Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezerszer jobb nőnek születni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezerszer jobb nőnek születni, igazam van? Csajok! Egyáltalán nektek meg kell dolgozni bármiért is az életben?

Figyelt kérdés

Nekem erősen úgy tűnik, hogy a nők tálcán kapnak mindent! Legfőképpen a férfiakat.

Elég felvenni egy miniszoknyát, meg bogárnapszemcsit: máris király, vonzó csaj vagy.

Ezzel szemben férfiként lehetsz akármilyen jó testű, meg jóképű, ha nincs pénzed lehúzhatod a rolót. Vért kell p*sálni, hogy egy kinézetben viszonylag megfelelő lányt összeszedj, mert csak a kategórián aluli szenny bukik rád. A szennynek tetszik a jó genetika, mert nincs neki, de a jó csajoknak úgy látszik semmi sem számít, csak a pénz.

Elegem van abból, hogy hiába tettem le ezernyi dolgot az asztalra mégis csak a kategórián aluli, ronda csaj bukik rám.

Bár nőnek születtem volna, mert valszeg jó testem lett volna és én lennék a világ királya!

2010. ápr. 30. 17:55
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/218 anonim ***** válasza:
8%

a pénzes témát félretéve szerintem is a csajok nem sok mindenért küzdenek meg ... gondolok arra hogy ha fiú vagy nem elég hogy jóképű vagy nem elég hogy kedves meg rendes vagy, minimúm hogy faszán kilegyél gyúrva (ami nem kicsi munkával jár),ezzel szemben ha belegondolunk egy csajnak nem sok mindent kell csinálnia hogy jól nézzen ki..ha szerencséje van magától nő a melle meg a segge amiért az ég világon semmit nem csinál.. a pénz az még csak erre adódik (:

15/f

2010. ápr. 30. 21:59
 122/218 anonim ***** válasza:
87%

22:52 voltam, még egy gondolat:

Férfi női szerepkör:

Azt mondod, elvárod egy lánytól, hogy ő is dolgozzon, ha te is azt teszed. Teljesen igazad van! Dolgozzon is! Cserébe neked pedig segíteni kell a házimunkát és a gyereknevelést. Nem teheti meg egyik fél sem, hogy elkényelmesedik, vagy ellustul. Nem lehet valakire több feladatot rásózni. Egyensúly nélkül felborul a rendszer..

2010. ápr. 30. 22:03
 123/218 anonim ***** válasza:
100%
21:59, hát neked is sok eszed van. Nem minden csaj bukik ám a kigyúrt állatokra. Én pl. élből nem szeretem az izmos pasikat, ez van! Persze ha a a ribizlikről beszéltél, akiknek csak pénz és izomagy kell egy férfiból, akkor igazad van, mondjuk 15 évesen valószínűleg semmi tapasztalatod nincs a témával kapcsolatban. Egyébként egy csajnak 100x több dolgot kell csinálnia, hogy jól nézzen ki, mint egy férfinak: folyamatos borotválás/epilálás/gyantázás, ami ugye fájdalmas is, változatos öltözködés, reggelente smink, hogy ne legyen táskás a szemed legalább, manikűr, vagy legalábbis igényes körömlakk, körömápolás, és sok csaj fogyózik és tornázik is, h formában tartsa magát. Ja és a lányoknak a hajápolása is némileg körülményesebb, sokkal több időt fordítunk rá. Szóval nem csak mell és segg, ne legyetek ennyire beszűkültek.
2010. ápr. 30. 22:20
 124/218 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a minimum rövid u. 21/N
2010. ápr. 30. 22:21
 125/218 A kérdező kommentje:

Kedves előző!

Ti nők mindenből az előnyt akarjátok kikovácsolni! Legyen egyenlőség dolgozzon a férfi, mert olyan retkes nehéz az a r*hadt házimunka! Nem tudtok normálisan főzni, mert derogál betartani fegyelmezetten a szakácskönyvet, de azért panaszkodtok, hogy "de sz@r állandóan nyomni a házimunkát!".

Ugyanakkor azért nyissuk ki az ajtót előttetek, hordjunk a tenyerünkön!

Olyan iszonyatos előnyben vagytok velünk szemben, hogy az egyszerűen nevetséges! Én megyek oda, én szólítom le a csajt, én égetem be magam, ha valami nem sikerül. Bármi sz@rul sül el, mindig én vagyok a hibás. Nekem kell hivogatni telefonon és gondoskodnom kell róla, hogy jókedve legyen. Én vagyok a jobb arc a randin, nekem kell meghallgatni a szövegét, nekem kell megcsókolni, amikor megfelelő a pillanat. Én főzök vacsorát, mert sajnálom a pénzt étteremre. Én szexelek jobban, én vagyok a jó szerető. De legalább a végén én adom ki az útját! Ez azért egy kicsit kárpótol...

