Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
 161/218 anonim ***** válasza:
100%
Szóval az ember adja lejjebb az igényeit? Nem tudom, hogy lehetséges-e...olyan mintha önmagad csapnád be, nekem nem igazán megy.
2010. máj. 1. 13:42
 162/218 anonim ***** válasza:
100%

Úristen mi volt itt mióta tegnap írtam. Hát kedves kérdező, jól gondoltam, hogy nem sokkal vagy idősebb nálam. 23... Miért nem vagyok meglepve? Sajnáltatod itt magad, hogy milyen jó lenne nőnek lenni, kíváncsi vagyok hogy éreznéd magad, ha téged is szennynek neveznének.

És amit rám mondtál még tegnap, hogy ugrálhatok egyik férfi karjából a másikba nem igaz. Mégis miért ugrálnék? Olyat keresek, aki normális, ehhez szerintem nem kell mindenkit kipróbálni, de akarj csak nyugodtan nő lenni. Szerintem azért abban van valami, hogy kb. senki nem értett veled egyet :) Ezen nem ártana elgondolkoznod.

2010. máj. 1. 13:52
 163/218 anonim ***** válasza:
100%
Nameg basszus, ha állítod,hogy neked van igazad, akkor mit írogatsz ide? Úgysem tud meggyőzni senki, mit vársz? Gondolom le akartad vezetni a feszültséget, remélem sikerült, minden esetre igaza van annak, aki azt írta, hogy emiatt tartunk ott, ahol tartunk. Lehet, hogy sok nő jobban járt volna, ha te valóban nő lennél.
2010. máj. 1. 13:57
 164/218 anonim ***** válasza:
100%

hat ez mar faj!!=)):)):)):)) te vagy maga a sotetseg a nagy inteligenciaddal egyutt.

gondolkozz mar el egy kicsit.igen valoban, azok a nok akik plazacicak(=bomba no) azok tenyleg minden megkapnak csak a seggukert jah es a cicujekert (ezt nem lehet kihagyni=)) ).Es igen EZEK a nok tenyleg unalmasak es csak shoppingolni szeretnek.DE!!!!! aki normalis no (ami nem egyenlo azzal h csunya) tanul, foz, mos, gyereket akar, azaz sokat tesz le. rossz korokben keresed a baratnoket.de tudd meg ha ilyen a hozza allasod egy normalis no sem fog veled ossze jonni pici szivem;)

2010. máj. 1. 14:25
 165/218 anonim ***** válasza:
100%
jah es meg annyit h igen a noknek sokat kell tenni azert h szepek legyenek.nagyon keves az a no aki tokeletesnek szuletik, a tobbinek tornaznia, fogyozni kell.a sminkrol, epillalasrol ne is beszeljunk. mit ersz azzal ha egy nonek qurva jo melle es segge van de szoros a puncija, laba es rusnya a feje? nah ugye az mar nem is olyan bomba no. jah es meg regebb emlitetted a ZSIROS arcbort.azert is tenni kell h ne legyen kepzeld el..es nem konnyu.nektek ferfiaknak mit kell tenni? leborotvalod a a pofad meg a honaljad?? basszus nem szakadtsz bele? mas mit kell meg tegyel? egy kis izmot novessz? pfuhaaa... a legtobb ismerosom fel ev kondi utan jol nezett ki...bazzeg...hat h nem haltal meg bele? szegenykem:((
2010. máj. 1. 14:29
 166/218 anonim ***** válasza:
100%
Hülyevagy^^
2010. máj. 1. 15:37
 167/218 anonim ***** válasza:
100%

Jah, Kérdező, te vagy az, aki erőlködik? Szép dolog, hogy rászoktál, hogy b@romságokat mondasz, ráadásul mindig ugyanazt kántálod, de ettől még nem leszel intelligensebb. Az ész nem ettől függ. :P

Amúgy a monomániáddal olyan vagy, mintha beakadt volna a (te)tű a lemezen. Azt a hatalmas intelligenciádat meg, szerintem, ne nagyon hangoztasd, ugyanis az aki intelligens, nem menőzik vele, ha kell, ha nem!

Egyébként egy átlag EQ-val rendelkező, nőnemű homo sapiens helyből levágja, hogy a hatalmas egód mögött nincs semmi valós tartalom! Ha meg annyira érdekel a filozófia, akkor gondolom tudod, hogy mi az a rasszizmus. Te elég erősen reprezentálod, és propagálod az alá-fölé rendelést! :)

Annyi ésszel, már minimálisan elvárnám, hogy komolyabb érvekkel harcolj, és ne a malformált "s*gg-cs*cs" szindrómáddal! :P

A HARCOS ELIT! :D

2010. máj. 1. 15:50
 168/218 anonim ***** válasza:
100%

A 8. oldal körül írtam ide egyik nap,visszajöttem,hogy megnézzem,mi a helyzet,de a kérdező még mindig fogyatékos:D

