Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
ja és a mell...
abba nem gondoltál bele, hogy van olyan hogy mellrák?:)
jah és ha szerelmes lettél volna akkor nem kidobod, hanem megbeszéled vele, és ha nem változtat akkor szakítotok...akit szeretsz arra nem mondod hogy kidobom meg azt se h gáz.
de figyelj, az igazi szerelemhez nem is elég két hónap.
pszichológus.
az kell neked. nem barátnő.
egyébként én pszichológusnak tanulok. ami azért nem könnyű megmondom őszintén, de tudom neked soha nem lenne elég mert nem teszek le semmit az asztalra XD
egyébként...ez már olyan szinten kóros hogy szerintem ez a pszichológusok álma lenne, ha téged kezelhetnének, igazi kihívás lenne.,
19:23
egyetértek.
milyen nő lenne jó számodra?
és korod.:)
Miért olyannal jártál, aki belsőleg 0? Te hibád. Ne mást hibáztass. A nőket főlegne általánosítsd azért, mert a rosszat találod meg. Miért olyannal jársz, aki nem házias, ha neked házias barátnő kell? Legyen eszed fiam!
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!