Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?
Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.
Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.
Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.
Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.
Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!
1. Akadj már le a ciciről meg a seggről!
2. A párom nem lúzer! Milliószor értékesebb ember nálad!
3. A szerelemről,mint olyanról nyilván még nem hallottál, de nem is fogsz...vagy ha igen,akkor remélem Te fogsz hason csúszni egy nő előtt, aki majd szóra sem méltat, mert lelkileg nulla vagy.
Neked nem is való nő, nézegesd magad a tükörben vagy valami és élj boldogan egyedül és ments meg a világon a nőket azzal,hogy nem mész a közelükbe!
Szia Kedves Akárki!
23 éves leszek,fősulira járok,mellette korrepetálok gyerekeket,elvégzem az összes házimunkát(a bátyám helyett is!),szeretem ha a cuccaim rendben vannak és ha üres a szennyestartó,ha a konyha és a mellékhelyiségek makulátlanok és még sorolhatnám...Szóval főzök,mosok,takarítok és még magamra is jut időm.A páromra is.Mindenre.
Nincs tökéletes alakom,van nem kevés súlyfeleslegem,és igen a ruha rajtam sokt dob.Amikor a szexre kerül sor,akkor lehet látni minden testi hibámat,mégsem panaszkodom.Tisztában vagyok a jó és a rossz adottságaimmal.
Talán ha több lánynál próbálkoznál,olyanoknál akik számodra igenis vonzóak-belül és kívül is-akkor több esélyed lenne, én úgy gondolom.
Ha tisztességesen tanulsz és dolgozol,és normális nőt fogsz ki,akkor Ő majd megbecsül érte.
Talán azért ez a fene nagy általánosítás,mert nem jó helyekre jársz,nem a megfelelő emberek vesznek körül.
Sok jónőt látsz sz*rpasi mellett??Mégis miért?Vagy a pénz,vagy a kisugárzás v mindkettő miatt!Gondolkodj hogy neked melyikből van több és rájössz,a képlet egyszerű.A csajokat el kell bűvölni(nem vacsorával a Leroyban!!!),megnevettetni,meghallgatni őket és szeretetet adni nekik!23N.
Képzeld kedves kérdező!!
Most beszélgetek a volt barátnőmmel. Azon gondolkozik, hogy milyen ruhát vegyen fel a buliba. Na meg ugye a smink és minden ilyesmi ami egy builhoz kell.
Most olyat fogok mondani, amin esetleg elgondolokozol. Az utcán olyan a lány, mint egy plázacica, de otthon: most, főz, takarít, az öccsét rendezi, tanul, és nemrég lépett ki a McDonalds-ból több mint fél év munkaviszony után.
Igen.. Szép, rázza a pi csáját, olyan mint egy buta liba, de többet dolgozik az életben mint te!
Szarul esik mi? Ez van :)
Ti miről beszéltek?
Párválasztásról beszélünk. Kit érdekel, hogy egy lány kivasalja a belét, ha már 5 éve együtt vagyunk? 2 hónap után megszabadulok tőle, ha nem elég szórakoztató (ami általában így van).
Elmondom mi van: Mivel ekkora érték a cici meg a popó, ezért semmit nem kell fejleszteni magatokon, hanem ugyanolyan gyerekek maradhattok.
A rondák meg nem érdekelnek, ő vasalhat ezerrel! Én nem születtem volna rondának!
Kik hitették el a nőkkel,hogy egy segg vagy mell elég lehet valamihez? A FÉRFIAK!! Akkor meg?!
Letehettél te ezernyi dolgot az asztalra, sz@rt sem ér,mert emberileg egy nulla vagy.Azért mert neked valakik nem tetszenek,nem kell szennynek nevezni őket.Kitörölheted a valagadat a testeddel és egyéb büszkeségeiddel.
2 hónap alatt ennyire kiismersz egy csajt?hát nem vagy semmi!Nagyon jó emberismerő lehetsz,ha tényleg ez a max bizonyítási idő.
Lényeg,h neked csak külsőre ronda és belsőre retard csajaid voltak.
Szerelmes még az életben nem voltál!Ha lettél volna,akkor a valójában bányarém csajod is Istennőnek tartanád...
Hát ez a különbség..Nem akarsz Te még komoly kapcsolatot senkivel.Majd csak benő a fejed lágya.30 éves korodig még jól elleszel a 2hónapos buxáiddal,aztán egyedül maradsz.Lesz szép kocsid,házad,és pár plázacicák...mert ők szépek és talán megengedik h szexuálisan kiéld magad rajtuk.
24N.
megint jön a cici, meg a popó...
b**meg ember ha nem bírsz másról beszélni csak a seggről meg a mellekről, akkor ne panaszkodj.
Köszönöm a jókívánságot. Voltam már szerelmes, de én dobtam ki a lányt, mert gázos volt. Bár nagyon szerettem, de tudtam, hogy gáz. Még mindig nem fogjátok fel mi? Valamit le kéne tenni az asztalra, ahhoz, hogy veletek maradjunk! Nem is keveset! Ha már én dolgozok, elvárom a másik féltől is!
Ekkora értéke van a pinának, hogy semmit se tesztek le az asztalra és még én vagyok a gyökér, hogy ezt szóváteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!