Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
 151/178 anonim ***** válasza:
100%

És ha a pasi gyereket akar!!!

:O:O:O

Logikus lenne! Felcsinálja a másik lányt és meg lesz a poronty.

2021. ápr. 10. 22:01
 152/178 anonim ***** válasza:
100%

#149 Írtam. :(

Igen, én is pont erre gondoltam. Hogy tudja elengedni szex közben magát, amikor tudja, hogy előtte való nap a párja a másik lánnyal csinálta ugyanezt?

2021. ápr. 10. 22:36
 153/178 anonim ***** válasza:
95%
jelentettem az állítólagos kamu kérdésedet. szánalom.
2021. ápr. 11. 01:53
 154/178 anonim ***** válasza:
100%
amúgy mi a hazugság abban hogy nyitott kapcsolatban éltek? hisz igaz. az mit jelent hogy leépíti? az ember ha valakivel nem akar lenni, akkor szakít azonnal. most csak heti 2szer alszik ott? :D vicc
2021. ápr. 12. 10:13
 155/178 anonim ***** válasza:
100%
Hogy sikerült a túrázás?
2021. ápr. 12. 13:27
 156/178 A kérdező kommentje:
Próbálom kizárni az ágyban a lányon való gondolataimat, amennyire csak lehet. A nemi életünk gyakorisága nem változott L. óta. 17 évesen volt egy súlyos betegségem, az orvosok utána közölték velem, hogy rendkívül kockázatos lenne nekem a későbbiekben a gyerekszülés, emiatt kizárt, hogy valaha is gyerekünk legyen, ezért írtam, hogy nem szeretnénk. A nyitott kapcsolat ismérve szerintem, hogy mindketten ezt szeretnénk, ebben állapodunk meg, ami ránk egyáltalán nem igaz. Állítása szerint azért találta ezt mondani, mert nem akart rólam rosszat mondani, de elhallgatni vagy letagadni sem. Alcsútdobozon, illetve Válon voltunk, nagyon jó volt kikapcsolódni, meg is beszéltük, hogy ezentúl minden hétvégén elmegyünk valahova, el is kezdtem gyűjteni az olyan magyarországi helyeket, ahol eddig még nem jártunk és érdemes lenne megnézni.
2021. ápr. 12. 14:56
 157/178 anonim ***** válasza:
100%
De, pontosan igaz rátok. Mert te csak áltatod magad hogy oh majd abba hagyja, de nem fogja. Miért is tenné ha így is együtt vagy vele?! És vele is maradsz mert súlyosan kapcsolatfüggő vagy. Többé kevésbé sajnos én is az vagyok de a gondolattól is hányingerem lenne hogy osztozzak egy másik nővel a paromon. Nem vagy normális.
2021. ápr. 12. 16:42
 158/178 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem azért nem szakítok vele, mert félek mi lenne velem egyedül, tudom, ha arra kerülne sor, akkor megállnék a saját lábamon is. Attól sem félek, hogy ne találnék mást, számtalan pasi szokott próbálkozni nálam, bár legtöbbjüket akkor is ignorálnám, ha nem lenne párom. Bízom benne, hogy leépíti a lányt, eddig nem adott okot arra, hogy ne adjak a szavára.
2021. ápr. 12. 17:04
 159/178 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes, nem építi le
2021. ápr. 12. 17:05
 160/178 anonim ***** válasza:
100%

"eddig nem adott okot arra, hogy ne adjak a szavára"

hát... no comment :D végülis nyugodtan adhatsz a szavára, hiszen hetente csak párszor alszik a másik csajánál... egészen elképesztő ez a történet, ha tényleg nem vagy troll, akkor nagyon, de őszintén nagyon sajnállak...

2021. ápr. 12. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!