Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
Kedves 05-01 13:52!
Hát persze! Bár az lenne a gondom, hogy a válogatnom kelljen a normálisak között! Az a baj, hogy köztetek nem is nagyon van, aki normálisan néz ki, és egyben okos is és kedves is. Nem találok! Ésakkor még szó sincs arról, hogy összejövök vele.
Kedves 05-02 14:29!
Mi az, hogy nekünk férfiaknak mit kell tenni? Szétedzük az agyunkat (már a normálisabbja). Olyan fájdalmakat élünk meg, hogy arról neked fogalmad sincsen. Azthiszed az izmokat a szél fújja oda? Csakúgy ilyennek születsz? Ez kőkemény munka. Ehhez képest bocs, de ezerszer inkább sz@rakodnék azzal, hogy felvigyem a sminket reggelenként. B@romi nagy munka, tényleg!
Annak a csajnak, akinek meg tornáznia kell, annak már lőttek kb. Rendesen úgysem tudnak tornázni, hogy tényleg eredményeket érjenek el vele.
Kedves 80%!
Attól, hogy csak a puhagyerek jut neked, mert az izmos magasról sz@rik rád, még nem kell rögtön beidegesedni. Ha már ennyit dolgoztam hagyj ne kezdjek a magadfajtával, már bocs...
Érzelmileg meg ezerszer fejlettebb vagyok nálad. Pontosan felismerem mennyire elmaradottak vagytok ti általában csajok. Sajnos senkinek nem kell felnőnie, mert ugye a test már akkora érték, hogy semmit se kell csinálni. De már megint magamat ismétlem. :S
Bezzeg, ha egy leszólítana rögtön tetszene. Csak ilyenkor könnyű keménykedni. Ezért jó csajnak lenni. Ha retkes módon nézel ki és semmi esélyed sehol, akkor is simán bemondod, hogy "ááá nem tetszenek az izmos srácok!", és minden el van intézve. Senki nem szembesít vele, hogy b@romarcú vagy. Sőt a maradék lúzer így is nyalja a se*gged!
Azért nem jársz ilyenekkel, mert nem teheted meg. Nem tudom hol voltál, amikor az önismeretet osztogatták. Egyébként a női butaságot is irigylem tőletek. Egy csomó mindennel nem kell szembenézni. Jó lehet!
Tudod mi a legszomorúbb? Hogy jó modorral nálatok semmit se lehet elérni. A kedvességre nagyon rosszul reagáltok. Lúzernek nézitek az ilyet. A bunkóság viszont tetszik. Az vonzó. Írtó gusztustalan tulajdonság és mindegyikőtökre igaz.
Nehogy azt hidd, hogy nem voltam kedves a lányokkal. Voltam, és cserébe bunkóságot kaptam. Ám amikor én voltam bunkó, cserébe kedvességet kaptam, hát nem furcsa? Így működtök. Undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!