Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/218 anonim ***** válasza:
100%
szerinted ez komolyan így van? én nem mondtam h a ruháimon hisztizek, csak gondoltam reagálok arra h te enniyre a külsőségekre adsz. komolyan mondom találj egy olyan nőt, mint amilyen te magad vagy , és próbálj meg vele leülni beszélgetni..egy darabig jól menne, szidnátok a világot, aztán ott lennél hogy nagyon szép, jó vele az ágyban de ennyi. Ha egyszer neadjisten valamiért nem lesz munkád, és nem lesz anniy pénzed amenniy ott is fog hagyni...nem tudom normális vagy-e, de szerintem elég sokat elmond az, hogy már férfiak is mondták hogy butaságot magyarázol.egyébként igazán érdekelne a korod.
2010. ápr. 30. 18:26
 22/218 A kérdező kommentje:
Veletek ellentétben én legalább szembenézek a helyzetemmel.
2010. ápr. 30. 18:27
 23/218 anonim válasza:
94%
IGENIS A NOKNEK 3-SZOR ANNYI A GONDJUK MINT A PASIKNAK,MI FOZUNK,MOSUNK ,TAKARITUNK,GYEREKET NEVELUNK,EMELLETT DOLGOZUNK IS,NA ES SZULUNK,ERRE MERED MONDANI HOGY NINCS GONDUNK,ES NEM MINDEN NO K"RVA,EZT TUDHATNAD,MEG NEM MINDEGYIKET ERDEKLI A BUKSZA VASTAGSAGA,DE HA EZT NEM LATODMEG,ES TOVABBRA IS CSAK AZOKRA MESZ AKIK KIHASZNALNAK,AKKOR AZ A TE GONDOD!!!!!!
2010. ápr. 30. 18:27
 24/218 anonim válasza:
93%
ES A MASIK DOLOG,NINCS RONDA NO,EMBER,SENKI NEM RONDA,NEM GONDOLTAL BELE,MASOK HOGY LATNAK TEGED?
2010. ápr. 30. 18:28
 25/218 anonim ***** válasza:
100%

Akkor fordítsuk meg!

Egy jó csaj azért járjon egy magadfajta tuskóval, mert "jó tested" van és mert tanulsz és dolgozol? Ez édeskevés!

Ha Te belül egy sz*r alak vagy,akkor azt hiszem nincsen jogod senkit a külseje alapján minősíteni, mert lehet,hogy ezerszer jobb ember nálad!!!

Téged is ugyanúgy csak a cici meg a segg érdekel, nem a komplett nő. Mindegyik nő - legyen szép vagy kevésbé szép- megköveteli, hogy a férfi tisztelje! Gondolhatod Te magadról,hogy milyen főnyeremény vagy, úgy látszik senki nem akar megnyerni és ennek meg van az oka. Nézz egy kicsit magadba!!!

/Szmötyi/

2010. ápr. 30. 18:29
 26/218 anonim ***** válasza:
100%
jah és még mindig én vagyok, akit lehordtál a ruhák miatt, én 21 vagyok, tudok főzni, mosni, takarítani, vasalni, imádom a gyerekeket és tudok is velük bánni, két éve élek kapcsolatban, nem érdekel h a páromnak menniy pénze van, valószínűleg (végzettségből adódóan) én többet fogok eleinte keresni mint ő, és? nem érdekel. szeretnék később családot és egy házat, vele, meg egy állást. kb enniy minden álmom ezen a téren, nem tudom ebben mi a nagyon elszállt és nagyon képtelen. és teljesen normálisan, csinosan kinéző nő vagyok.
2010. ápr. 30. 18:30
 27/218 A kérdező kommentje:

A nők gondjai abból adódnak, hogy csinálják maguknak. Ezt csináljam, vagy azt??? A kék vagy a zöld kosztümöt vegyem fel? Ebből áll az életük 90%-a. Mi meg vért p*sálunk, hogy valamilyen átmeneti múló sikert elérjünk. Nektek ott van a seggetek, meg a melletek és az egy állandó örök érték, úgysem fog elveszni.

Nekünk viszont bármikor elszállhat az állásunk, vagy csak bal lábbal keltünk fel ésakkor kész! Te már nem vagy férfi! Ennyit erről....

2010. ápr. 30. 18:30
 28/218 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy szerinted mindenki shoppingol? Akkor elmesélem neked, hogy 21 éves vagyok, nő, kétszakos egyetemi hallgató, emellett dolgozom és akármilyen hihetetlen, tudok főzni, mosni és takarítani is. Pont az ilyenek miatt, mint amilyen te is vagy kerülöm nagy ívben a korombeliek nagy részét. (Persze akik nem úgy gondolkoznak ahogyan te és szintén huszonévesek, az nem jelent problémát). Szóval tapsold meg magad és szidd nyugodtan a nőket.

Ja és még valami, én nem állítom, hogy a nőknek több gondjuk van, egyszerűen mások a gondjaink és sokszor igazságtalanul is előnyben részesítik a nőket (válásoknál például Magyarországon ez bevett szokás). Szóval még feministának sem tudsz nevezni. Ameddig a modorodon és a hozzáállásodon nem változtatsz nem lesz barátnőd, de a képzelt marhaságaiddal nézz szembe, hanem azzal, hogy a magatartásod komoly csiszolásra szorul.

2010. ápr. 30. 18:31
 29/218 anonim ***** válasza:
100%
Fléming ícs ádör.
2010. ápr. 30. 18:31
 30/218 anonim ***** válasza:
100%
miért a nő is idősebb lesz és akkor "elszáll a segg és a cici" és lecserélik másikra nem? és a nőnek nincs munkahelye???dehogy nincs. és nem aggódik h a gyes miatt pl elveszíti? hm? és nem kelhetek fel bal lábbal? és akkor ott vár a koszos edény és a mosás amihez semmi kedvem? vagy az ingek vasalása?
2010. ápr. 30. 18:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!