Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Majdnem 12 év együttélés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?

Figyelt kérdés
18 évesen jöttünk össze, viszonylag fiatalon, nekem ő a második szerelmem. Egyetemre mindketten ugyanabba a városba mentünk és együtt vettünk ki albérletet, 2 hónap után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk. Az évek során csak jobb lett a kapcsolatunk, egyáltalán nem érzem azt, hogy mással szeretnék lenni rajta kívül, még ennyi idő után sem. Részemről megvolt teljesen a bizalom irányába, sokszor ő volt a féltékeny 1-1 kollégámra, fiú barátomra teljesen alaptalanul. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy megcsaljam, csak érzelmekkel tudok csókolózni, szeretkezni, amit neki is mondtam. 2 hónapja azonban minden megváltozott, mikor egy nálam fiatalabb ügyfelébe beleszeretett. Azóta is együtt vannak, heti 2-3 alkalommal nála (a lánynál) alszik. Egy egyéjszakás kalandot meg tudtam volna neki bocsájtani, ez a helyzet azonban teljesen más. Nem tudom, meddig fog tartani a kapcsolatuk, de tartok tőle, hogy utána sem lesz köztünk minden a régi. Nem vagyunk házasok, nekem egyáltalán nem fontos az esküvő, nem is vagyok ellene, ő szeretne elvenni a 13. évfordulónk napján, ami közel van a 31. születésnapomhoz, szerinte ez a nap lesz számmisztikailag tökéletes(évekkel ezelőtt ebben maradtunk). Gondolkoztam a szakításon, ami rettentő nehéz lenne, mert a mai napig szerelmes vagyok belé, illetve ő sem szeretné, hogy szétmenjünk. Bármilyen okos tanácsnak örülnék elsősorban olyanoktól, akik voltak már ilyen helyzetben.
2021. ápr. 8. 11:32
 161/178 A kérdező kommentje:
Lassan 12 év alatt ismerem már annyira, hogy tudom, ha valamit megígér, azt be is tartja. Nyilván máshogy állnék hozzá, ha lebukott volna, hogy titokban találkozgat egy másik lánnyal. Egyébként ameddig nem jön meg a telefonom, addig biztosan nem alszik nála, nem akar egyedül hagyni telefon nélkül (céges készülékét csak a munkájával összefüggésben használja).
2021. ápr. 12. 22:11
 162/178 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kitört a kandúron a babaláz, max még ő sincs tisztába vele.
2021. ápr. 12. 22:29
 163/178 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de jó hogy egy telefon tartja vissza a felredugastol. Mert te nem tudtad. Ezek szerint hűséget nem fogadott mert azt nem tartotta be.

Azt mondod nem vagy kapcsolatfüggő, nem félsz a maganytol. Hát dehogynem.

Jó, mindenki érti hogy 12 év az hosszú idő. Igazad is lenne hogy nem kell rögtön eldobni ha egy hülye veeszekedesrol lenne szó hogy nem hajtotta le a WC ülőkét vagy osszedurta a zoknis fiókot.

De könyörgöm, folyamatosan megcsal. Még csak nem is egy egyszeri hiba volt részegen. Hanem a tettenek teljes tudatában szánt szándékkal bánt, megalaz, elarul. És sorozatosan. Most se azt mondta hogy hát téged szeretlek drágám, szóval ennek mostantól vége. Hanem hogy majd fokozatosan leepiti. Mit kell ezen fokozatosan csinálni? Nem érted? Téged szeretlek szakitok a másik nővel, ennyi. Őt szeretem, de a hosszú idő miatt ragaszkodok hozzád is, hitegetlek valamivel csak hogy békén hagyj és nyerjek egy kis időt még kitalalom mit csináljak. Ez erről szól. Te meg olyan buta vagy hogy nem látod. De hogy oldalakon keresztül sem sikerült senkinek felnyitnia a szemed az hihetetlen. Fhuu de nagyon fog ez még neked fájni.. És hogy fogod utalni magad amiatt hogy nem hagytad el rögtön.

