Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
#32. Itt a kérdező igazából csak válaszolt nekem. Először én vetettem fel ezt a szót, és sajnos én is voltam olyan kapcsolatban, ami csak fájdalmat okozott. Igaz engem nem csaltak meg, de nem csak az lehet hiba egy kapcsolatban, hanem például a másik fölött való uralkodás, kényszerítés, üvöltözés is. Én is ingyenp*ncinak éreztem magam, és végül ez a megalázottság segített hozzá a szakításhoz. Azóta nem találtam új párt, de így, egyedül is boldogabb vagyok, mint a kapcsolatnak nevezett langyos vízben.
Ezért próbálok segíteni azoknak a nőknek itt, akik jelenleg is benne vannak egy méltatlan helyzetben - tehát nemtörődöm, igénytelen, bántalmazó, esetleg megcsaló pasival vannak együtt.
Ez persze nem zárja ki, hogy a kérdező tényleg troll, mert nem hiszem el, hogy ezt bárki is elviseli 12 év után... Bár nekem is 5 év kellett, hogy megjöjjön az eszem.
"Ennek szerintem minden párnál alapnak kellene lennie, mégsem az a legtöbb helyen az ismertségi körömben."
Vicces, és az ismertségi körödben az is alap, hogy bejelentik egymásnak a párok, hogy este egy másik nőnél/férfinél alszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!