Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
 201/218 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nő vok de kajakra nem így van az egész..inkábbpont fordítva.

1.Pasiknak nem kell olyan sokat foglalkozni a hajukkal,bőrükkel,kinézetükkel

2.Nem menstruálnak

3.Egyáltalán nem a pénz számít...Sokan azt gondolják hogy nem is akarnak pénzes pasit mer az hogyha mindent tőlük kell kéregetni...

A pasiknak elég egy nadrág meg egy póló,felzselézni(vagy épp le) a hajukat és kész...

2010. nov. 2. 15:09
 202/218 anonim ***** válasza:
100%

Ajj te jó ég... A kérdező egyértelműen nincs képben... Minkét nemnek megvan az előnye ill hátránya... Amúgy, nem is tudom mondjuk, ahol elnyomják a nőket? Ahol az apa (mivel férfi) nem menti az égő házból a leány gyermekét, mert annak az élete nem ér semmit? (őszerintük) nem tudom vajon úgy gondolod, oda is jobb nőnek születni?

De vegyük alapul Magyaro-t...Az jó, amikor a főnököd burkoltan közli veled, hogy ha "nem működsz vele együtt" akkor nem kell, hogy továbbra is munkatársak legyetek?

Vagy, ha kisvárosban laksz, egyből megszólnak az emberek, mert szóba álltál egy ismerős férfival, egy baráttal... Mert te már férjél vagy, és hogy képzeled, hogy más férfiakkal...pff...

Na szóval...nem olyan könnyű nőnek sem lenni... De biztos vagyok benne, hogy férfinak sem.

üdv. 25 éves anyuka

2010. nov. 3. 01:34
 203/218 anonim ***** válasza:
92%

Baromi jó nőnek lenni ebben a világban:

- baromi nagy az esélye, hogyha nő vagy, nem vesznek fel, mondván, hogy te tudsz gyereket szülni

- szülés után nem vesznek vissza a munkahelyedre

- ha jól nézel ki, akkor lek*rváznak, ha rosszul, akkor rondának tartanak

- ha értelmes vagy, rádsütik, hogy okoskodsz, ha buta vagy, akkor meg cinkelnek állandóan

- ha hamar leszel anya, azzal b*sztatnak, hogy nem élted meg a fiatalságodat, ha későn, akkor meg karriesristának és önzőnek neveznek

- ha megházasodsz, csicska vagy, ha nem, akkor hülye szingli

- minden hónapban menstruálsz, ami sokszor több órás görccsel jár, és előtte állandóak a hangulatváltásaid

- mikor gyereket vász, vagy állandóan hánnod kell, vagy állandóan pisilni, szüléskor több órán keresztül azt érzed, majd' szétszakadsz

- és így tovább

Az, hogy neked nem volt még sikered a csajoknál, sok mindent jelez: vagy rossz helyen keresel, vagy neked irreálisak az elvárásaid. Nem minden nő aljas, és nem mindig jó dolog nőnek lenni. Gondolkozz, mielőtt bármit is írsz vagy mondasz, képzeld bele magad annak a helyzetébe, akit leírsz.

Nem irigylem a férfiakat se, nekik se jó.

2010. nov. 22. 20:00
 204/218 anonim ***** válasza:
87%

Én is járok "shoppingolni"mint ahogyan te nevezted,

csak a Shoppingra én takarítással szerzek pénzt,

és ha tényleg csak olyan csajok buknak rád akik mértéken aluliak,akkor át kéne gondolnod h milyen csajt akarsz magadnak,szerintem sokat foglalkozol azzal hogy mi a kivetnivaló a lányokban,és nem is a jó dolgokra figyelsz.

nem minden lány hajt a pénzes pasikra.

és én pl sose hívatnám meg magamat semmire.

a barátommal ha moziba megyünk akkor vagy a jegyet vagy a kaját és az üdítőt fizetem.attól hogy ő a férfi nem neki kell fizetnie mindent..aki ezt csinálja legyen férfi vagy nő az egyszerűen kihasználja a másik félt..

2010. nov. 24. 14:29
 205/218 anonim válasza:
5%

Gratulálok Kérdezô!

Elôször is azért, mert több, mint 160-an válaszoltak...

Másrészt örülök, hogy egyre több hozzám hasonló, a "nôk" által disznónak tartott egyén van!:)

Teljes mértékben osztom az álláspontod! Ezerszer jobb nônek lenni- már amennyiben "okosan" lesz valaki nô...

