Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
22:51es vagyok, elnyomtam.
szóval nagyon boldog lennék ha minden reggel tökéletes külsővel, sminkkel, hajjal, trendi cuccban ugranék ki az ágyból :D
úgy gondolom, és szerintem sok nőnemű társam így van vele, hogy igenis meg kell küzdenünk azért, hogy tökéletesen nézzünk ki.
képzeld,nem mindenki születik úgy, hogy jó a "cici meg a segg"...
és még sorolhatnám...
szerintem kicsit el kéne gondolkoznod a világon, amiben élsz, és azon, hogy magadhoz illő lányokkal próbálkoztál-e :D
Hallod,úgy megsajnáltalak, hogy kezdeményezned kell, b*szki,hogy mindjárt elsírom magam. Ezt nevezed munkának? az igen! Hű mennyi mindent letettél az asztalra...beszarás...Ezek szerint te egy álompasi vagy, mert:egy genetikai csoda vagy, jóképű, sportos, elegáns, sármos, gazdag, szórakoztató, intelligens, igényes meg minden amit az ember megálmodhat, csak épp szegény Te nem találod a hasonlóan tökéletes párod ezen az elcseszett bolygón. Milyen szomorú történet... :S
Nem tűnt fel hogy a szép számú kommentek között egy sincs aki egy kicsit is egyetértene veled??? akár férfi akár nő,mindenki degeneráltnak tart és ez nem azt jelenti, hogy nekünk van hülye gondolkodásunk. Abszolút nem vagy társadalomba való, ha ekkora császár vagy,akkor old meg a problémádat egyedül,találd ki,hogy hogy lehetne élet a Marson és alapíts magadnak egy bolygót, ahol mindenki ilyen f*szfej, teremts magadnak tökéletes nőket, sajnos a Föld nem hordoz ilyeneket...Hogy milyen neműnek kellett volna születned? a válasz egyértelműen a semmilyennek vagy legalább vmi fogyatékosnak (és itt elnézést kérek a fogyatékosoktól) talán máshogy látnád a világot. Túl sokat kaptál így is az élettől,ennyit sem érdemelsz, de boldog sosem leszel és nyugodtan kitörölheted a s*gged a sok erényeddel.
Jó éjt!
Áh dehogy..neki pszichológus nem való!Inkább egy olyan csaj,aki illik hozzá:)
...vajon a szegény pára,még mindig azon agyal,vajon jobb lett volna,ha nőnek születik?...hmmm hmmm jóéjt.
Kedves 23:11!
Egyszerűen F*INGOD nincs arról, hogy milyen kemény dolog csajokat felhajtani! Odamenni kőkeményen, hogy „Meg kellett, hogy szólítsalak, mert gyönyörű vagy!”. Majdnem magam alá sz@rtam mégis megcsináltam. Nem egyszer. De ez nem ér a szemetekben sz@rt sem! Ezt neveznék bátorságnak, vagy mi a szösz... De inkább mindenki full gyökérnek tart merthogy miért izgulok ezen egyáltalán? Miért nem vagyok halál nyugodt, amikor ilyet csinálok? Ezen paráznak a magadfajta b@rmok. El sem tudod képzelni ez milyen félelmetes. Ez olyan, mint maga a halál. Nap, mint nap ezt csinálom és mit kapok érte cserébe?
Még ha fel is szedem a csajt, akkor sem vagyok kompenzálva. Unalmas gyökerek vagytok, akiknek derogál egy könyvet a kezetekbe venni. Honnan van ekkora arcotok, már bocs? Én több százszor bátor voltam. Több százszor a torkomban dobogott a szívem, több százszor mégis megtettem, amit csak tudtam. Ti hol vagytok ehhez képest?
Egyik csajismerősöm most izgult előszőr vizsgaidőszakban, előtte SOHA!!! Akkor előszőr érezte létbizonytalanságot! Nektek milyen életetek van már??? Nekem az EGÉSZ ÉLETEM ebből áll!!
Keményen edzettem, hogy olyan izmaim legyenek, amilyenek. Többször majdnem elhánytam magam mégis folytattam. Sok edzésen csak azt vártam, hogy mikor lesz már vége, mert azt se tudtam, hogy élek-e vagy halok. Tanultam, mint az állat, nyelveket bevágtam anélkül, hogy retkes külön tanárhoz jártam volna. Több száz könyvet elolvastam. Felnyomtam az IQ-mat 150 fölé, pedig azt mondták, hogy ez lehetetlen, mert állítólag nem fejleszthető. Hihetetlen dolgokon mentem keresztül és tudjátok mi ebben a durva? Hogy a szemetekben ez egy nagy nulla! Mert nektek az is kell, hogy valakinek soha életében semmi gondja ne legyen! A gazdag mocsokgyerek kell, aki nem dolgozott meg semmiért, hanem mindent megkapott. Az a sikk. Aki kűzd az egy SZ@R! Minek feszülni a dolgokon? Sz@rházi mocsok a szemetekben bárki, aki keményen dolgozik valamiért. Csak az a menő, aki minden hétvégén leutazik Olaszországba, mert a szülei alátolták! Lazagyerek!
Mivel a gazdaggyerek semmiért nem dolgozik meg, ezért beéri egy olyan lánnyal, aki szintén nem tett le semmit az asztalra és tök jól megvannak ketten. Bezzeg, ha én elvárok valamit, ha már ennyi mindenen keresztülmentem, akkor meg én vagyok a gyökér.
Úgy látszik elment (de nem ÚGY!) a CERNbe, fekete lyuk-generátort építeni. Ha tényleg olyan sok esze van, meg három nyelvvizsgája, meg stb, akkor nem is csodálom. :S
Remélem létre is hozza azt a lyukat, és elnyeli a sötétség ... :D
" El sem tudod képzelni ez milyen félelmetes. Ez olyan, mint maga a halál. Nap, mint nap ezt csinálom és mit kapok érte cserébe?"
Akkor ne szólíts le egy lányt se. Ilyen egyszerű! Nincs semmi baj. Megóvod őket a gyökérségedtől és még nem is kell izgulni. A nagy IQ-ddal nem jutott el ez az agyadig? Bocsi... fejedig..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!