Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
Sztem a pénz nem minden. Én pl a felső tízezerhez tartozok de még sem volt eddig nőm, pedig tényleg mindenem van..
20/f
Meg kell találnod a balanszod Öcsicsajt!
Én is ilyen jó emberismerő vagy mint te,aki kidobod a csajokat 2 hónap után,mert megunod őket!
Ha igazán lettél volna már életedben szerelmes,akkor tudnád milyen odáig lenni valakiért,megkapni,aztán pedig elveszíteni aztán évekig nem kiheverni!!
OCD,mániákus depresszió,conceited disorder-es,és border vagy!
Éppen ezért kell hozzádhasonló és 100%-osan illő csajt találnod!
20f:én is úgy vagyok mint te..és sikerült olyan barátot találni aki szintén felső...legalább nincs vita és kellemetlenség,és a szerelem nagy:)
Asszem te nagyot csalódtál a csajokban...ezért már aki nem "jó csaj" az már "szenny". Megmondom őszintén ez egy baromi összetett dolog. Napokig itt vitázhatnánk nőnek vagy férfinak jobb lenni. De tudjátok mit? Szerintem meg egyformán nehéz mind a kettő, mindnek megvannak a maga problémái. Ha hiszed ha nem van hogy egy áltagos csaj hamarabb talál magának egy normális pasit akivel szeretik egymást. Mint egy "jó csaj" akinek csak a pénz kell. Mert minden pasi akinek van egy csöpnyi esze tudja, hogy ezek a lányok hosszú távra alkalmatlanok. Itt a cicababákra gondolok. De ismerek olyan plázacicát aki külsőleg bomba csaj és belsőleg is jófej. Ez ritka pedig. Na meg azt is megjegyzem, hogy a szépség relatív, vagyis mindenkinek más a szép, mást tart vonzónak. A világ így kerek, emberek! Tessék nyitottnak lenni, és a pozitívat meglátni mindenben. És a lényeg: nem minden csajnak csak a pénz kell. Hidd már el. Az meg a másik, hogy nem minden a mell meg a segg, ha a csaj belülről sötét.
Nekem ez a véleményem, ez is csak egy vélemény le lehet pontozni nem érdekel. Amúgy én is lány vagyok (15 éves) igaz tapasztalatlan vagyok ilyen téren, de ez már más téma.:)
Kedves Kérdező!
Rólam: Amit írok, talán beképzeltnek tűnhet, de teljesen realistán próbálom leírni a helyzetet:
Visszajelzésekből, és a tükörből visszatekintő alakból megállapíthatom, hogy, szép arcú, gyönyörű szemű, jóalakú, csinos, ápolt lány (17 év) vagyok. A környék legjobb gimnáziumába járok, még 3 évem van hátra, ezután egyetemet célzok meg. Az IQ-m 130 körüli. Az osztályomban én vagyok az egyik legintelligensebb és ezt sem a jegyeim, sem az IQ-m alapján állítom Szeretek beszélgetni többféle témáról, legyen az filozófia, természettudományok, történelem… Szeretek vitatkozni különböző témákban, imádom az eltérő véleményeket ütköztetni, és ha ezek alapján közös megoldás születik.Nem gondolom magam unalmasnak. Sajnálom, de még sosem hallottam a Glamour-ról… A „celebvilágot” nem szeretem, az ismereteim ilyen téren korlátozottak.Néhányak úgy gondolják, hogy ez „gáz”, de én kifejezetten büszke vagyok rá. Szeretek vásárolgatni, vagy „shoppingolni”, valamiért mégis ritkán teszem. Emellett sosem viszem túlzásba, képes vagyok felmérni a helyzetet: mi kell és mi nem. Egész életemben egy komolya kapcsolatom volt:16 éves koromban kezdődött, máig tart. Olyan férfit (fiút) találtam, aki pontosan az esetem, és a világnézetünk is egyezik. Egyikünk sem tökéletes, és nem is várjuk el a másiktól. Szerelmesek vagyunk, nagyon szerelmesek, már lassan 10 hónapja, és közös jövőt tervezünk: család, karrier, gyerekek. Néhányan naivnak gondolhattok, de külső szemlélők is úgy látják, hogy teljes harmóniában „élünk” együtt, és nem fogunk „csakúgy” szétmenni.
