Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Figyelt kérdés
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
2010. ápr. 30. 17:55
1/218 anonim válasza:
nincs igazad haver, menj k*rvázni 23/F
2/218 anonim válasza:
Nekem relatíve sok pénzem van, de mivel úgy nézek ki mint egy "wowos", barátnőm nincs.
3/218 anonim válasza:
Nem minden jó csaj hajt a pénzes pasira, vannak kivételek. Az tény, hogy a mai világban nehezebb ilyet találni, de vannak! Csak keresgetni kell, és hamar ráakadhatsz egyre.
4/218 anonim válasza:
Az összes csaj k*rva ez bizonyitott tény!!!
5/218 anonim válasza:
szerintem túl magasan van nálad a mérce! magadhoz való csajokat keress, mert ameddig csak a p*csakitevős r*bancokat veszed észre, meg is érdemled hogy így bánjanak veled, mert azoktól mást nem is lehet elvárni!
6/218 anonim válasza:
Nem minden nő a pénzes férfira hajt. Egy igazi nőnek nem a férfi pénztárcája számít. A tini csajoknak és a kis fruskáknak igen. De az aki már rég megdolgozik azért, hogy elérjen dogokat az nem azt fogja nézni a férfinak mennyi pénze van. Az igaz, hogy manapság a férfiaknak sokkal többet kell pedálozniuk, hogy legyen barátnőjük. Egy értelmes férfi nem nevezi a nőket "kategórián aluli szenny"-nek és K-nak. 29/n.
7/218 anonim válasza:
Úgy tűnik, most éppen nem vagy szerelmes.
8/218 anonim válasza:
Ne azokhoz közeledj, akik egy diszkós estén minden vagyonukat feltűnően magukon hordják:)
9/218 anonim válasza:
Szerintem te egy f*sz vagy ! Mi az hogy szenny ? Szerintem az egyedüli szenny az te vagy, lehetnél kedvesebb is, főleg ha nőkről beszélsz.
10/218 anonim válasza:
a faszt belegondolni is rossz menszeszem lenne jaj igy tampon úgy tampon jól áll e a csöcsöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!