoztunk, egyelőre nem is szeretnék, bízom benne, hogy ez csak egy kis fellángolás nála és elmúlik. Év eleje óta naponta edzek (előtte csak heti 1-2-szer tettem), sokat formálódtam, bár eddig is nagyon távol álltam a kövértől, párom is megdicsért többször mostanában, hogy milyen csinos vagyok. Elsősorban futok, illetve itthon csinálok súlyzós, gumiköteles gyakorlatokat. A lány alakja rosszabb az enyémnél, persze messze nem ez számít kizárólag egy kapcsolatban. Élünk nemi életet, a gyakoriság is változatlan. Igen, bejelenti, hogy ma este L.-nél fog aludni.
2021. ápr. 8. 13:42
 29/178 A kérdező kommentje:
Kis kiegészítés: Az a lehető legtávolabb áll tőlem, hogy akár a páromat, akár az új barátnőjét becsméreljem, ennél érettebb embernek tartom önmagam.
2021. ápr. 8. 13:44
 30/178 anonim ***** válasza:
98%
En nem hiszel el, h neked diplomad van. Az erzelmi iq-d (eq) elegge lent van.
2021. ápr. 8. 13:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!