Mindenki megtalálja a hozzá illő párt. Ez szinte élettörvény.
Párkapcsolatok: Azt állítod, hogy néhány női testi adottság elég ahhoz, hogy bármit elérjünk. Igen, tényleg könnyű férfiról férfire ugrálni. Iszonyat könnyű alkalmi kapcsolatokba bonyolódni. Hihetetlen, milyen könnyű egy férfit magad mellett tartani azért, mert neki mindenáron kell barátnő. Néhány nő ezt szereti, és meg is van vele elégedve. Viszont a többsége,nem szereti váltogatni a barátait (legalábbis ~25 fölött )A többsége nem szeret tartósan alkalmi kapcsolatokat létesíteni. És senki nem viseli e hosszútávon, ha egy férfi csak azért van mellette, hogy tudja hová „betenni”.
A férfiak feladata, hogy udvaroljanak, hogy megnyerjék a nőket. A nők feladata, hogy mindig olyan szépen nézzenek ki, ahogy azt elvárják tőlük. Igen, mi is tudunk bal lábbal felkelni. Talán a formás idomaink megmaradnak, de a karikák a szem alatt, a fáradt járás, a rossz hangulat és a megviseltség könnyen változtathatnak egy „bombázó” nőt is kevéssé kívánatossá.
A munkáról: Valóban, igen rossz időket élünk, mindenkinek nehéz munkát találnia ,rengeteg a munkanélküli férfi és nő nem csak te vagy vele így. Mégis, a száz pályázó közül a munkáltatók leszűkítik a kört 2-re, akik egyformán alkalmasak lennének. Kit vesznek fel? A férfit. Ez teljesen biztos. A mai világban ez még él: A férfiakat sokan előnyben részesítik. Ugyanazt a pozíciót betöltő férfi és nő közül a férfinek nagyobb valószínűséggel nagyobb a fizetése. Egyforma képességű nő és férfi közül a férfi fogja megkapni az előléptetést. Ilyen helyzetekben a nők semmire nem mennek a formás kis alakjukkal.
Karrierépítés: Én személyesen több mint 24 éves leszek, mire végzek az egyetemen. Ebben a korban lenne ideális szülnöm az első gyerekemet. Viszont ha így, teszek, mire munkába kerülök, túl idősnek fognak tartani ahhoz képest, hogy még „kezdő” vagyok. Ha elmegyek dolgozni, és későbbre teszem a gyerekvállalást, egyrészt a munkahelyem lehet hogy ki fog rúgni mert nem akarja a gyest fizetni. Másrészt a többi gyerekem (3at szeretnék) születése is eltolódik. (Úgy gondolom, hogy érdemes minnél előbb szülni, hogy ne legyen olyan nagy a korkülönbség, hogy a gyereknek ne kelljen fiatalon átélni a szülei halálát.) A férfiak elkezdik, és nem maradnak ki a munkából, folyamatos a karrierépítés. Kivétel, ha súlyos betegek lesznek, de ez nőkkel ugyanúgy megeshet.
Jelenleg megbecsülnek. Igenis pedálozom, igyekszek sokat letenni az asztalra, hogy ez így is maradjon. 2 sikeres nyelvvizsgán, 1 érettségin vagyok túl. Felsőfokra készülök. Jövőre faktokat választok. Már 17 évesen azon igyekszem, hogy jó munkám és fizetésem legyen a jövőben. Tudom, hogy többre vagyok képes mint egy átlagos ember, de a mai világban ezt alig van lehetőségem kimutatni. Hiszen tudjuk: rohangálnak a diplomás munkanélküliek. Azt akarom elérni, hogy valamilyen módon más tudjak lenni, hogy 100 ember közül rögtön engem nézzenek ki, és ne mást, csak azért mert férfi. Nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!