Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/218 anonim ***** válasza:
100%
Gergő te vagy az!!!!Lebuktál!
2010. máj. 1. 10:09
 152/218 A kérdező kommentje:

A 77%-osnak mi a baja?

Kedvességgel nem érsz el semmit. A lányoknál ez nem működik. Aki kedves, az papucs. Leginkább azt nem szeretem a lányokban, hogy milyen rosszul reagálnak a kedvességre és milyen jól reagálnak a bunkóságra. Azthiszem ez a legrosszabb tulajdonságuk.

2010. máj. 1. 10:10
 153/218 A kérdező kommentje:
Jah, 77%, te vagy az, aki erőlködik? Szép dolog, hogy rászoktál, hogy b@romságokat mondasz, hátha más nem érti, de ettől még nem leszel intelligensebb. Az ész nem ettől függ.
2010. máj. 1. 10:13
 154/218 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindenkinek meg kell dolgoznia egy csomó mindenért nemtől függeltelnül. Ha hiszed ha nem.

Aki nem küzd az elbukik, aki mer az nyer...

2010. máj. 1. 10:17
 155/218 anonim ***** válasza:
100%
ez nem igaz
2010. máj. 1. 10:55
 156/218 anonim ***** válasza:
100%

mert szerinted mi lányok nem félünk a visszautasítástól?? :O :/

pont manapság, mikor tőlünk is elvárják, h bátran, magabiztosan kezdeményezzünk a fiúknál...

ha azt hiszed, csak a férfiak félnek, csak te félsz, csak neked lehetnek problémáid, sajnáld tovább magad nyugodtan... -.-

2010. máj. 1. 11:05
 157/218 A kérdező kommentje:
Ki várja el, hogy kezdeményezzetek? SENKI! Lehet, hogy egyesek ÖRÜLNÉNEK neki, de SENKI nem várja el! És kezdeményeztek? DEHOGY! Inkább meghalnátok, minthogy kezdeményezzetek.
2010. máj. 1. 11:17
 158/218 anonim ***** válasza:
100%

Én kezdeményeztem..és ezáltal lett az első igazi kapcsolatom,ahol minden fair,és ugyanannyit teszünk mindennel kapcsolatosan mindig.Dolgozunk,tanulunk,takarítunk.22N.

Kár,h téged nem becsül meg senki...majd fog,csak mélyen belül akarnod kell...de előbb találd ki mit akarsz az életedtől,és mit másoktól.

2010. máj. 1. 12:23
 159/218 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, mintha már évszázadok óta nem az lenne, hogy a férfiak _udvarolnak_ a nőknek. Lépjél már ki egy kicsit a saját világodból és vedd észre, hogy nincs igazad!

A nők többségének sem raknak alá semmit, ugyanúgy meg kell küzdeni mindenért. Mint ahogy minden embernek.

Egy kapcsolatba a nők is ugyanannyit adnak bele (jobb esetben), mint a férfiak. Bár gondolom, te a kölcsönösségről még nem hallottál.

De valóban, te vagy a világ vesztese, hogy nem ugrálnak a nyakadba sorban a minden szempontból tökéletes bombanők, mert ugyanúgy dolgozol, mint a többi ember, bármelyik nemről is legyen szó.

Neked még a "szutyok" sem való, nemhogy a "magadfajta".

2010. máj. 1. 13:18
 160/218 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj teveled valszleg, hogy egy...maximalista vagy!

De próbáld már meg elfogadni, az ember nem születhet férfinek is nőnek is egyszerre!

:OOo

2010. máj. 1. 13:34
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!