Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/218 anonim ***** válasza:
100%

miért lennék szenny?mit próbáltam volna meg férfiként?

egyébként nem tudom olvasod e amit írsz de valamelyest bevallottad hogy beteg vagy.hát ez így van.és egy pszichológusnak igenis kihívások a betegek, segíteni akarnak nekik.egészséges embereken nem kell segíteni, azok segítenek magukon.

2010. ápr. 30. 19:38
 92/218 anonim ***** válasza:
93%
Még mindig reménykedek, hogy ez csak kamu és valami tizenéves takony unatkozik. Ha nem, akkor elköltözöm egy másik bolygóra...
2010. ápr. 30. 19:39
 93/218 anonim ***** válasza:
94%

19:38 igazad van:)

és ha 150%es IQ-d lenne nem járnál ide. és lenne barátnőd. az IQ sajnos nem jár együtt az EQ-val.az neked a minusz tartományban lenne azt hiszem. és 23 évesen nem tudom mit tehettél le anniyra az asztalra.apám 52 évesen..na ő már letett valamit az asztalra...de te...azt nem tudom.

2010. ápr. 30. 19:40
 94/218 anonim ***** válasza:
100%

Először is, a következőt írtad: "Mi meg vért p*sálunk..." Nem, nem Ti p*sáltok vért, hanem a nők és hidd el, nem kellemes, mikor folyik belőled a vér egy hétig és meg sem tudsz mozdulni, annyira fáj.

Egyébként nálad tényleg aki nem bombanő (ismertebb nevén talán plázap*csa), az már szutyok? Lelkileg Te nagyon szegény lehetsz, ha így gondolkozol. Nem hiszem, hogy nem leszel így örök életedre boldogtalan. Csak úgy szólok. Másrészt ha nem lennél ekkora tajparaszt, akkor talán szóba is állna veled a "magadfajta". Ha te ilyen vagy, ne várd el másoktól, hogy kedvesek legyenek veled.

Egyébként nincs kisebbségi komplexusod? Lehet, azért utálsz minden nőt. Nem gondolkoztál még azon, hogy "szimpátiát válts", ha már minden nő ilyen "szutyok"?

2010. ápr. 30. 19:44
 95/218 A kérdező kommentje:

ez szerinted micsoda te paraszt??? Önzetlen önfeláldozás??? - egyébként...ez már olyan szinten kóros hogy szerintem ez a pszichológusok álma lenne, ha téged kezelhetnének, igazi kihívás lenne.

Egyébként akárhogy csűritek nekem van igazam.

1. A s*gg meg a mell hatalmas érték.

2. Mivel ekkora érték, ezért nem kell letenni semmi mást az asztalra.

3. Nekem ez derogál, ezért sorba kirúgom a csajokat, amiért persze engem szidtok.

4. Miután a nuniért cserébe gyakorlatilag mindent megkaptok, úgy érzitek, hogy mindezért megdolgoztatok. Főleg a lúzerrel való párkapcsolatot értem ez alatt.

5. Akármit csinálhattok,mert a környezet kinyalja a s*ggeteket ezért. Mindenki elismeri minden erényeteket, a gyengeségeitek megbocsájtják.

6. Én fazonként akármit csinálhatok nem fogják elismerni.

7. Én fazonként a belemet kidolgozhatom, hogy egy jól kinéző nőt kerítsek.

8. De ez a nő abszolút unalmas lesz és dobhatom ki.

9. Kezdhetem az egészet előlről.

10. Inkább születtem volna nőnek...

2010. ápr. 30. 19:45
 96/218 anonim ***** válasza:
85%

Nő vagyok! És bárcsak férfinak születtem volna!

Könnyebben kapnék munkát (és persze jóval többféle munka közül is választhatnék), jobban tisztelnének, viselkedhetnék "nem illően", zabálhatnék azt amit akarok és még folytathatnám a sort, de végül: magasabbra nőttem volna. Ami miatt szintén "csökkent képességűnek" néznek az emberek.

Heeej de jó hogy nőnek születtem.

2010. ápr. 30. 19:47
 97/218 anonim ***** válasza:
92%

születtél volna nőnek, erőszakoltak volna meg, és lennél lelki beteg egész életeden át.

jó lenne?:)

2010. ápr. 30. 19:49
 98/218 A kérdező kommentje:

Már miért lenne könnyebb munkát keresni? Több 100 helyre be kell adnom nekem is már bocs! Csak gyakorlatra 50 helyre adtam be, mire egyáltalán 1 helyen interjúzhattam! Miről beszélsz?

Amúgy meg a magasságra mindenki mélységesen sz@rik. Nem ér semmit a magasság. Az vagyok.

2010. ápr. 30. 19:49
 99/218 anonim ***** válasza:
92%
az ilyen emberektől tartunk ott ahol tartunk...:S
2010. ápr. 30. 19:51
 100/218 anonim ***** válasza:
92%

Inkább meg se születtél volna ennyi ésszel...

Szerinted egy nő nem tanul? nem dolgozik? Képzeld de...és senkinek nem kell a sz*ros pénzed, meg az állítólagos f*szacsávó kinézeted, ha ennyire retardált vagy lelkileg... 21/N

2010. ápr. 30. 19:52
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!