Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/178 anonim ***** válasza:
96%

#32. Itt a kérdező igazából csak válaszolt nekem. Először én vetettem fel ezt a szót, és sajnos én is voltam olyan kapcsolatban, ami csak fájdalmat okozott. Igaz engem nem csaltak meg, de nem csak az lehet hiba egy kapcsolatban, hanem például a másik fölött való uralkodás, kényszerítés, üvöltözés is. Én is ingyenp*ncinak éreztem magam, és végül ez a megalázottság segített hozzá a szakításhoz. Azóta nem találtam új párt, de így, egyedül is boldogabb vagyok, mint a kapcsolatnak nevezett langyos vízben.

Ezért próbálok segíteni azoknak a nőknek itt, akik jelenleg is benne vannak egy méltatlan helyzetben - tehát nemtörődöm, igénytelen, bántalmazó, esetleg megcsaló pasival vannak együtt.

Ez persze nem zárja ki, hogy a kérdező tényleg troll, mert nem hiszem el, hogy ezt bárki is elviseli 12 év után... Bár nekem is 5 év kellett, hogy megjöjjön az eszem.

2021. ápr. 8. 14:08
 42/178 anonim ***** válasza:
59%
ha jó a szex akkor hívjátok meg a csajszit 3.nak, ígyis hárman vagytok párkapcsolatban.
2021. ápr. 8. 14:13
 43/178 anonim ***** válasza:
100%
"Vagy átjött a tanárnő alázós kérdező az emberek kategóriából.." Az is lehet :D
2021. ápr. 8. 14:30
 44/178 A kérdező kommentje:
Mint írtam a kérdésemben, 2 hónapja van ez a helyzet köztünk,azóta van barátnője. Reménykedem, bízom a változásban. Ha kezet emelt volna rám, káros szenvedélyei lennének vagy folyamatosan veszekednénk, akkor biztosan pontot tettem volna a kapcsolatunkra, a felsoroltakat nem tudnám eltűrni. Hármas szexről korábbi valaszomban kifejtettem a véleményem.
2021. ápr. 8. 14:32
 45/178 A kérdező kommentje:
Nem írtam még egy kategóriában sem kérdést, sem választ, ez a legelső. Senkit nem szoktam alázni, akár egy takarítónővel vagy hajléktalannal is elbeszélgetek, nem tartom magam senkinél felsőbbrendűnek.
2021. ápr. 8. 14:34
 46/178 anonim ***** válasza:
92%
Sogórnőm is ilyen "remek" kis házasságban él.
2021. ápr. 8. 14:35
 47/178 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek mondjátok hogy ez egy kamu kérdés. Ha ez igaz akkor te nem nő vagy édesem csak egy lábtörlő. És saját magadból csináltál lábtörlőt. Mélyen belül te is tudod, azért nem reagálsz a lesokkolodó és szakitasra buzdító válaszokra.
2021. ápr. 8. 14:37
 48/178 A kérdező kommentje:
Olvasom mindenki kommentjét, elraktározom magamban. Azt nem várhatjátok, hogy akkor most azonnal, a szakításra buzdító kommentek hatására kidobjam. Tisztában vagyok azzal, hogy sokak nem tűrnék el ezt a helyzetet. Folyamatosan verseng bennem a szakítás és a mellette maradád gondolata. Ha szakítanánk és később ő is szakítana a jelenlegi barátnőjével, akkor biztosan visszajönne hozzám, én pedig magamat ismerve nem tudnék neki nemet mondani, mert szerelmes vagyok belé. Ilyen szakítunk, majd újra összejövünk játszmákat nem szeretnék játszani.
2021. ápr. 8. 14:45
 49/178 anonim ***** válasza:
100%
mond már meg hogy akkor mit vársz? addig vársz amíg megunja a nőt? mivel te ezt megengeded mindig lesz egy másik nő. és lesz olyan akiért otthagy mint a franc. lehet nem ezért a nőért, nem a következőért, de talál olyat.
2021. ápr. 8. 14:46
 50/178 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek szerintem minden párnál alapnak kellene lennie, mégsem az a legtöbb helyen az ismertségi körömben."

Vicces, és az ismertségi körödben az is alap, hogy bejelentik egymásnak a párok, hogy este egy másik nőnél/férfinél alszik?

2021. ápr. 8. 14:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!