Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
te egy önző kis paraszt vagy.:)
és ne csodálkozz ha nincs barátnőd. szerintem minnél előbb öld meg magad, akkor nem lesz probléma.
"Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van?"
nem. de azért kiváncsi lennék ha nő lennél mit szólnál egy ilyen kérdéshez.:)
"Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!" ja, csak "valszeg"??
Normális lúzerrel ugye. Azt tedd hozzá...
Én azt sem értem, hogy veletek hogy lehet hosszútávon kijönni? Én 2 hónapon belül az összes nőmet kihajítottam, mert személyiségileg annyira gyengék vagytok mindannyian. De persze az ugatás az megy! Baromi nagy az arcotok, közbe meg a cicin, meg a popón kívül az égvilágon nem tudtok semmit sem felmutatni. De az persze már akkora érték, hogy egyenesen istennő vagy miatta!
Meg könyörgöm mit rinyáltok a párkapcsolatról? Ott van a lúzer párotok, akinek nincs annyi önérzete, hogy kirúgjon, mert kell a pina neki. Aztán eltűri a sok hülyeségeteket. Ti meg ezt úgy élitek meg,mint valami teljesítményt...
Jaj ne legyél már ilyen ideges :D
Hát, a nők egy részének lehet, hogy jobb mint a pasiknak. Értem ezt a fajta álláspontod, tényleg semmi pénzért nem lennék pasi, jól nézek ki, megfordulnak utánam, párkapcsoaltokkal nincs gond, mert (ebből adódik szerintem a nők elgtöbb baja) tudok váalsztani is, a menstruáciom nemjelent problémát,(látom a pasik ettől vannak berezelve:D) abszolut rövid és fájdalommentes, és csodás párom van (aki mellesleg nem gazdag...) aki támogat és segit engem :)
De tudom magamról, hogy szerencsés vagyok, szerintem a nők nagyrésze ugymond "hátrányosabb" helyzetben van, mint az átlag pasi.
öööö...rossz nőket találtál eddig.az biztos hogy hozzád képest minden általam ismert nő egy IQ bajnok és egy tökéletes személyiség ötvözete....
xx
kezdjük ott hogy a te személyiséged egy nagy nulla.
ja és akkor most megint jön a cici meg a popó...több dolog már neked se jut az eszedbe mi?
Mindenki lúzer akinek nem bombázó a barátnője? Szerintem te hü.lye vagy!!
20/f
Bombanő:
Szenny nőt, már nehezebb találni a neten sajnos. Szerintem nem kell definiálni túlzottan. Ennél közönségesebb az arca. Hibák vannak rajta. Valamelyik része túl nagy, vagy túl kicsi. Emellett a bőre csúnya, emellett esetleg még zsír is van rajta! Istenem! Zsír! Miért olyan nehéz nektek sportolni csajok? Én már 10 éve edzek, igen néha nehéz, dehát ennyivel tartozok magamnak mégsem panaszkodok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!