2021. ápr. 13. 05:06
 164/178 anonim ***** válasza:
100%
"Gondolkodás nélkül téged választalak" majd "jaj sajnos azonnal nem tudom dobni a csajt, majd leépítem" :DDD nyilván nem fogja leépíteni, amikor van egy ilyen szerencsétlen nője, akit nem érdekel egyaltalán az egész, csak kapaszkodik abba az egy szem f*szba ami egyszer szembejött vele. Nagyon szerethet, ez az őszinte szeretet. Kva könnyű azt mondani, hogy szívem téged választanálak, de még sajnos meg kell kettyintenem Lillácskát egy fél évig heti kétszer. Nem is választott, nem tűnt fel? Szarra sem volt jó a beszélgetésetek. Téged, az eszetlen megalázkodásodat, meg a saját pofáját annyira szégyelli, hogy még a nőjének is képes volt behazudni a nyitott kapcsolatot. Holott itt te egy világi szerencsétlen vagy, aki már-már az elmebajt súroló komplexusokkal küzd, a pasikád meg egy igazi szemétláda, aki maximálisan kihasználja és visszaél azzal, hogy szereted. Ő nem szeret, megszokásból és kényelemből van veled. A másik nőbe szerelmes, fogd már fel. Mégis mennyi ideig tűröd ezt el, azt nem mondtad meg a kis párodnak?
2021. ápr. 13. 08:08
 165/178 anonim ***** válasza:
100%
Eskü ahogy olvasom azt hittem kamu, de biztos vannak ilyen buta nők, mint te. Aztán ha egy nőnek van önérzete a pasi meglepődik, mert ilyen lábtörlőkhöz van szokva.
2021. ápr. 13. 08:20
 166/178 anonim ***** válasza:
100%
#164es nagyon jól megfogalmazta.
2021. ápr. 13. 11:11
 167/178 anonim ***** válasza:
100%

#166 Egyetértek, tényleg minden benne volt. :)

A #163. válaszolóval is egyetértek. Szerintem is kapcsolatfüggő a kérdező... Lehet, attól tényleg nem fél, hogy nem akadna még egy pali a horgára a szakítás után, de attól már igen, hogy sokáig nem tudna beléjük szeretni, és akkor el kellene engednie a szerelem érzését.

2021. ápr. 13. 11:29
 168/178 anonim ***** válasza:
100%
És az a legbosszantobb az egészben hogy a kérdező a fontos dolgokat hagyja ki a válaszokból. Kimazsolazgatja amire nem kellemetlen válaszolni, meg egyáltalán amire tud mondani valamit.
2021. ápr. 13. 13:05
 169/178 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez tetszik!

"Gondolkodás nélkül téged választalak"

[link]

2021. ápr. 13. 15:23
 170/178 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező...olvastam kb. 10 kommented...ez a stílus is maga a borzalom. Vagy magadat hülyíted vagy itt mindenkit ezzel a kamu kérdéssel.

Azt vettem észre ha arra terelődik a szó, hogy mást kefél a férjed, ezekre nem igazán reagálsz. Prűd vagy.

+ rájöttem, ha ez valóban igaz akkor csak ide jársz sírni, mert ebben a gusztustalan kapcsolatban fogsz megrohadni te és a csodálatos pasid is, mert annyi pénzetek meg nincs, hogy vmelyikőtök elköltözzön és a hitelt is fizesse. Valszeg a palid ezért nem akar otthagyni, mert lehet még vagy 10 évig csengetitek. Remélem csak az ő nevén van a lakás és te csak kezes vagy aztán majd ha lement ez a hitel téma akkor szépen elküld téged a fenébe.

Az 100%, hogy ilyen lelkileg retardált, 0 erkölcsi értékrendű ember, mint te NEM taníthatná a gyerekeimet. Segítségre szorulsz (orvosi) ha ez a sztori igaz. Vagy fogadd el a jövőben a nyitott kapcsolatot...

2021. ápr. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!