Elmagyarázom: gondolom zavar, hogy a sok agytröszt leoltott a "gerinctelen" hozzászólásod okán - ne törôdj velük, neked, nekünk van igazunk. A válaszoló nôk csak pánikba vannak esve: ugyanis mi vár rájuk? Gyereknevelés, házasság(ami után nagy eséllyel EGY férfivel kell leélniük az életüket), fôzés, mosás, takarítás,szülés... a sort naphosszat folytathatnám. Azért kaptál ennyi lehordást, mert A NÔKNEK SEMMI KEDVÜK SINCS EZEKHEZ!!! Csak a társadalom löki ôket ebbe a szerepbe - amibôl próbálnak kitörni, sikertelenül. És épp ezért vagyunk mi lehordva, lenézve... mert valakiken ki kell tölteni a mérgüket, mi meg látjuk a VALÓDI helyzetet-ahogy a kérdésed is mutatja.

Mire értettem, hogy "okosan lesz valaki nô"?

A prostituáltakra. A nôk gyûlölik a ku.rvákat. Miért? Mert ôk sokkal jobban kihasználják nôi mivoltukat. Gondolj bele: egy lány felad egy prosti hirdetést... onnantól kezdve a földi Kánaán kezdôdik számára. Mindennap több pasival ke.fél (amirôl a többi nô csak álmodik), és ezért még pénzt is kap( amirôl a többi nô csak álmodik)!Új ruhák, ékszerek mindennap, nyaralás, szilikon mell, stb. Ezek a legtöbb nô életébôl hiányoznak, ezért irigylik, aztán gyûlölik a prostikat. De persze a társadalom elôtt ôk az erkölcs mintapéldányai... na ez a szánalom, nem a kérdezô hozzáállása.

Gondolom egyértelmû, de azért leírom: a példámban kizárólag a lakásban (önként) hirdetô lányokra gondoltam. Az utcai prostituáltak helyzete sokkal tragikusabb...

Szóval csak így tovább kérdezô!

Ui.: még azt hozzátenném teljes respekttel a mai lányok, nôk felé, hogy természetesen mi vagyunk érzéketlen disznónak titulálva, miközben 13-15 éves lánykák már az 50. abortuszon vannak túl.

Womenhater2.0

21F

2011. febr. 2. 11:58
 206/218 anonim ***** válasza:
93%

ne haragudj, de nagyon nagy hülyeségeket beszélsz

a nők nem irigylik a prostikat, inkább szánalmat éreznek iránta

és mi az h több férfival is kefél egy nap (amiről a legtöbb nő csak álmodik)? ki az a nő aki arrol álmodik h egy csomo idegen férfval lefeküdjön?

úristen

na mind1 nem fogok vitatkozni

és a prostik nem kihasználják az adottságukat, hanem nem képesek más munkát találni csak ezt és ez SZÁNALMAS

2011. febr. 2. 17:25
 207/218 anonim ***** válasza:
0%

pfff... utolsó...

idáig érzem az irigységet és féltékenységet a szavaidban... még hogy szánalmasak, nem értenek semmihez... ugyan már... csak felismerték, hogy ezzel lehet nagyot szakítani... voltam már olyan prostinál, aki négy nyelven beszélt folyékonyul... te hány nyelvet tudsz? KI is az, aki nem ért semmihez???

-.-

2011. ápr. 5. 11:32
 208/218 anonim ***** válasza:
100%

most hogy jön ide hogy hány nyelven beszélek? egyébként ha nagyon érdekel 3 nyelven

gondolom férfi vagy, mert nő nem ír ilyen hülyeséget.

majd ha nemet változtatsz akkor majd ezt megbeszéljük, addig nem állok le vitatkozni, mert semmi értelme

2011. ápr. 6. 17:16
 209/218 anonim ***** válasza:
100%

meg egyébként is szánalmas prostinak lenni, oké hogy nagyon lehet kaszálni, de akkoris

tanuljon meg egy normális szakmát és ne ezzel keresse a pénzt mert ez SZÁNALMAS és semmiféle féltékenység nincs bennem, mert SZÁNALMASNAK tartom

2011. ápr. 6. 17:17
 210/218 anonim ***** válasza:
28%

[link]

"A mai nők nagy része emberileg harmatgyenge, és ezt a férfiak egyre inkább érzik. Világuk a bulik, a szórakozás, a ruhák, a tv-sorozatok körül forog. Az ego és a hiúság világa ez, ahol a valódi, hosszútávú és egyébként racionális! értékek háttérbe szorulnak."

2011. szept. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!