Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
Akkor fordítsuk meg!
Egy jó csaj azért járjon egy magadfajta tuskóval, mert "jó tested" van és mert tanulsz és dolgozol? Ez édeskevés!
Ha Te belül egy sz*r alak vagy,akkor azt hiszem nincsen jogod senkit a külseje alapján minősíteni, mert lehet,hogy ezerszer jobb ember nálad!!!
Téged is ugyanúgy csak a cici meg a segg érdekel, nem a komplett nő. Mindegyik nő - legyen szép vagy kevésbé szép- megköveteli, hogy a férfi tisztelje! Gondolhatod Te magadról,hogy milyen főnyeremény vagy, úgy látszik senki nem akar megnyerni és ennek meg van az oka. Nézz egy kicsit magadba!!!
/Szmötyi/
A nők gondjai abból adódnak, hogy csinálják maguknak. Ezt csináljam, vagy azt??? A kék vagy a zöld kosztümöt vegyem fel? Ebből áll az életük 90%-a. Mi meg vért p*sálunk, hogy valamilyen átmeneti múló sikert elérjünk. Nektek ott van a seggetek, meg a melletek és az egy állandó örök érték, úgysem fog elveszni.
Nekünk viszont bármikor elszállhat az állásunk, vagy csak bal lábbal keltünk fel ésakkor kész! Te már nem vagy férfi! Ennyit erről....
Ja hogy szerinted mindenki shoppingol? Akkor elmesélem neked, hogy 21 éves vagyok, nő, kétszakos egyetemi hallgató, emellett dolgozom és akármilyen hihetetlen, tudok főzni, mosni és takarítani is. Pont az ilyenek miatt, mint amilyen te is vagy kerülöm nagy ívben a korombeliek nagy részét. (Persze akik nem úgy gondolkoznak ahogyan te és szintén huszonévesek, az nem jelent problémát). Szóval tapsold meg magad és szidd nyugodtan a nőket.
Ja és még valami, én nem állítom, hogy a nőknek több gondjuk van, egyszerűen mások a gondjaink és sokszor igazságtalanul is előnyben részesítik a nőket (válásoknál például Magyarországon ez bevett szokás). Szóval még feministának sem tudsz nevezni. Ameddig a modorodon és a hozzáállásodon nem változtatsz nem lesz barátnőd, de a képzelt marhaságaiddal nézz szembe, hanem azzal, hogy a magatartásod komoly csiszolásra szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!