Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
hát tudod. így egy "szenny" se lenne a barátnőd.szerintem elég ízléstelen hozzáállás ez.egy nőnek köszönheted te is az életedet, mert tudod pl a gyerekszülés a nő feladata, a nő minden hónapban megszenved egy hétig h utána a te gyerekedet mondjuk megszülje, akkor mos rád, főz rád, tiszta ruhát tesz eléd és tiszta lakás vár otthon nem? és amíg egy ffi 10 féle ruhából választhat, addig egy nő 10 000 féléből, amiből a fele nem áll jól neki, és akkor taláélja el az ember h mi tetszik. egy nő legyen mindig ápolt, és mindig jóillatú és jólöltözött. Emellett legyen mindig szexi és legyen mindig kedve ágybabújni...ugye?ilyennek kéne lennie egy jó nőnek? valaki mondja meg h hol könnyű ez? én nem panaszkodok, én szeretek nő lenni, és igen, én élvezem hogy a férfiak egy kicsit strapálják magukat értem, mert akivel hosszú távra tervezek, azért úgyis én fogom strapálni magam, hogy ne csaljon meg és hogy mindig jól érezze magát otthon. Úgyhogy a férfiak megszereznek, a nők megtartanak...szerintem egyik se egyszerű de azért jó lenne súlyozni a dolgokat.
22 L
Ha így nézzük, jobb csajnak születni, de:
-mi van a csúnyákkal? Ők felvehetik a miniszoknyát, semmit nem érnek el vele.
-szerinted milyen lehet minden hónapban menstruálni? Előző bnőmnél tapasztaltam, hogy mennyire élvezik.
-a legtöbb lánynak tenni kell a szépségért, sokan elég keményen fogyóznak. Én nem tudnék úgy élni.
Ha lehet, akkor én inkább születek egy gazdag srácnak, aki után rohannak az ilyen csajok.
De egy kérdés... Neked ez kell? Csak a külsőség számít?
Én jól érzem magam gazdagság nélkül, jól érzem magam átlagos kinézettel. Hát nem a pénzéhes szőke szilikoncicák buknak rám, de hát istenem.... Az előző barátnőm kinézetileg tökéletes volt. Szerelmes voltam, ilyenkor persze, hogy ő a legszebb.
20/f
Miért nem lehet a kérdés feltevőjét is pontozni??? :@
Amúgy ha így állsz a dolgokhoz, ne is csodálkozz! Ha ennyire nem becsülöd a nőket, mért várod el, hogy ők megbecsüljenek téged? Amúgy vitatkozhatnánk napestig arról, hogy nekünk hány dologért kell megküzdenünk az életben!
Egyébként meg durván általánosítasz! Én jó csaj vagyok (legalábbis az eddigi udvarlóim száma ezt mutatja), gazdag családból származom, mégis egy szakmunkás, kicsit kövér és velem egy magas sráccal járok, akinél 3-4-szer többet fogok keresni, ha elvégeztem az egyetemet. Lehet, hogy ritka a hozzám hasonló lány, de azért van.
Másrészt viszont szállj le a magaslóról! Esetleg ha kevesebb elvárásod lenne, nem raknád olyan nagyon magasra azt a bizonyos lécet, már rég találtál volna egy rendes lányt, aki lehet, hogy szemüveges, és nem néz ki úgy mint az agyonkoplalt, Paris Hiltonok, mégis el lehet vele beszélgetni, értelmes, nem a pénzre hajt, és szeret téged! De ha szupermodell kell neked, akkor szokj hozzá, hogy azok általában a pénzre hajtanak. Szóval egy kicsit több kompromisszumkészséget, adj le néhány elvárásodból, de legfőképp a marha nagy arcodból vegyél vissza!
Nagyon hülye felfogásod van!
Ha esetleg a külsőségeken és a pénzen tovább látnál,akkor nem beszélnél ilyen hülyeségeket.
Lehet,hogy még fiatal korban csak az számít,hogy az ember milyen jó csajt tud összeszedni és ez jelenti az emberi értékek csúcsát, de ez idővel megváltozik.
Egy nőnek sem abból áll az élete,hogy cicomázza magát és a pasikat hülyítse. Max 20 alatt, de azok közül is akad értelmesebb.
Egy nő menstruál, gyereket szül és nevel, háztartást vezet, ugyanúgy dolgozik,mos,főz, takarít és az esetek nagy részében kiszolgálja a férfit. A munkában helyt kell állnia, a háztartás sem úszhat, normális gyerekeket kell nevelni és a férfinak is meg kell felelni minden téren, különben lelép egy csinosabbal. Mert ugye egy férfi elhanyagolhatja magát,azt hiszi,hogy a pénze elég (ha van).
Szóval egy kicsit többről szól ez,mint hinnéd.
Én elhiszem,h a mai csajok agyatlan plázacicák,de ha ilyenre van igényed,mert a többi "rusnya" , akkor ne panaszkodj,hogy nekik esetleg nem kellesz.
/Szmötyi/
1. Bocs, de a azért rárjak sz@r csajjal, mert az anyukám főz és mos rám? Azért érjem be a szennyel, mert én is egy nőből jöttem ki? Megintcsak ismételni tudom magam, bezzeg ha nőnek születtem volna, ezzel a s*eggel már én lennék a legmenőbb.
2. Kit érdekel, hogy 10000 ruhadarabból kell választani? Ez a problémád az életben? Te komolyan efölött panaszkodsz, hogy választani kell a mocskos ruhák között? Nézzél már egy picit szét a világban, hogy minden második ember éhezik! Ezek napi 2 dollárér sz@rrá gürcölik magukat, hogy a retkes ruhádat fölvehesd!
3. Nekem mint férfinak semmilyen szinten nem lehet önbecsülésem. Hiába van akármilyen testem. Hiába dolgozok, vagy tanulok. Ez sz@rt sem ér! Ez nulla! Nektek viszont ott a cici meg a fenék és ennyi! Istennők vagytok! Mi ez, ha nem igazságtalanság?!
Én ezt a nagy takarítást sehol sem látom a nőknél. A legtöbb főzni se tud. Megy az ugatás, hogy itt meg ott helyt kell állni, de egyik sem áll helyt sehol. Gyereket se akarnak.
Abból áll az életük, hogy egyik shoppingolásból a másikba mennek, és ők a legmenőbbek! Ők a királyak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!