Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
Amikor kezdtem a pályámat teljesen kedves voltam. Miért ne lettem volna? Ha valaki tetszik, akkor kedves vagy hozzá nem igaz? Logikus lenne.
Az a baj, hogy a nők egyáltalán nem így működnek. Számukra a kedvesség az önbizalomhiány jele. A bunkóság meg az erő jele. És itt borul minden. A világ innentől fogva fordul ki a sarkaiból, mert ha a bunkóságra kedvességgel reagálnak, akkor nincs harmónia. Ráadásul mind ilyen...
Elnézést kérek mindenkitől a viselkedésemért. Nem vagyok jól mostanában és meg vannak viselve az idegeim.
Köszönöm azoknak, akik építőjellegűet írtak és segíteni akartak.
Bár ez nem mentség, de tényleg kemény dolgokon mentem keresztül és elkeserít, hogy ennek ellenére milyen nehéz bánnom a nőkkel. Nehezen szerzem meg őket, és amikor megvannak rá kell jönnöm, hogy egyáltalán nem tudok kötődni hozzájuk.
Remélem, hogy egyszer sikerül megoldanom ezt a problémát.
Minden jót és köszönöm mégegyszer!
Várj, várj, várj! Ez a ... váltásod. Képes vagy tudatosan szabályozni az önbizalmadat? Nem azért lehetsz ilyen, mert vagy az egekbe emeled, vagy a tengerszint alá nyomod le, de sosem sikerül viszonylag középre belőni? Én is hasonló vagyok, csak én vissza tudom fogni, és én ismerem az okát is. Am nem akartalak én megbántani, csak (ha akarom) át tudom venni a beszélgetőpartner stílusát. :)
A HARCOS ELIT! :)
Kedves Ego Herceg, IQ Bajnok es megtestesult Ferfi!
Tisztellek amiert meg nem pusztutl ki a fajodxD.Utolso peldanya vagy a merhetetlen nagy hujesegnek!puszcsi
KEdves Kérdező!
Valami hihetetlen módón óriási agybeteg parasztnak tűnsz. De látom valahol meg van az oka, vagy legalábbis te ugy érzed. Fel a fejjel!
Nem mondhatod, hogy soha egyetlen olyan csajjal nem találkoztál volna, ako szépis (megfelelő neked) okos is, és kedves is :) Sok ilyen van, nem fekete-fehér a világ! 23 évesen kizárt, hogy ennyire peches lettél volna.
Nő vagyok, örülök, hogy annak születtem, és nem "szenny"nek (bár kinek mi az, és nem irom le a véleményem erröl a kifejezésröl...) tényleg bomlanak a popsim-cicim után a pasik.... de mit gondolsz kinek kell az ilyen? Aki azért lenne velem mert jók a melleim... :) Az aztán tényleg a személyiségemet szereti...
Nem kezdem el bizonygatni, hogy okos vagyok, meg kedves, meg szép, meg minden... De amiket irtál elég szubjektiv dolgok. Töltötem ki IQ tesztet, képzeld, nekem is azt irta ki, hogy okosabb vagyok a 142vel az emberiség 99%-nál... és? Ettől még tudok bizonyos szituáciokra rendkivül ostobán reagálni, ahogy mindenki, te is, kedves kérdező, mert eléggé minősíthetetlen ez a hozzáállás az éelthez, hogy lehetnél igy valaha boldog? Remélem csak rosszabb napjaid vannak, és téged is megtalálhat majd a szerelem :)
Kedves Kérdező,
az elején írtam, majd megvártam most a végkifejletet, érdekelt mi lesz. Végigolvasva az egészet rájöttem pár dologra.
1.ha neked halál és fájdalom és szenvedsé leszólítani a nőket akik a sárba aláznak, akkor önbizalom hiányosnak kéne lenned, ugyanis ha nem lennél az, akkor fognád magad és tovább lépnél. a külsőd, hogy agyonhajszoltad magad(ami nem elvárás a való életben, csak az arányos testalkat a férfiaktól is) szintén erre utal, kompenzálsz. ha jól nézek ki, akkor önbizalmam is lesz, és jól kinéző csajom is.
