Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
Hmm. Most balf.sz vagy? Azért is legyünk mi a hibásak, mert nem találsz melót. Mert egy s.ggfej vagy. ilyen embernek én sem adnék. Tavaly leérettségiztem és azóta dolgozok. Jelenleg 3 munkahely van, ahol szívesen várnak. Csak tudod... Én egy gerinces ember vagyok, a főnökök normálisnak ismernek (de ez mindenkinek a magánvéleménye:D ) és ezért szívesen látnak. Akkor csak veled van a baj, hogy melót sem találsz nem?
SZERENCSÉTLEN BALF.SZ VAGY!
20/f
De te nem fogod fel, hogy nem azért nem áll veled szóba egy jó csaj sem, mert nincs pénzed, hanem mert akkora tahó vagy, mint ide Mátészalka?! Hidd már el, hogy egy _igazi_ nő számára vonzóbb egy csóró, de jófej srác, mint egy gazdag "paraszt"!
Gondolkozzál már egy kicsit, könyörgöm...
Kedves kérdező köszi hogy megnevettél.
És jó lenne ha felkötnéd magad a legközelebbi fára.
A testedet dögkeselyűk egyék meg. Annál többet úgysem érdemelsz!
KEdves Kérdező!
Ezt nem hiszem már el amiket ide leirsz :D Kicsit gondolkodj el, hogy lehet talán a kevésbé plázacica csajoknak van személyisége? Mert nagy külömbség az, hogy jól kinéző, szép lányt keresel magadnak, vagy olyat akinek van melle-segge-póthaja-műkörme, mert ezek bizony az IQ rovására mennek, ezt ell kell fogadnod. Amúgy nem könnyebb a nőknek, mondjuk úgyvagyok vele, hogy ugy általában az életben előnnyel indulnak, de nekik szülni kell bakker az azért elég gáz szerintem :D
Én teszek le dolgokat az asztalra, megdolgozom mindenért, és okos vagyok, meg vicces, jó alakom van és szép arcom :) :P (anonim oldalon nemkell szerénynek lenni, szuper, amugy ez föként a barátaim véleménye, meg ezt valamenynire tudja magárol is az ember:D) Persze nem vagyok tökéletes, de ki tudtam magamnak választani azt a pasit, aki nem csak elfogad igy, de meg is érdemel, és nem csak megérdemel, de el is fogad :) TE nyilvánvalóan nem lennél az ilyen hozzá állással, és minden szerénytelenség nélkül mondom, hogy sok pasi párakpcsolatra az én tipusomat keresi inkább...akik veled nem állnak szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!