Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/218 Beviz Elek ***** válasza:
93%

Hmm. Most balf.sz vagy? Azért is legyünk mi a hibásak, mert nem találsz melót. Mert egy s.ggfej vagy. ilyen embernek én sem adnék. Tavaly leérettségiztem és azóta dolgozok. Jelenleg 3 munkahely van, ahol szívesen várnak. Csak tudod... Én egy gerinces ember vagyok, a főnökök normálisnak ismernek (de ez mindenkinek a magánvéleménye:D ) és ezért szívesen látnak. Akkor csak veled van a baj, hogy melót sem találsz nem?

SZERENCSÉTLEN BALF.SZ VAGY!

20/f

2010. ápr. 30. 19:55
 102/218 anonim ***** válasza:
92%
Bizony itt a belsővel vannak gondok..
2010. ápr. 30. 19:56
 103/218 anonim ***** válasza:
92%
AMúgy szerintem műttes magadnak "cicit, popót és nunit", és próbáld ki milyen jó dolog nőnek lenni:) bár sajnos menstruálni és gyereket szülni ettől még nem fogsz tudni, pedig az lenne az igazi. Születtél volna nőnek, erőszakoltak volna meg 13 évesen, szültél volna gyereket, aztán tarthatnád el segélyből, mert azt fel sem veszik sehova, akinek gyereke van! Ez kellene neked.
2010. ápr. 30. 19:56
 104/218 anonim ***** válasza:
92%

De te nem fogod fel, hogy nem azért nem áll veled szóba egy jó csaj sem, mert nincs pénzed, hanem mert akkora tahó vagy, mint ide Mátészalka?! Hidd már el, hogy egy _igazi_ nő számára vonzóbb egy csóró, de jófej srác, mint egy gazdag "paraszt"!

Gondolkozzál már egy kicsit, könyörgöm...

2010. ápr. 30. 19:59
 105/218 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező köszi hogy megnevettél.

És jó lenne ha felkötnéd magad a legközelebbi fára.

A testedet dögkeselyűk egyék meg. Annál többet úgysem érdemelsz!

2010. ápr. 30. 19:59
 106/218 anonim ***** válasza:
94%
idefigyelj.23 vagy és gyakorlaton, a személyiséged egy görény, beképzelt vagy és azt hiszed te vagy a világ közepe, emellé nem vallod be hogy a te hibád h nincs nőd, és ránk fogod, hogy mi vagyunk a nyomorékok...és még munkát se találsz rendesen.kérlek áruld el akkor mit tettél le az asztalra?
2010. ápr. 30. 20:02
 107/218 anonim ***** válasza:
100%
A te szemléletedben most ugye csak az a nő, aki bombanő, és van jó segge, még jobb melle és szűk p*nája. Akire ebből egy nem illik rá, az ugye már a szenny és nem nő. Na akkor ebből kiindulva: az olyan nők lehet, hogy megkapnak sok mindent, de tuti, hogy rengetegen fogják lenézni, leku*vázni őket, nem kapnak vezető pozíciót, mert nem fogják őket komolyan venni csak megdugják és kész. A "szenny" meg nem rendelkezik olyan testi adottságokkal, hogy bármit elérjenek, ergo nem kapnak a seggükért-mellükért-p*nájukért akármit, hanem dolgoznak. Legalább olyan keményen, mint te.
2010. ápr. 30. 20:05
 108/218 anonim ***** válasza:
100%
jah és ha neked nincs nőd mert senkinek sem kellessz és gürizel egész nap, akkor te meg egy szenny pasi lennél? a te gondolatmeneted szerint igen, azt mondtad h a rondák dolgokhatnak egész nap de nem kellenek senkinek...akkor most mi is van?
2010. ápr. 30. 20:06
 109/218 anonim ***** válasza:
93%

KEdves Kérdező!

Ezt nem hiszem már el amiket ide leirsz :D Kicsit gondolkodj el, hogy lehet talán a kevésbé plázacica csajoknak van személyisége? Mert nagy külömbség az, hogy jól kinéző, szép lányt keresel magadnak, vagy olyat akinek van melle-segge-póthaja-műkörme, mert ezek bizony az IQ rovására mennek, ezt ell kell fogadnod. Amúgy nem könnyebb a nőknek, mondjuk úgyvagyok vele, hogy ugy általában az életben előnnyel indulnak, de nekik szülni kell bakker az azért elég gáz szerintem :D

Én teszek le dolgokat az asztalra, megdolgozom mindenért, és okos vagyok, meg vicces, jó alakom van és szép arcom :) :P (anonim oldalon nemkell szerénynek lenni, szuper, amugy ez föként a barátaim véleménye, meg ezt valamenynire tudja magárol is az ember:D) Persze nem vagyok tökéletes, de ki tudtam magamnak választani azt a pasit, aki nem csak elfogad igy, de meg is érdemel, és nem csak megérdemel, de el is fogad :) TE nyilvánvalóan nem lennél az ilyen hozzá állással, és minden szerénytelenség nélkül mondom, hogy sok pasi párakpcsolatra az én tipusomat keresi inkább...akik veled nem állnak szóba.

2010. ápr. 30. 20:37
 110/218 anonim válasza:
92%
Tarkólövés! 21/L joghallgató
2010. ápr. 30. 20:44
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!