Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/218 anonim ***** válasza:
100%

ja és a mell...

abba nem gondoltál bele, hogy van olyan hogy mellrák?:)

2010. ápr. 30. 19:18
 72/218 anonim ***** válasza:
100%
van olyan nő aki a mai világban megengedheti hogy semmit ne tegyen le az asztalra? de mire gondolsz egészen pontosan ? munka?fizetés?mire?
2010. ápr. 30. 19:18
 73/218 anonim ***** válasza:
100%

jah és ha szerelmes lettél volna akkor nem kidobod, hanem megbeszéled vele, és ha nem változtat akkor szakítotok...akit szeretsz arra nem mondod hogy kidobom meg azt se h gáz.

de figyelj, az igazi szerelemhez nem is elég két hónap.

2010. ápr. 30. 19:19
 74/218 anonim ***** válasza:
100%

pszichológus.

az kell neked. nem barátnő.

2010. ápr. 30. 19:20
 75/218 anonim ***** válasza:
100%

egyébként én pszichológusnak tanulok. ami azért nem könnyű megmondom őszintén, de tudom neked soha nem lenne elég mert nem teszek le semmit az asztalra XD

egyébként...ez már olyan szinten kóros hogy szerintem ez a pszichológusok álma lenne, ha téged kezelhetnének, igazi kihívás lenne.,

2010. ápr. 30. 19:21
 76/218 A kérdező kommentje:
Személyiségre ember!!! Személyiségre! Annyira dögunalmasak vagytok, hogy elképesztő! Ennyire nehéz szórakoztatónak lenni? Viccesnek? Vagy egyáltalán okosnak? Fáj a logikus gondolkodás? Főleg ez hiányzik. Amellett, hogy se főzni nem tudtok,se gyereket nem akartok és semmilyen érettségre utaló tulajdonságot nem vonultattok fel!
2010. ápr. 30. 19:21
 77/218 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem vele és kidobtam. Mi ebben a gáz?
2010. ápr. 30. 19:22
 78/218 anonim ***** válasza:
100%
milyen egy jó személyiségű nő számodra? mostmár komlyan kíváncsi vagyok. és arra is hogy te a személyiségedet hogyan írnád le nagyvonalakban. valamint még mindig izgat a korod.
2010. ápr. 30. 19:23
 79/218 anonim ***** válasza:
100%

19:23

egyetértek.

milyen nő lenne jó számodra?

és korod.:)

2010. ápr. 30. 19:24
 80/218 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Miért olyannal jártál, aki belsőleg 0? Te hibád. Ne mást hibáztass. A nőket főlegne általánosítsd azért, mert a rosszat találod meg. Miért olyannal jársz, aki nem házias, ha neked házias barátnő kell? Legyen eszed fiam!

20/f

2010. ápr. 30. 19:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!