2.a nőkre nem szokták használni a szenny, a szutyok , a szemét, a görény és társai kifejezéseket, és ennek egyszerű az oka...azért nem mert a nők képesek életet adni, te is egy nő által lettél, és a te gyerekeid is majd egy nő által lesznek. Minden nő jobb esetben, legalább egyszer lesz anyuka, ezért a minimum tisztelet megjár nekik szerintem. Az udvarlás nehéz folyamat, a férfinak hódítania kell, a nőnek meg átlátni a férfin és tudni, hogy megfelelő e az illető, vagy nem, ugyanis a nő szaporodási kapacitása korlátozott, így értékes emberrel kell eltöltenie az adott időt(evolúciós pszichológiai nézőpont, Buss professzor tollából csak hogy lásd hogy művelt nő vagyok)
3. a házimunka önmagában nem sok, de annak is mindig tökéletesnek kell lennie, mindig csillogni-villogni, finomat főzni, változatosan főzni, szépen vasalni, nehogy szégyen legyen akármi ha vendég jön hozzánk, mondjuk az üzletfeled tárgyalni, de igazából édesmindegy h ki. egy nő feladata az érzelmi és családi biztonság megteremtése, hogy otthon minden gördüljön, amellett hogy mostmár az anyagi biztonságba is beszállnak. A férfi feladata az anyagi biztonság nagy része, a fizikai biztonság.
4.Mindkét félnek megvannak a maga nehézségei, mindegy hogy most hogyan sorolgatjuk őket, mivel nő vagyok sztem több nőit tudnék felsorolni, de maradjunk annyiban h egál van, de én is tisztelem a páromat az általa elért dolgok miatt, ő is tisztel engem és így nincs probléma.
5.IQ-t feltornászni nem lehet, megkérdeztem egyetemi proffot, nem lehet. maximum 10%-ot tud az dobni rajta, ha rengeteg olyan feladatot csinálsz, mint ami a tesztben van, mielőtt kitöltöd, mert az felgyorsítja a válaszaidat, de akkor a teszt nem az IQ-dat méri(ami a veled született értelmi képességeidet takarja)hanem a tanulásodat + az IQdat és ebből senki nem tudja melyik mennyi.
és végül. én egy boldog és többek szerint csinos nő vagyok, okos, ambíciózus, érdekes és vidám. Imádom a páromat, a családomat, majd a saját kis családomat is fogom, szeretek főzni, a házimunkával sincs bajom, az életem kerek és tökéletesnek érzem. Nem vagyunk gazdagok, mondjuk a középosztályhoz tartozunk, oda e felülről most, régen igen. A párom szőke, vállas, ambíciózus, családszerető férfi, aki teljesen odáig van értem két év után is, és én is érte. te ránk azt mondanád hogy szennyek vagyunk azt hiszem, mert valószínűleg ő túl alacsony férfi lenne a te szemedben, én meg nem elég csinos nő, de tudod mi boldogok vagyunk, mindennap beszélünk, izgalmasak vagyunk a másiknak és soha egy vita nem hagyta el a szánkat. Keress egy nőt,remélem megtalálod, aki olyan amilyet te szeretnél, és aki mellett az tudsz lenni aki szeretnél lenni.
sok szerencsét, és bármikor kellenének egy pszichológushallgató szavai, megtalálsz a privát mailcímemen.
21L
Én is hallottam, hogy nem lehet feltornászni az IQ-t. 125-ről kezdtem és 155 fölé (a teszt már nem mérte) mértek be hivatalos IQ-teszten. Fel is vettek a zsenik közé.
Fogalmam sincs, hogy miért terjedt el, hogy nem lehet javítani az IQ-n. Ugyanolyan képesség, mint bármi. Gyakorlással javul. Nyílván érzékem is volt hozzá. De egyébként tök mindegy, hogy mekkora, a lényeg, hogy azokba a képességekbe jó legyél, ami fontos neked.
Szerintem tökmindegy,hogy mekkora az IQ-d,amíg ilyen bunkó módon tudsz szólni az emberekhez,akár rossz időszakod van,akár nem.Valahol ez is beletartozik az intelligenciába.
Egy korábban elviselhetetlennek titulált csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!