Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 12 év együttélés után szerelmes lett másba a párom, mit tennétek?
Jaj de jó hogy egy telefon tartja vissza a felredugastol. Mert te nem tudtad. Ezek szerint hűséget nem fogadott mert azt nem tartotta be.
Azt mondod nem vagy kapcsolatfüggő, nem félsz a maganytol. Hát dehogynem.
Jó, mindenki érti hogy 12 év az hosszú idő. Igazad is lenne hogy nem kell rögtön eldobni ha egy hülye veeszekedesrol lenne szó hogy nem hajtotta le a WC ülőkét vagy osszedurta a zoknis fiókot.
De könyörgöm, folyamatosan megcsal. Még csak nem is egy egyszeri hiba volt részegen. Hanem a tettenek teljes tudatában szánt szándékkal bánt, megalaz, elarul. És sorozatosan. Most se azt mondta hogy hát téged szeretlek drágám, szóval ennek mostantól vége. Hanem hogy majd fokozatosan leepiti. Mit kell ezen fokozatosan csinálni? Nem érted? Téged szeretlek szakitok a másik nővel, ennyi. Őt szeretem, de a hosszú idő miatt ragaszkodok hozzád is, hitegetlek valamivel csak hogy békén hagyj és nyerjek egy kis időt még kitalalom mit csináljak. Ez erről szól. Te meg olyan buta vagy hogy nem látod. De hogy oldalakon keresztül sem sikerült senkinek felnyitnia a szemed az hihetetlen. Fhuu de nagyon fog ez még neked fájni.. És hogy fogod utalni magad amiatt hogy nem hagytad el rögtön.
#166 Egyetértek, tényleg minden benne volt. :)
A #163. válaszolóval is egyetértek. Szerintem is kapcsolatfüggő a kérdező... Lehet, attól tényleg nem fél, hogy nem akadna még egy pali a horgára a szakítás után, de attól már igen, hogy sokáig nem tudna beléjük szeretni, és akkor el kellene engednie a szerelem érzését.
Kérdező...olvastam kb. 10 kommented...ez a stílus is maga a borzalom. Vagy magadat hülyíted vagy itt mindenkit ezzel a kamu kérdéssel.
Azt vettem észre ha arra terelődik a szó, hogy mást kefél a férjed, ezekre nem igazán reagálsz. Prűd vagy.
+ rájöttem, ha ez valóban igaz akkor csak ide jársz sírni, mert ebben a gusztustalan kapcsolatban fogsz megrohadni te és a csodálatos pasid is, mert annyi pénzetek meg nincs, hogy vmelyikőtök elköltözzön és a hitelt is fizesse. Valszeg a palid ezért nem akar otthagyni, mert lehet még vagy 10 évig csengetitek. Remélem csak az ő nevén van a lakás és te csak kezes vagy aztán majd ha lement ez a hitel téma akkor szépen elküld téged a fenébe.
Az 100%, hogy ilyen lelkileg retardált, 0 erkölcsi értékrendű ember, mint te NEM taníthatná a gyerekeimet. Segítségre szorulsz (orvosi) ha ez a sztori igaz. Vagy fogadd el a jövőben a nyitott kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!