A csaj ezt az egészet csak megéli, aztán örül magának, hogy milyen jót fogott.

Nekem tökéletessé kell képeznem magam minden téren, hogy ütőképes legyek. Ez a munka!

A nyelvvizsga kit érdekel? Nekem 3 van, úgy sz@rok rá, ahogy csak tudok!

2010. ápr. 30. 22:22
 126/218 anonim ***** válasza:
100%
Na ebből látszik, hogy még nem volt normális párkapcsolatod. Ugyanis ha lett volna nem siránkoznál, hogy jókedvet kell teremtened a szerelmed számára. Normál esetben ezt mindkét fél igyekszik megtenni....
2010. ápr. 30. 22:27
 127/218 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg képzeld, nehéz az a r*tkes házimunka. Szoktál hetente klotyót pucolni, kádat sikálni, felmosni, felsöpörni, port törölni? Emellett 2-3 naponta főzni, és egyetemre járni, és dolgozni? Mert van aki igen, és az tudja is, hogy annyira nem király dolog.
2010. ápr. 30. 22:30
 128/218 anonim ***** válasza:
100%

21:52 voltam

Nem a házimunka nehéz. Az a nehéz, hogy a munkát, a gyereknevelést és a házimunkát is tökéletesen vigyük egymás mellett. Nincs ilyen téren tapasztalatom, de ha mindebben magamra maradok, szerintem tényleg nehézzé válna.

Udvarlás? Igen, ez nektek nehezebb. Tényleg így van. Ám ha kialakult egy jó kapcsolat, ebből vissza lehet venni. Az elején megdolgozol érte, utána már csak finomságokra van szükség. A nő nem fogja elvárni a férfitől hogy minden kívánságát lesse egy egész életen át.

( A nő feladata pedig hogy mindíg a legjobb formáját hozza kinézetileg, ami tényleg egyszerűbb. )

Hogy te szexelsz jobban? :) Hát lehet hogy még csak ilyen lányokkal találkoztál, de korántsem lehet ezt általánosítani.

És szerintem az udvarlási nehézségeket bőven kárpótolja az, hogy könnyebben haladnak a karrierjükkel, a munkájukkal.

A nőnek úgyanúgy tökéletessé kell képeznije magát. Nem teljesen értem mit akartál ezzel mondani. A munkában nem látok különbséget, csak annyit amennyit már leírtam: a nemi diszkriminációt.

Nyelvvizsga egyvalamire jó: álláskeresés

Talán te úgy gondolod hogy haszontalan, de én már végignéztem pár ilyen folyamatot.

Apám vezető szerepet tölt be, és az emberek felvételét is ő intézi. Valaki tökéletesen megfelelt volna, de nem vehette fel, mert csak alapfokúja volt... arra tényleg lehet szarni.

Ezért kell a felsőfokú, ezért kell minnél több dolog, hogy több mindenben kitűnjön valaki a többiek közül.

2010. ápr. 30. 22:47
 129/218 anonim ***** válasza:
100%
hahaha, örülnék én neki, ha mindig a legjob formámat nyújthatnám x
2010. ápr. 30. 22:51
 130/218 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom,hogy ennyi elégedetlenség van benned...de a lényeg,hogy a csajok téged nem érdekelnek,és a kapcsolataid sikertelensége is abból fakad,hogy Te nem vagy jóban Önmagaddal...Ha jót akarnék,azt mondanám,hogy fogadd el magad úgy ahogy vagy,aztán pedig próbáld másokat is elfogadni,vagy legalább azt a kevés embert,aki érdeklődik felőled(és becsüld meg őket).Már ha vannak ilyenek.Mert gondolom,kevés ember vesz körül a szüleiden kívül,és azok sem bírnak...Jaaajj ez sem biztos,mert lehet,hogy itt éled ki magad,itt osztod meg a valós világnézeted és élettapasztalataid amik bizonyár elegendőek így 23 évesen.Azonban az emberek előtt teljesen más vagy mint itt.Rossz lehet neked,mert nincs senki,akiben megbízhatnál,aki átölelne,akit jól meg...nál esténként,és viszonozná a kedvességed.

Dr. Csernus.(ha-ha-ha)

2010. ápr. 30. 22:53
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!