Ember,csak ezt az idegen szót ismered egyedül,hogy "derogál"?:DAnnyira ezt hajtogatod,de ettől még nem tűnsz intelligensebbnek.Engem nem "derogál",hogy könyvet vegyek a kezembe,sőt én is elolvastam eddigi életem során több 100 könyvet pusztán szórakozásból.Gondot jelent,hogy legközelebb mit olvassak,mert itthon már nincs könyv,amit ne olvastam volna legalább 2x.Nem csak a szerelmes regények,hanem életrajzok,útikönyvek,történelmi regények,klasszikusok is érdekelnek.Emiatt is nagyon fejlett szókincsem van,az intelligenciahányadosomról gőzöm sincs,de hidd el,ha tudnám,hogy érdekelne téged,csak azért utánajárnék,hogy borsot törhessek vele az orrod alá,mert nincs szégyellnivalóm.Sok minden érdekel,szeretek vitatkozni politikáról,filozófiáról,történelemről,zenéről,és még sok minden másról,mégpedig úgy,hogy nem csak a vakvilágba beszélek,hanem amihez hozzászólok,arról azért van fogalmam is,utánanézek a dolgoknak.Szeretek tanulni,érdekelnek a kultúrák és a nyelvek.Tudod mi a gáz?Hogy volt egy pasim,aki ugyanolyan hímsoviniszta f*sz volt mint te,aki lenézett,mert nő vagyok és én ne szóljak bele olyan komoly dolgokba,amikhez a pasik értenek.Közben meg egy r*hadt polcot nem tudott volna felfúrni a falra,én meg simán megcsinálom azt is.Tudok főzni,nem is rosszul,vasalni kifejezetten szeretek,a többi házimunkát is megcsinálom.Van egy 5éves öcsém,akinek szinte a 2. anyja vagyok,annyit van velem, és én is nevelgetem,hogy egyedüli fiúgyerek lévén,ne legyen elkényeztetett kis h*lye,hanem normális és jó ember legyen majd belőle.Volt már pénzes pasim és mivel egy b*nkó kcsg volt,aki ugyanúgy nagyra volt a pénzével,mint te,kirúgtam a fenébe,mert nem azt kaptam tőle,amit szerettem volna(törődést,gyengédséget,tiszteletet...na meg hogy ne szóljon bele,hogy kikkel barátkozom,hogy öltözködök).Hogy mit szólt ő ehhez?Azzal próbált meggyőzni arról,hogy de igenis maradjak vele,hogy "ugyan ki mellett lehetne ilyen jó életed,mint mellettem?kinek van már 20 évesen saját lakása?tőlem mindent megkapnál.(mmint amit pénzen meg lehet venni...)".Legyek őszinte?Engem ez vérig sértett.Soha nem kértem tőle semmit,amit pénzen meg lehet venni,sőt sokszor nem fogadtam el a drágább ajándékokat,mert már akkor is úgy éreztem,meg akar engem "venni" ezekkel.Álszerénység nélkül kijelenthetem,hogy szép lány vagyok,a fiúk szerint gyönyörű szemekkel és szájjal,formás fenékkel,csinos alakkal.Akik ismernek,azt mondják rólam,hogy izgalmas,érdekes,értelmes és odaadó vagyok.Nekem is sokszor sikerült bunkó fajankót kifognom,akivel aztán megjártam és én is azt éreztem,hogy többet érdemlek és ezt mondták mások is.Ha nagyon általánosítani akarnék,azt mondanám,hogy majdhogynem általános igazság az,hogy a nők többségben alulértékelik önmagukat,a férfiak meg többet gondolnak magukról,mint amennyit érnek valójában(tisztelet a kivételnek).Szerintem szállj le a magas lóról.Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy valaki hogy utálhatja ennyire a nőket:DMert te szinte azt teszed.

Amúgy meg a cici és a fenék azért ilyen nagy értékek,mert ti pasik többségében a farkatokkal gondolkoztok.Ennyi.

2010. máj. 1. 22:27
 169/218 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg a nők is sok mindent letesznek az asztalra és kedvében járnak a férfinak,akit szeretnek és aki megérdemli. Nyilván neked azért nem bizonyít senki,mert nem érdemled meg. Ez elég egyszerű : én is mindent megteszek a páromért és az élet minden területén megállom a helyem, de egy olyan lelki nyomoroncért,mint amilyen Te vagy a kisujjamat sem mozdítanám meg. Erölködhetsz itt össze-vissza, nem tudsz érvényesülni, erre már Te is rájöttél,csak még az oka nem jutott el az agyadig, pedig már jó páran elmondtuk itt a napokban.

De ha már nem vagy hajlandó felfogni,akkor ne mi legyünk a hibásak az elcseszett életedért. Aki nem hagyja, annak nem lehet segíteni.

2010. máj. 1. 23:26
 170/218 A kérdező kommentje:

Kedves 82%!

Az a baj, hogy neked a bunkó paraszt a zsánered. "Jaj, de utálom a gazdag bunkó parasztokat, a legutolsó 5 pasim is ilyen volt!". Kösz, hogy elmondtad, hogy mire indulsz rá. Minek jöttél össze vele első körön? Nem volt ugyanolyan tahó elsőre? Dehogynem.

A szövegedből csak az jött le, hogy baromi nagyra vagy magaddal többségében veleszületett dolgok miatt. Az intellingenciádról meg annyit, hogy 99% az esélyed rá, hogy rosszabb az enyémnél. Ugyanis én a legfelső 1%-ban vagyok. Nemhiszem, hogy véletlen, hogy eddig nem csináltattad meg az IQ-tesztet, ugyanis az előbb utóbb kisül, hogy valaki okos.

Az elfogyott könyv, meg baromi nagy szégyen, csak azt bizonyítja milyen kevés könyvetek van otthon. Amúgy meg én könyvtárból szoktam kölcsönözni, nem itthon keresem hátha van mit olvasni.

Szóval a magadfajta affektálós csajt, aki persze gazdag bunkóval jön össze, aztán szídja, ki nem állhatom. Nem tartom nőnek. Persze mivel ott a fenék meg a mell máris értékes vagy, senkit nem fog érdekelni, hogy elviselhetetlen vagy.

2010. máj. 2. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!