Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
Én egész életemben egy okos lánnyal találkoztam. Őt például érdekelte valami és utánanézett!!! Ráadásul újat tudott nekem mondani. Camus-ről, meg filozófiáról beszélgettünk. Nagyon vonzó, izgalmas lány volt. Soha életemben nem találkoztam hasonlóval, ami 23 év alatt elég gáz. A többiek mind felszinesen fogják fel, bármit is olvasnak, képtelenek meglátni a fától az erdőt. De emellett poénkodni is lehetett vele. Erkölcsileg mondjuk elég romlott csaj volt, ezért nem igazán voltam vele kibékülve, de mind a mai napig tisztelem.
A maradék erre nem képes. Kb. elolvassa, hogy mi van a Glamour-ben, aztán löki a zagyvaságot.
Hát te egy ritka érdekes ember vagy. És egy ritka nagy f@sz...
Így gondolkodni csak egy primitív ember tud.
Az írásodról az rí le, hogy Istennek képzeled magad, és nálad jobb nincs is a világon. De TÉVEDSZ. Mint minden másban. Fogalmad sincs a világról, ha így gondolkozol.
Tudod én komolyan sajnállak. A te típusod az, aki az életben nem fog magához való párt találni. Mert senki sem fogja megütni a lécet.
De elárulok valamit. Te sem fogsz kelleni így senkinek. És nem azért, mert nem vagy jó pasi, hanem azért mert az intelligenciád mélyen a 0 alatt van...
na jólvan szerintem k*ssolj be, mert ez már nagyon gáz.
neked semmi sem jó?
vagy csak kamu kérdés?
Utolsó vagyok. És igazad van, tényleg jobb nőnek születni! Azért, mert közöttünk jóval kevesebb az olyan kretén, mint te.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!