Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/218 A kérdező kommentje:
Jóval, csak aki nem shoppingol az nem is ember már bocs. Ez egy ilyen világ. Kb. lehúzhatod magad a wc-n.
2010. ápr. 30. 18:33
 32/218 anonim ***** válasza:
100%
Beakadt a lemez? Mert egyfolytában csak azt olvasom, hogy vért p.sálunk, meg cici, fenék, stb. Fogd már föl, hogy te sem vagy alfahím valószínűleg, úgyhogy ne is keress alfanőstényt! Amúgy meg ha nem lennél ekkora tahó, akkor talán találnál egy rendes lányt! De hogy az előttem szólóknak igazat adjak, ne a diszkóban, és a plázákban, 90-60-90-es cicákat keress, ha azt akarod, hogy mosson, főzzön, takarítson...
2010. ápr. 30. 18:34
 33/218 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem kell lehúznom magam a WC-n, ahogyan te fogalmaztál, nekem nincsenek ilyen problémáim, mint neked. Vannak barátaim, volt már kapcsolatom is, szeretem a munkámat is és a tanulmányaimat is, tudok örülni még a napsütésnek is. Szóval gondolkozz szerintem mielőtt beszélsz :) Elég nevetséges és gyerekes a shoppingolás alapján besorolni az embereket. Elárulod hány éves vagy? Tényleg kezdem azt hinni, hogy nem sok nálam idősebb ember ír ide.
2010. ápr. 30. 18:35
 34/218 Beviz Elek ***** válasza:
100%

tudod mi a baj veled? Te a nők 0,5%-árol beszélsz. A plázapi csákról a Westendben. Hát ja.. őket eltartják... És mi van a többi nővel? Rossz csajokat nézel. Ott nincs esélyed. Kiröhögnek. Miért nem olyan lányokkal akarsz megismerkednek, akik azért szeretnek, amilyen vagy (de ezt az oldaladat ne mutasd, mert nem fognak szeretni).

Legyen már eszed. Jah és megsúgom.... Több olyan lányt ismerek, akinél nem az számít, pedig gyönyörűek. Vagy mondjak még durvábbat? Ha szerelmes leszel, akkor a csúnyát is gyönyörűnek látod. Mondjak ennél is durvábbat? Rengeteg csajjal beszélgettem. Általában valaki minél szebb, annál beképzeltebb, ez pedig egy ocsmány tulajdonság.

20/f

:)

2010. ápr. 30. 18:36
 35/218 anonim ***** válasza:
100%

Haver, nálad valami nincs rendben:D

Ismerkedj lányokkal, és miután megismertél valakit az után ítélkezz róla, a nők is mind másmilyenek, vannak nagyképűek, olyanok is akik másokat kihasználnak, de vannak normálisak is, keresd őket, a többivel ne foglalkozz!

2010. ápr. 30. 18:36
 36/218 A kérdező kommentje:

Ki vasal ma már ingeket? Hagyjatok már békén.

Párválasztásról beszélünk. Arról, hogy hogyha nőnek születek, akkor már a világ királya lennék, így viszont a belemet is kidolgozhatom, nem jutok egyről a kettőre.

És ha bal lábbal kellsz föl, akkor mivan? Kevésbé vagy szexis? Dehogyis! Ugyanolyan szexis vagy. Baromira nem érdekel senkit. Ugyanúgy csorgatják a nyálukat.

Ja a ronda meg dolgozhat hát persze. Csak én nem születtem volna rondának, ez a baj.

2010. ápr. 30. 18:37
 37/218 anonim ***** válasza:
100%
Na azért megdobogtattátok a szívemet itt a többiek, vannak közöttük férfiak is :) Nem csak a nők nem értenek vele egyet :):)
2010. ápr. 30. 18:37
 38/218 anonim ***** válasza:
91%

"Ja a ronda meg dolgozhat hát persze. Csak én nem születtem volna rondának, ez a baj."

Már nem azért, de ezt honnan a jó istenből tudod te ilyen biztosan? :D Most komolyan, már kb. 100-adjára írod le, de könyörgöm, még a ronda szónak sincs értelme, mert ez egy szubjektív dolog, de ennek, amit te írsz meg végképp semmi :D

2010. ápr. 30. 18:38
 39/218 A kérdező kommentje:
Én is örülnék a RETKES NAPSÜTÉSNEK, hogyha elől hátul mindenki csorgatná utánam a nyálát! Ha csettintenék azt egyik párkapcsolatból ugranék a másikba! Még mindig nem fogod fel??? Próbáld már felfogni a másik fél helyzetét az istenszerelmére!
2010. ápr. 30. 18:39
 40/218 anonim ***** válasza:
100%

mi az isten van???? szerinted ugyanolyan szép egy lány mackónadrágban meg kiskosztümben magassarkúban kifestve???akkor hogyan lennénk ugyanolyan szexisek ha jó és rossz napjaink vannak?

és ki vasal inget??? miért te minden nap veszel a boltban egy új inget? vagy vasalatlanul veszed fel? egyik gázabb mint a másik.

aki nem shoppingol az nem is ember? hát nemtudom...igenis ember vagyok és ha kell valami azt megveszem, de nem programom a shoppingolás.

2010. ápr. 30. 18:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!