Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
Jah persze, Te vagy az Atya Úr Isten!!!!Te nem születtél volna rondának. Aztán mit érnél vele? Nehogy azt hidd, hogy a nők sokáig szaladnak a szépséggel,mert 30 fölött már integethetnek a szépségüknek. Aztán ha gyereket akarnak,akkor az állásuknak is.
Nem baj,úgy látszik az Isten ad és elvesz,mert lehet,hogy k*va sokat képzelsz magadról,hogy milyen jó csávó vagy,de belül szenny!!! És az ilyet messziről elkerüli az ember lánya.
de nem baj,szidjad csak a csajokat, engem nem érdekel a kínod, te fogsz 60 évesen egyedül ücsörögni a hintaszékben megkeseredve és nem lesz majd senki aki kitörölje a valagadat.
Azok a "szenny" nők,akikről meg beszélsz,azok meg majd találnak maguknak szerető férjet,családot alapítanak és boldogan élnek.
Szerintem akik most olvassák az elmés hozzászólásaidat már boldogok,hogy nem ismernek!
Én is hálát adok az égnek,hogy hosszú évek óta normális kapcsolatom van egy normális férfival,mert képzeld,abból sincs sok...ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja!
De szerény valaki... XDXD
Szerintem azért gondolkozz el azon, ha mégis ilyen tökéletes vagy, miért nem szeretnek. Nem csak a pénzről van itt szó, hidd el.
20/f
Rakj már fel egy képet, kíváncsi vagyok, hogy nézel ki, ha már ennyire hajtogatod, hogy milyen jó pasi vagy! Ha olyan jó vagy, akkor igazán nincs mit szégyellned :)
Amúgy míg az általad szennynek nevezett csajok csak külsőleg "szennyek" addig neked a lelkivilágod indult rohamos rothadásnak. Nem is tudom melyik a gázabb...
kérlek definiálj nekem két fogalmat: mi a bombanő? és mia a "szenny" nő?
és kérlek válaszolj visszamenőleg, hány éves is vagy te?
ma 18:47
Azért naaa.... Találtál itt egy rossz példát... De azért vannak belőlünk is szépszámmal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!